Käsityönä valmistettu hauska kissanpesä

Benni Kartio on harmaavärinen ja kartion muotoinen pesä. Tässä kissanpesässä kelpaa kissan rentoutua! Huopainen 100% villasta valmistettu peti hurmaa kissakaverisi pehmeydellään ja mukavuudellaan. Pedin kauniin pyöreä muotoilu antaa kissalle turvallisen rauhoittumispaikan, mikä takaa kissan viihtyvyyden. Täysin kemikaalittomista raaka-aineista valmistettu villapeti on käsin valmistettu. Villan värjäämisessä on käytetty AZO-väriaineettomia, allergiaystävällisiä sekä myrkyttömiä väriaineita.

Petiä valmistetaan harmaana. Jotta tuotteen väri pysyisi ennallaan, suosittelemme välttämään tuotteen säilytystä suorassa auringon valossa.
Villapedin siistinä pitäminen on myös vaivatonta, koska villa luonnonkuituna hylkii likaa: pyyhi näkyvä lika helposti kostealla pyyhkeellä tai rätillä.

Ominaisuudet:
Materiaali: Huopa (100% villa)
Koko: 48cm syvyys, korkeus 58cm ja aukon halkasija 18x15cm
Paino: Noin 700 g

Paino 0,7 kg
Koko

Normaali, Iso

Benni Kartio kissanpeti

44,90

Tuki tiimille: 5,00 €

Kaunis 100 % villasta valmistettu viihtyisä pesä kissalle.

Varasto loppu

Benni Oy

Suomalaisen Benni Oy:n lemmikkipedit valmistetaan 100% orgaanisesta, ekologisesta ja kemikaalittomasta luonnollisesta villasta, joka edistää lemmikkisi unen laatua villamateriaalin lämmönsäätelyn ansiosta.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää