Suosittelemme tätä lasten lämmintä trikoopipoa sinulle, joka arvostat laatua ja käytännöllisyyttä talvipukeutumisessa. Trikoopipo on monikäyttöinen ja sopii hyvin myös kypärän alle. Pipossa on lämmin fleece-vuori. Tämä lasten pipo on materiaaliltaan hengittävä ja ihanan pehmeä käyttää. Hauska kuviointi on yleensä lapselle mieleinen. Niin ja plussaa trikoopipoissahan on se, että ne eivät taatusti kutita!

  • materiaali: 95% puuvilla / 5% elastaani
  • vuori: 100% polyesteri

Jotta pipo varmasti säilyisi pitkään hyvänä, seuraa tuotetta pestessäsi ja kuivatessasi tuotteen hoito-ohjeita. Suosittelemme hellävaraista konepesua 30:ssä C-asteessa valkaisuaineettomalla pesuaineella. Huuhteluainetta ei tarvita. Koneellinen kaappi- ja rumpukuivauksen sijasta suositamme kuivatusta huoneen lämmössä.

HC Outwear®
HC Outwear®-tuotemerkki on suomalainen. Tuotteet suunnitellaan alusta loppuun Suomessa, testaus ja laatukontrolli on korkeaa tasoa. Vettähylkivissä tuotteissa ei käytetä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä. Emme myöskään käytä sadeasuissa terveydelle vahingollista PVC-muovia.

HC OUTWEAR / Lasten AUTOPIPO fleece-vuori

6,90

Tuki tiimille: 2,50 €

Hauskassa autopipossa taksit seikkailevat ristiin rastiin. Pipossa on lämmin, ohut fleecevuori. Pipo pysyy hyvin päässä ja sopii vaikka kypärän alle. Sopii noin 3-10 vuotiaille lapsille. 

  • Materiaali: 95% puuvilla / 5% elastaani
  • Vuori: 100% polyesteri

Varastossa

HC OUTWEAR

HC OUTWEAR tuotesuunnittelu tapahtuu suomalaisten suunnittelijoiden toimesta yhteistyössä vaativan testiryhmän kanssa. Tuotekehityksen painopiste on materiaalien tuulen- ja vedenpitävyyden lisäksi tuotteen helppohoitoisuudessa ja käyttömukavuudessa.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää