Raikas ja raidallinen tuubihuivi on ihana ja helppo pukea. Lämmittää talvella todella hyvin, värinä musta-valkoinen.

Lapsen ja nuoren on helppo ja nopea pukeutua lämpimästi ja heijastavasti. Tuubihuivin keskellä edessä ja takana kulkee heijastava raita, jonka ansiosta näkyvyys liikenteessä paranee. Tämä talvikäyttöön soveltuva tuubihuivi on joustavaa trikoota, huivin vuori on suloisen pehmeää fleeceä.

Suloisen pehmeällä fleece-vuorilla varustettu huivi. Raitakuosi on aina raikas ja sopii hienosti erilaisten talvivaatteiden kanssa. Suosittelemme tuotteelle hienopesua.

KOKO: 30x24cm – HUOM! On pientä kokoa, sopii max 62cm päähän.

VÄRI: SINI-VALKOINEN, heijastava pystyraita

TUOTEPAKETISSA: 1kpl

 

Heijastava tuubihuivi on helppo varainhankinnan tuote. Heijastavuutta on helppo suositella ja jokainen haluaa pitää itsensä lämpimänä ja näkyvissä. Trendikäs raitakuosi ja kiva värimaailma takaavat, että ostajakin innostuu tästä tuotteesta.

Paino 0,060 kg

cMe Reflective / Heijastava Tuubihuivi Fleece Sininen

13,50

Tuki tiimille: 3,50 €
  • Väri on raikas ja sopii hienosti erilaisten talvivaatteiden kanssa. Suosittelemme tuotteelle hienopesua.
  • KOKO: 30x24cm – HUOM! On pientä kokoa, sopii max 62cm päähän.
  • VÄRI: SINI-VALKOINEN, heijastava pystyraita
  • TUOTEPAKETISSA: 1kpl 

Varastossa

cMe Reflective

Suomalainen cMe Reflective® on erikoistunut heijastaviin tuotteisiin. Valikoiman tuotteet ovat laadukkaita ja vahvasti heijastavia, ne sopivat erityisen hyvin Suomen moninaiseen syksyyn ja talveen. Heijastavat tuotteet sopivat erinomaisesti varainhankintaan, sillä turvallisuutta on aina ilo suositella.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää