Musiikin avulla nuorisotyötä

Rock Camp ry

Lähde mukaan tukemaan nuorten musiikkiharrastusta. Keräämme varoja bänditiloihin Seinäjoella, ja ympärivuotisen toiminnan käynnistämiseen. Rock Camp ry on vuodesta 2009 järjestänyt lapsille ja nuorille musiikkileirejä, tapahtumia. Idea lähti ajatuksesta tarjota nuorille musiikin kautta yhteisöllisiä, positiivisia kokemuksia joiden kautta he löytäisivät ystäviä, ja uutta sisältöä elämään. Kantavana ideana on alusta alkaen ollut, että osallistumismaksu leiriläisille pitää olla mahdollisimman pieni. Leirimaksu ei saa olla kynnyskysymys osallistumiselle taloudellisesti heikommassa asemassa olevan perheen nuorelle. Rock Camp tiimin saama palaute niin leiriläisiltä kuin heidän vanhemmiltaan on ollut positiivista. Marraskuussa 2019 Rock Camp ry palkittiin Eläköön Suomirock gaalassa stipendillä. Kannustamme nuoria tutustumaan musiikin koko kirjoon, eri soittimiin ja löytämään oman tyylinsä. Rohkaisemme nuoria tekemään omaa musiikkia. Nuorella ei tarvitse olla ennestään osaamista soittamisesta, eikä hänellä tarvitse olla omaa soitinta. Nuorille on tärkeää opettaa muiden arvostamista sekä kunnioittamista. Samassa bändissä soittaminen eri ikäisten nuorten kanssa lisää suvaitsevaisuutta ja haastaa nuoret käyttämään sosiaalisia taitojaan. Musiikki yhdistää niin nuoret, tunnetut artistit, kuin ohjaajatkin. Jokaisella nuorella on oma tärkeä paikkansa ryhmässä ja omassa bändissään. Ryhmässä helposti syrjään vetäytyvät ja hieman hiljaisemmatkin nuoret kasvavat tärkeäksi osaksi ryhmän dynamiikkaa. Rock Camp tukee toiminnallaan päihteetöntä ja positiivista rock henkistä nuorisokulttuuria. Musiikki on vahvassa roolissa monen nuoren elämässä. Haluamme musiikin avulla torjua nuorten henkistä pahoinvointia ja ahdistuneisuutta. Näinä haastavina aikoina musiikki antaa voimaa. Rohkaisemme nuoria olemaan ylpeitä itsestään yleisesti vallitsevista kauneusihanteista huolimatta. ”Ole oma itsesi, ole Rock, äläkä funtsi mitä muut susta ajattelevat”. Asenne on tärkein!

Lue lisää
TIIMIKOODI: rockcamp Kopioitu leikepöydälle
0 € kerätty / tavoite 1000 €
Tue meidän tiimiä > Ostoksille
Tiimikoodi rockcamp Kopioitu leikepöydälle

Kampanja-aika: 04.06.2021 - 31.08.2021

Lämmin kiitos tukijoillemme:

  • Höh, tiimillä ei ole vielä tukijoita. Ole ensimmäinen!

TUKESI ON MEILLE TÄRKEÄÄ.

Valitse vapaasti verkkokaupan yli 250 mahtavan tukituotteen joukosta! Valikoima koostuu vastuullisten suomalaisten yritysten tuotteista, joten samalla tuet myös suomalaista työtä!

Vastuullista ja läpinäkyvää

Jokainen ostos kannattaa Jokaisesta ostoksesta kilahtaa osuus tukea tarvitsevalle tiimille: koululuokalle, joukkueelle, seuralle tai yhdistykselle. Tuotevalikoima koostuu vastuullisten suomalaisten yritysten tuotteista, joten jokainen ostos tukee samalla myös suomalaista työtä.

Lue lisää ja tutustu toimintaan

Fiksua ja tuottoisaa varainhankintaa: Ilman paperisotaa, rahan käsittelyä ja logistiikkamurheita!

> Aloita tiimisi varainhankinta
Takaisin ylös

Verkkosivustomme käyttää evästeitä.

Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeemme.

Lisätietoa voit lukea tietosuojaselosteestamme.