Upea lahjaidea: Laadukas kotimainen heijastin ja saman sarjan tyylikäs onnittelukortti!

Kuvataitelija Ella Hällforsin kuvittamien laadukkaiden, kotimaisten heijastimien ja onnittelukorttien aiheina ovat Suomen ylväs kansalliseläin karhu, sympaattinen kansallishyönteinen seitsenpistepirkko sekä viehkeä kansallislintu laulujoutsen. Laadukas heijastin ja sen kanssa annettu samalla kuva-aiheella varustettu kortti ovat upea lahja kenelle tahansa. Heijastimet ja kortit toimitetaan irrallaan, joten voit yhdistellä niitä haluamiksesi yhdistelmiksi.

Kortit: Kortit ovat mitoiltaan 134 x 134mm ja painettu jämäkälle ekopaperille. Kortit ovat sisältä tyhjiä, joten ne soveltuvat moniin eri tilanteisiin. Mukana toimitetaan valkoinen kirjekuori.

Heijastimet: Kuva on heijastimen molemmilla puolilla. Heijastimien läpimitta on 60mm.

Tiesitkö tätä heijastimista?

Heijastin on henkilönsuojain, jonka valmistusta ja markkinointia säädellään Euroopassa omalla henkilönsuojaindirektiivillä
(CE- ja EN-merkki). Suomessa heijastimien turvallisuutta valvoo TUKES. Näin taataan, että heijastin todella heijastaa pimeällä. Vain CE- ja EN-merkittyjä tuotteita saa kutsua heijastimiksi!

Käyttöohjeet: Kiinnitä heijastin polven korkeudelle tien puoleiselle sivulle. Heijastimen pitää heilua vapaasti ja näkyä sekä eteen että taakse. Mikäli heijastin hankautuu pahoin tai muulla tavoin rikkoutuu, tulisi heijastin vaihtaa uuteen. Heijastinta tulee käyttää hämärässä ja pimeällä myös taajamissa.

Tämän heijastimen on tyyppitarkastanut valtioneuvoston päätöksen 1406/1993 mukaisesti Työterveyslaitos, www.ttl.fi, laitos nro. 0403 EN 13356. Heijastin täyttää standardin EN 13356:2001 vaatimukset.

3 kotimaista heijastinta + 3 onnittelukorttia

37,90

Tuki tiimille: 16,00 €

Sis. kolme kotimaista heijastinta sekä kolme saman sarjan 2-osaista onnittelukorttia kirjekuorineen. Kuva-aiheina ovat Suomen kansalliseläin karhu, kansallislintu laulujoutsen sekä kansallishyönteinen seitsenpistepirkko. Heijastimet ja kortit toimitetaan irrallaan, eli voit yhdistellä niitä esimerkiksi lahjaksi mielesi mukaan.

  • Heijastimet ovat Työterveyslaitoksen tyyppitarkastamia aitoja henkilösuojaimia
  • Kortit on painettu laadukkaalle ekopaperille, ja ovat tyylikäs lahja jo itsessään
  • Kuvitus: Kuvataiteilija Ella Hällfors
  • Valmistettu Suomessa

Kuvataiteilija Ella Hällfors

Kuvataiteilija Ella Hällfors ammentaa inspiraation töihinsä Suomen luonnosta. Ellan tauluja on voinut ihastella mm. vuoden 2020 Asuntomessujen kohteissa.

"Olen Ella Hällfors, taiteilijanimeltäni Ella K. Luonto ja erityisesti meidän Suomen korpimetsät eläimineen ovat erityisasemassa sydämessäni. Taiteessani palaan metsäretkieni tunnelmiin. Teoksillani haluan tuoda urbaanin elämän keskelle henkkäyksen erämaasta, meidän metsistä ja niiden asukeista"

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää

Saatat myös pitää...