Heijastava pipo on suomalaisen ulkoilijan ehdoton valinta. Työmatkalle, koulutielle, harrastuksiin, koiralenkille tai ihan puistoiluun. Pimeällä ja hämärässä tarvitaan lisänäkyvyyttä, niin lapsilla kuin aikuisillakin.

Tilaa laadukas trikoopipo ja paranna itsesi ja läheistesi näkyvyyttä liikenteessä! Safer.Shopin valikoima on nyt saatavilla TUETIIMIÄ.FI varainhankinnassa eli voit samalla tukea haluamaasi ryhmää tai yhteisöä.

Lue lisää

Heijastava Pipo

Näytetään tulokset (36 kpl)

Millainen on oma lempipipo?

Lempipipo si voi olla saman aikaisesti ihana, suloinen, lämmin, cool ja turvallinen. Tilaamalla Safer.Shop trikoopipon heijastavalla printillä, voit olla varma, että tulet nähdyksi.

Pipoissa on laadukas, kaksinkertainen trikoo. Tuote sopii hyvin välikauteen ja pieniin pakkasiin. Materiaali on 98% puuvillaa, joten pipo lämmittää mukavasti ja on pehmeä pitää päällä lenkkeillessä tai pyöräillessä.

Lasten ja nuorten rakastama heijastava pipo

Kun printin ja värin saa valita itse, tulee heijastavaa pipoa käytettyä. Vallitse runsaasta valikoimasta lempiprinttisi ja kaverille myös.  Heijastavuus ja käytännöllisyys on näissä tuotteissa plussaa!

Takaisin ylös