Tutkitusti tehokas työkalu kuormituksen ja palautumisen arviointiin

Firstbeat tuottaa monipuolista tietoa henkilön fyysisestä ja psyykkisestä kuormituksesta ja palautumisesta. Firstbeat-mittaus auttaa selvittämään elimistösi voimavaroja, kuormitusta ja palautumista sekä työstä että liikunnasta. Kolmen vuorokauden Firstbeat-mittaus antaa ymmärrettävää ja helposti sovellettavaa tietoa kuormituksen, palautumisen ja levon kehittämiseen ja hallintaan.

Hyvinvointianalyysin hyödyt

 • Havainnollistaa elämäntapojen vaikutukset.
 • Tunnistaa elimistöä kuormittavat ja palauttavat tekijät.
 • Lisää itsetuntemusta ja motivoi parempien valintojen tekemiseen jokapäiväisessä arjessa.
 • Näyttää liikunnan vaikutukset kuntoon ja terveyteen.
 • Arvioi unen laatua ja riittävyyttä.
 • Ehkäisee työuupumusta ja parantaa työtehoa.

Miten mittaus toteutetaan?

 • Saat mittarin postissa kotiin
 • Asennat mittarin paikoilleen rintakehälle
 • Pidät mittaria 3 vuorokautta ja lähetät mittarin takaisin postin kautta
 • Tämän jälkeen saat tulokset sekä hyvinvointivalmentaja Essi Määtän yksityiskohtaisen opastusvideon tulosten tulkinnan tueksi sähköpostiin. Videolta saat lisäksi vinkkejä, kuinka omaa palautumista voi edistää.

Laite mittaa sykettä ja sykevälivaihtelua. Mittari kiinnitetään iholle mukana tulevien kiinnityslätkien avulla. Voit toteuttaa arkisia askareitasi normaalisti mittauksen ajan. Mittari poistetaan vain suihkun ja saunan ajaksi, jonka jälkeen mittausta jatketaan normaalisti. Mittauksen ajan täytät päiväkirjaa päivän tapahtumista.

Hyvinvointianalyysi näyttää sinulle stressin ja palautumisen tasapainon, liikkumisesi terveysvaikutukset, kertyneet askeleet, jotka olet päivien aikana ottanut sekä kuinka palauttavaa unesi on ollut. Näin opit, miten voisit omalla toiminnallasi vaikuttaa hyvinvointiisi terveyttä ja jaksamista edistäen.

Huomioithan, että mittausta ei suositella, jos sinulla on sydämentahdistin, sydämensiirto, vaikea sydänsairaus, jatkuva eteisvärinä tai eteislepatus tai kontrolloimaton kilpirauhashäiriö, koska Hyvinvointianalyysin tulokset voivat olla epäluotettavia. Kuumeisena mittaus kannattaa siirtää. Jotkin lääkeaineet, kuten beetasalpaaja, pitkävaikutteiset unilääkkeet, vaikuttavat sykkeeseen ja saattavat siten vääristää Hyvinvointianalyysin tuloksia.

Mittaus on suoritettava ja mittalaite palautettava kuukauden kuluessa tilauksen tekemisestä. Mikäli palautus myöhästyy, laite katoaa tai rikkoutuu, sinulta voidaan veloittaa 249 € +alv. Vastuu ei koske tavanomaisesta kulutuksesta johtuvia rikkoutumisia. Myöhästyneestä palautuksesta lähetetään ensin ilmoitus ja pyydetään palauttamaan laite viikon sisään.

Firstbeat-mittaus on tutkitusti tehokas työkalu kuormituksen ja palautumisen arviointiin

Firstbeatin tuotteiden taustalla on yli 20 vuoden tutkimustyö autonomisen hermoston toiminnasta sekä liikuntafysiologian, psykofysiologian ja psykologian tutkimusaloilta. Firstbeat on spin-off yritys, joka syntyi Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksessa (KIHU) ja Jyväskylän yliopistossa tehtyjen tutkimusten pohjalta. Molemmat ovat kansainvälisesti korkealle arvostettuja ja liikuntatieteellisestä huippuosaamisestaan tunnettuja tutkimuslaitoksia.

Firstbeatin toiminta pohjautuu vahvaan tutkimustietoon ja mitattuun dataan: kaiken kehitystyön taustalla on fysiologinen mittausdata elimistön toiminnasta. Tuotekehitykseen käytettävät tietokannat sisältävät tuhansia laboratoriotuloksia fysiologisista kehon toiminnoista kuten hengityksestä, energiankulutusta, maksimaalisesta hapenottokyvystä. Lisäksi Firstbeatin menetelmillä on tehty yli 100,000 sykevaihteluun pohjautuvaa mittausta normaalissa arkielämässä.

Lue lisää: https://www.firstbeat.com/fi/

Firstbeat -mittaus (ilmainen toimitus)

160,00

Tuki tiimille: 24,00 €

ILMAINEN TOIMITUS!

Firstbeat-mittaus auttaa selvittämään elimistösi voimavaroja, kuormitusta ja palautumista sekä työstä että liikunnasta.

 • Hinta sisältää mittauslaitteen lainan, kolmen päivän mittauksen, kaikki postikulut, analyysin sähköpostiin ja  hyvinvointivalmentaja Essi Määtän laatiman selitys- ja opastusvideon, joka auttaa tulosten tulkinnassa. 
 • Palvelun toimittaa: Firstbeat ja hyvinvointivalmentaja Essi Määttä

Hyvinvointivalmentaja Essi Määttä

Olen toiminut hyvinvointialan yrittäjänä vuodesta 2010 alkaen. Olen taustaltani SM-tason jääkiekkoilija ja juureni ovat vahvasti liikunnassa. Tarjoan erilaisia hyvinvointiin keskittyviä valmennuskursseja sekä teen myös henkilökohtaista valmennusta. Voit tutustua minuun ja palveluihini sivuillani www.essimaatta.com

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää