Lisää potkua treeneihin, luonnollisesti!

0.03 Sportshot on pastöroitu punajuuritäysmehutiiviste urheilijoille. Se on lisäaineeton ja 100 % kotimainen luonnontuote. Yhteen 100 ml:n annokseen on käytetty 1 kg punajuuria.

Käyttösuositus: 100 ml:n kerta-annos 2–6 tuntia ennen urheilua. Ei jatkuvaan, päivittäiseen käyttöön.

Sisältää nitraattia: ei lapsille.
Jos sinulla on alhainen verenpaine, suosittelemme varovaisuutta tuotetta kokeiltaessa.

Säilytettävä viileässä.

Punajuuri – maukas ja ravinteikas juures

Punajuuri on monikäyttöinen juures, joka poikkeaa monista juureksista makunsa, värinsä ja ravintosisältönsä vuoksi. Punajuuri sisältää muun muassa antioksidantteja, folaattia, magnesiumia, kuparia, rautaa kaliumia ja C-vitamiinia.

Punajuuri sisältää runsaasti nitraattia, minkä vuoksi se on jo pitkään kuulunut etenkin kestävyysurheilijoiden ruokavalioon.

Punajuurivalmisteista onkin maailmalla tullut voimaruokaa, joka on löytänyt tiensä tavallisten treenaajien ja terveystietoisten kuluttajien ostoskoreihin.

0,03-tuotteissa käytetty punajuuri tulee Mäkiperen tilalta Kiukaisista. Tilalla on viljelty pian 200 vuotta ja tilalla on aina ollut halua kokeilla innovatiivisia ideoita.

”Arvostan kotimaisuutta ja tiimiä tuotteiden takana. Sportshot kuuluu rutiineihini ennen peliä, ottelun jälkeiseen janoon taas Rebeet toimii enemmän kuin hyvin!”

Teemu Pukki, jalkapalloilija

”Kestävyysurheilussa punajuuren nauttiminen on ollut piireissämme pinnalla ja jonkin aikaa ja olen erittäin iloinen, että saatavilla on täysin kotimainen, luonnollinen tuote.”

Topi Raitanen, estejuoksija

0.03 Sportshot / Maista ja testaa, potkua treeniin!

4,99

Tuki tiimille: 1,00 €

Sportshot punajuurishotti tuo lisää potkua treeneihin tai urheilusuoritukseen!

  • Puhdas ja kotimainen tuote liikkujille ja urheilijoille.
  • 1 Sportshotin valmistukseen on käytetty 1 kg punajuurta.
  • Ainesosat: 100 % punajuuri

Kolme Sadasosaa Oy

Kotimainen 0,03-tuoteperhe on valmistettu ammattiurheilijoiden toiveita kuunnellen 100 % punajuuresta ilman lisäaineita ja lisättyä sokeria. Löydä omat suosikkisi ja anna punajuuren tuoda potkua sinunkin päivääsi!

Yrityksen taustajoukoissa toimivat ammattijalkapalloilija Antti Niemi, ravitsemusasiantuntija Patrik Borg, keittiömestari Reijo Junkkari, yrittäjä Mikki Korhonen, Mäkiperen tilan Virva ja Ilkka Mäkipere sekä ammattijalkapalloilijat Teemu Pukki, Lukas Hradecký sekä Joona Toivio.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää

Saatat myös pitää...