Safer.Shop: Heijastavat pipot lapsille ja aikuisilleHeijastavat Safer.Shop

Heijastavat asusteet kuuluvat suomalaiseen syksyyn ja talveen. Monimuotoinen välikausi ja kylmät talvet asettavat haasteensa perheille. Kuinka pitää lapset ja nuoret kuivana? Kuinka pysyä lämpimänä menettämättä omaa tyyliä?

Saferin heijastavat tuotteet sopivat koko perheelle. Heijastavat pipot sopivat lapsille, nuorille ja aikuisille. Vedenpitävät ja heijastavat hanskat sopivat kenelle tahansa, päiväkodista vanhainkotiin.

Varainhankinta on helppoa heijastavilla tuotteilla. Syksyllä jokainen perhe etsii optimaalista tapaa turvata lapset koulutiellä, harrastuksissa ja vapaa-ajalla. Työmatkailevat vanhemmat haluavat parantaa näkyvyyttä liikenteessä pukeutumalla heijastaviin asusteisiin.

Lue lisää

Safer.Shop

Yhteensä 106 tuotetta

Loistavaa varainhankintaa!

Heijastavia tuotteita on ilo suositella. Kaikki suomalaiset ymmärtävät heijastavien tuotteiden merkityksen syys- ja talvikaudella. Kun taivaalta viskoo lunta, räntää tai vettä, on parempi huolehtia näkyvyydestä. Huolehdithan sinäkin läheistesi turvallisuudesta lisäämällä heijastimia ja heijastavia asusteita arkipukeutumiseen.

Heijastimia ei voi olla liikaa

Heijastinta kannattaa käyttää aina, kun liikutaan hämärällä tai pimeässä. Virallisen henkilösuojaimen rinnalla voit parantaa näkyvyyttäsi heijastavilla asusteilla, kuten heijastavilla pipoilla, heijastavilla hanskoilla, huiveilla ja vaikka led-valoilla.

Lapsiperheissä tuttu ongelma on mystisesti katoavat heijastimet: aamulla niitä on ja illalla enää ei ole. Erityisesti nuorten keskuudessa on havaittu tapahtuvan mystisiä heijastinten katoamisia. Tämän vuoksi suosittelemme kasvattamaan heijastavien pintojen määrää ja lisäksi hankkimaan heijastavia asusteita, joita on mielekästä ja mukava pitää.

Heijastavat pipot lapsille ja aikuisille

Heijastava pipo pysyy päässä paremmin, kun siinä on itse valittu heijastava printti. Safer.Shop heijastavien tuotteiden valikoimassa on laadukkaita pipoja, joissa on runsaasti printtivaihtoehtoja. Värejä on saatavilla kuusi ja printtejä yli 20 erilaista. Mikä on sinun suosikkisi?

Heijastavat hanskat

Heijastavat hanskat kannattaa pukea päälle koulumatkalle ja työmatkalle, harrastuksiin, koiralenkille tai puistoiluun. Kun heijastavuus on asusteessa kiinni, sitä ei tarvitse sen enempää miettiä. Heijastavat hanskat tai neulesormikkaat sopivat hienosti varainhankintaan, sillä jokaisella suomalaisella pitäisi olla näitä muutamat.

Vedenpitävät hanskat kurakeleille

On selvä, että välikautemme haastaa perheet ja ulkoilijat. Yllättävä ja monimuotoinen talvikausi on haastava sille, joka haluaa pukeutua paitsi tyylikkäästi ja lämpimästi, myös pysyä kuivana kelissä kuin kelissä. Suomalainen cMe Reflective tarjoaa vedenpitävät käsineet kurakeleihin ja lumisotaan.

Suomalainen Safer.Shop tarjoaa TUETIIMIÄ.FI varainhankintaan kiinnostavan valikoiman heijastavia tuottaita. Jokainen ostos kannattaa lasten ja nuorten hyväksi tehtävää vapaaehtoistyötä tai yhdistystoimintaa. Tuotekohtainen palkkio on nähtävillä jokaisessa tuotteessa.

Varainhankinnalla on merkitystä!

Takaisin ylös

Jatkamalla hyväksyt 
sivustomme evästeet. 
Ks. tietosuojaseloste.