Käsityönä valmistettu syvä kissanpesä

Benni Kaivos on tummateemainen ja syvä pesä. Tässä kissanpesässä kelpaa kissan rentoutua! Huopainen 100% villasta valmistettu peti hurmaa kissakaverisi pehmeydellään ja mukavuudellaan. Pedin kauniin pyöreä muotoilu antaa kissalle turvallisen rauhoittumispaikan, mikä takaa kissan viihtyvyyden. Täysin kemikaalittomista raaka-aineista valmistettu villapeti on käsin valmistettu. Villan värjäämisessä on käytetty AZO-väriaineettomia, allergiaystävällisiä sekä myrkyttömiä väriaineita.

Petiä valmistetaan tummana. Jotta tuotteen väri pysyisi ennallaan, suosittelemme välttämään tuotteen säilytystä suorassa auringon valossa. Villapedin siistinä pitäminen on myös vaivatonta, koska villa luonnonkuituna hylkii likaa: pyyhi näkyvä lika helposti kostealla pyyhkeellä tai rätillä.

Ominaisuudet:

Materiaali: Huopa (100% villa)
Koko: 40cm halkasija, korkeus 23cm ja aukon halkasija 20cm
Paino: Noin 700 g

Paino 0,7 kg
Koko

Normaali, Iso

Benni Kaivos kissanpeti

44,90

Tuki tiimille: 5,00 €

100 % villasta valmistettu viihtyisä pesä kissalle.

Varasto loppu

Benni Oy

Suomalaisen Benni Oy:n lemmikkipedit valmistetaan 100% orgaanisesta, ekologisesta ja kemikaalittomasta luonnollisesta villasta, joka edistää lemmikkisi unen laatua villamateriaalin lämmönsäätelyn ansiosta.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää