RAAKASUKLAAMANSIKKA ON KLASSIKKO, JOHON EI KYLLÄSTY

Raakasuklaamansikka on herkullinen yhdistelmä luomulaatuista mansikkaa ja perulaista, laadukasta luomuraakasuklaata. Suklaamansikat ovat olleet vuosikymmeniä klassikkojälkiruoka, johon ihastuvat niin lapset kuin aikuisetkin. Suklaamansikoita nautitaankin niin koko perheen piknikeillä kuin romanttisilla iltakävelyilläkin. Mansikka on monen asiakkaamme suosikkimarja, ja herkullinen raakasuklaakuorrutus tekee tutusta, rakkaasta marjasta vielä entistä paremman!

Foodinin raakasuklaat ovat pitkäaikaisen intohimon ja vastuullisen kehittämisen tulos. Perustajamme Lasse Jalkanen on tunnettu suuresta rakkaudestaan raakasuklaaseen, minkä vuoksi suklaat ovat erityisen tärkeä tuoteryhmä meillä Foodinilla. Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa raakasuklaamme saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi.

FOODININ KUORRUTETUT RAAKASUKLAAHERKUT OVAT KOTIMAISTA KÄSITYÖTÄ

Foodinin raakasuklaamansikka valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaallamme. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen. Lopuksi hellävarainen kuorrutuskone kietoo kotimaisen mansikan pehmeään ja lempeään raakasuklaaseen.

Raakasuklaamme ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita. Ei tarvitse kuin vilkaista ainesosalistaa – näissä suklaissa ei ole mitään turhaa.

Kaikki raakasuklaatuotteemme ovat saaneet Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

“Raakasuklaa on suklaanrakastajan unelma. Niin herkkua ja samaan aikaan hyvinvointia tukevaa! Raakasuklaalevyt, -rouheet ja -päällysteiset herkut ovat mun valintani, kun tekee mieli jotakin makeaa. Valikoimasta en edes osaa valita suosikkia, koska kaikki ovat niin hyviä.” – Alisa Talasmaa, wellnessmalli

Sis. 2 kpl 50g pusseja, yht 100g

Kylmäkuivattu mansikka* (Puola), kaakaopapu* (Peru), kookossokeri* (Indonesia), kaakaovoi* (Peru)/ Frystorkade jordgubb (Polen), kakaobönor* (Peru), kokossocker* (Indonesia), kakaosmör* (Peru) *= luomu/ekologisk

Ravintosisältö:
Energia/Energi: 2233,3 kJ / 534,3 kcal
Rasva/Fett: 39,7g
-josta tyydyttyneet/varav mättat fett: 26,7g
Hiilihydraatit/Kolhydrater: 39,9g
-joista sokereita/varav sockerarter: 36,4g
Kuitu 4,6g
Proteiini/Protein: 4,2g
Suola/Salt: 0g

Foodin / Raakasuklaa-mansikka 2pss

6,50

Tuki tiimille: 1,50 €

Herkulliset, Suomessa valmistetut raakasuklaaherkut ovat täydellinen herkku ja eväs jokaiseen päivään!

Sis. 2 pussia samaa makua.

Katso lisää Foodinin suklaaherkkuja TÄSTÄ.

Varastossa

Foodin

Foodinin vahvuudet kulminoituvat vahvaan ammattitaitoon: omaan tuotekehitykseen ja tuotantoon. Foodinin tuotteita kehitetään pitkälti sen mukaan mitä asiakkaamme meiltä toivovat ja millaisia tuotteita itse haluamme käyttää. Perustaja Lasse Jalkasen työparina tuotekehityksessä on Foodinilla ollut mukana jo useamman vuoden ajan pitkän linjan ravitsemusasiantuntija Jaakko Halmetoja.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää

Saatat myös pitää...