Käyttämällä kotimaisia Kotoisa Ekotuotteet -sarjan pesuaineita vaikutat positiivisesti ympäristömme tilaan!

Korkealaatuiset Kotoisa Ekotuotteet -puhdistusaineet ja pesutuotteet sopivat herkimmällekin hipiälle, eivätkä ne kuormita luontoa. Tuotteen 100 % luonnonmukaiset ainesosat hajoavat luonnossa muutamassa päivässä. Kotimaisen pakkauksen voi kierrättää tai polttaa.

TÄMÄ KOLMEN TUOTTEEN SETTI SISÄLTÄÄ:

Kotoisa Ekotuotteet käsienpesuneste 300 ml + 900 ml täyttöpussi hellävaraiseen ja tehokkaaseen käsienpesuun. Mieto ja raikas eukalyptuksen tuoksu.

Kätevä ja riittoisa 900ml täyttöpussi riittää peräti kolmeen täyttökertaan ja säästää muovia noin 80 % pulloon verrattuna!

Ainesosat/Ingredienser
Ingredients: Aqua, Sodium Laureth Sulphate, Sea Salt, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Limonene, Eucalyptus Globulus Oil, Betaine, Citric Acid.

Kotoisa Ekotuotteet hajustamaton Shampoo & Suihkugeeli 250 ml + 900 ml täyttöpussi hellävaraiseen peseytymiseen päästä varpaisiin.

Vihdoinkin miellyttävä ja myös allergikoille sopiva tuote koko perheelle vauvasta vaariin ja päästä varpaisiin! Tuote soveltuu sekä hiusten pesuun että koko vartalon puhdistukseen.

Kätevä ja riittoisa 900ml täyttöpussi riittää yli 3,5 täyttökertaan ja säästää muovia noin 80 % pulloon verrattuna!

Ainesosat/Ingredienser
Aqua, Sodium Laureth Sulphate, Glycerine (Vegetable), Sodium Chloride (Sea Salt).

Kotoisa Ekotuotteet hajustamaton Yleispuhdistusaine supertiiviste 500 ml + 900 ml täyttöpussi tehokkaaseen ja turvalliseen kodin kaikkien pintojen puhdistukseen

Luonnonmukainen ja tehokas hajustamaton yleispuhdistusaine, jolla siivoat kaikki kodin pinnat kiiltävän puhtaaksi! Vaikeille tahroille voidaan käyttää tipoittain.

  • Erittäin vahva tiiviste: 500ml pullo + 900 ml täyttöpussi riittävät peräti 1400 litraan pesuvettä!

Kätevä ja riittoisa 900ml täyttöpussi riittää 1,8 täyttökertaan ja säästää muovia noin 80 % pulloon verrattuna!

Ainesosat/Ingredienser
Aqua, Sodium Laureth Sulphate (Anionic tenside 15-30%), Sodium Chloride (Sea Salt) and Sodium Bicarbonate.

Annostelu/Blandning: 10-15 ml (vajaa ruokalusikallinen) / 10 l vatten/vettä

Alkalinen/Alkalisk pH 10

Paino 4 kg

Kotoisa Ekotuotteet 3 tuotteen setti + täyttöpussit

47,90

Tuki tiimille: 18,00 €

Ekologista ja tehokasta!

  • Setti sisältää: Käsienpesuneste 250 ml & 900 ml,  Shampoo & Suihkugeeli 250 ml + 900 ml & Yleispuhdistusaine supertiiviste 500 ml + 900 ml.
  • 100 % luonnonmukaiset pesu- ja puhdistustuotteet, joiden ainesosat hajoavat luonnossa muutamassa päivässä
  • Turvalliset tuotteet allergikoille
  • Valmistettu Loviisassa

Varastossa

Kotoisa Ekotuotteet

Käyttämällä kotimaisia Kotoisa Ekotuotteet -sarjan pesuaineita vaikutat positiivisesti ympäristömme tilaan! Korkealaatuiset Kotoisa Ekotuotteet -puhdistusaineet ja pesutuotteet sopivat herkimmällekin hipiälle, eivätkä ne kuormita luontoa. Tuotteen 100 % luonnonmukaiset ainesosat hajoavat luonnossa muutamassa päivässä. Tuotteet sopivat myös vegaaneille ja allergisille. Kotimaisen pakkauksen voi kierrättää tai polttaa.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää

Saatat myös pitää...