Tämä symppis leppis välittää iloista mieltä ja suojelee kantajaansa pimeässä!

Kuvataitelija Ella Hällforsin kuvittamien laadukkaiden, kotimaisten heijastimien ja onnittelukorttien aiheina ovat Suomen ylväs kansalliseläin karhu, sympaattinen kansallishyönteinen seitsenpistepirkko sekä viehkeä kansallislintu laulujoutsen.

Heijastimen läpimitta on 60mm. Kuva on heijastimen molemmilla puolilla.

Kortin mitat ovat 134mm x 134mm. Laadukkaalle 300g ekopaperille painettu 2-osainen design-kortti on kuin lahja jo itsessään! Kortti on sisältä tyhjä, joten se soveltuu moneen erilaiseen tilanteeseen.

Tiesitkö, että heijastin on suomalainen keksintö!

Heijastin on henkilönsuojain, jonka valmistusta ja markkinointia säädellään Euroopassa omalla henkilönsuojaindirektiivillä
(CE- ja EN-merkki). Suomessa heijastimien turvallisuutta valvoo TUKES. Näin taataan, että heijastin todella heijastaa pimeällä. Vain CE- ja EN-merkittyjä tuotteita saa kutsua heijastimiksi!

Käyttöohjeet: Kiinnitä heijastin polven korkeudelle tien puoleiselle sivulle. Heijastimen pitää heilua vapaasti ja näkyä sekä eteen että taakse. Mikäli heijastin hankautuu pahoin tai muulla tavoin rikkoutuu, tulisi heijastin vaihtaa uuteen. Heijastinta tulee käyttää hämärässä ja pimeällä myös taajamissa.

Tämän heijastimen on tyyppitarkastanut valtioneuvoston päätöksen 1406/1993 mukaisesti Työterveyslaitos, www.ttl.fi, laitos nro. 0403 EN 13356. Heijastin täyttää standardin EN 13356:2001 vaatimukset.

Paino 0,03 kg

Kotimainen heijastin + 2-osainen onnittelukortti / Leppäkerttu

10,90

Tuki tiimille: 5,00 €

Kotimainen heijastin sekä 2-osainen onnittelukortti + kuori. Kuva-aiheena Suomen kansallishyönteinen seitsenpistepirkko eli leppäkerttu.

  • Heijastin on Työterveyslaitoksen tyyppitarkastama aito henkilösuojain
  • Näyttävä ja reilun kokoinen 134mm x 134mm kokoinen kortti on kuin lahja jo itsessään!
  • Kuvitus: Kuvataiteilija Ella Hällfors
  • Valmistettu Suomessa

Kuvataiteilija Ella Hällfors

Kuvataiteilija Ella Hällfors ammentaa inspiraation töihinsä Suomen luonnosta. Ellan tauluja on voinut ihastella mm. vuoden 2020 Asuntomessujen kohteissa.

"Olen Ella Hällfors, taiteilijanimeltäni Ella K. Luonto ja erityisesti meidän Suomen korpimetsät eläimineen ovat erityisasemassa sydämessäni. Taiteessani palaan metsäretkieni tunnelmiin. Teoksillani haluan tuoda urbaanin elämän keskelle henkkäyksen erämaasta, meidän metsistä ja niiden asukeista"

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää

Saatat myös pitää...