Heittämällä parasta beef jerkyä eli kuivalihaa mitä ollaan maistettu! Ja hei, valmistettu Suomessa kotimaisesta naudan paistista!

Jos et ole koskaan maistanut kuivalihaa tai kokemusta on koostumukseltaan ja maultaan lähinnä kengänpohjaa muistuttavasta jerkystä, niin sitä suuremmalla syyllä kannattaa laittaa kokeiluun kotimainen Kuivalihakundin jerky. Nämä jerkyt ei nimittäin ole kuivaa nähnytkään ja maku ja koostumus on aivan omaa luokkaansa.

Jerky sopii sellaisenaan naposteluun mutta myös esim. ruuanlaittoon. Nämä on kyllä niin herkkua, että saattaapi iskeä himo ja ahneus ja pussi rapisee tyhjänä alta aikayksikön. Siksi onkin hyvä, että nämä myydään kolmen pussin settinä. Ota toki vaikka molemmat setit, eli yhteensä kuusi pussia!

 • Jokaista makua 1 pss.
 • Lisäaineeton ja gluteeniton.
 • 300 g valmistukseen on käytetty 750g lihaa!
 • Mahtava naposteltava, eväs, välipala, sopii myös ruuanlaittoon.
 • Säilyy huoneenlämmössä myös avattuna.

Jerkussa on järjetön määrä proteiinia, sopivasti rasvaa ja erinomaisia makuja pitääkseen aktiivisen liikkujan energiamäärät tapissa tai luomaan sohvaperunalle päräyttäviä sinfonioita makuhermoihin.

Kuusi herkullista makua:

 • Original on peruskastikkeella maustettua törkysen hyvää beef jerkyä. Sopii kaiken kanssa ja jokaiseen hetkeen,
 • HaBa on habanerochilimurskalla maustettua beef jerkyä. Nimestään huolimatta HaBassa kapsaisiinin tuoma polte on mukavan lievä, joten se sopii useamman maistelijan suuhun. 
 • Savu on samaa kuin Orginal beef jerky, mutta sitä on vielä savustettu 12 tuntia kuivauksen jälkeen. Kuivalihakundin tuotteissa ei käytetä höpöhöpönestemmäisiäsavuja niinkuin tänäpäivänä suurella osalla elintarviketoimijoilla on tapana! “Ota savustettua beef jerkyä mukaan kun olet lähdössä vaellukselle tai eräjormailemaan ja tuplaa luontokokemuksesi.”
 • Garlic on oikeasti todella valkosipulinen pläjäys. Valkosipulin maku on runsas mutta pehmeä. Ja maku tulee oikeista valkosipulin paloista, joita on ripoteltu jerkyn päälle, ei mistään jauheista tai esansseista.
 • Porky BBQ on tosi mehevä possujerky, jota on vielä savustettu aidolla leppäsavulla, jotta on aikaansaatu alusta loppuun upea elämys. Vahva suositus!
 • Roosteri Sriracha on vähärasvaisempi mutta mehevän maukas kanan kuivaliha, jossa makuelämystä lisää Kuivalihakundin ikioma Sriracha -kastike ripauksella chiliä. Toimii älyttömän hyvin!

Kotimainen beef jerky taipuu moneen

“Kotimainen beef jerky taipuu tilanteeseen kuin tilanteeseen. On varmaan tullu joskus oltuu kalalla ja on iskenyt ns. pikkunälkä kummittelemaan olkapäille ja fisusta ei oo tietoakaan ja jos oliskin nii senhän valmistamiseenkin menee aikaa ettei kerkiä loppuehtoona enää kalalle.

Kelaa jos sul on Jerkkua messissä niin sul on kokoajan pientä purtavaa mukana taskussa ja pikku suolanen pitää ajatukset kirkkaana ja antaa puhtia hakea niitä uistimia kivenkoloista tai perhoja puusta, lisäksi pirunmoisen suolamäärän takiakin sitoo nestettä sen verran hyvin ettei tarvii jatkuvasti olla liruttelemassa ja pudota veneestä sepalus auki. Saati jos joutuu rantautumaan ja käydä puskapissillä niin siellä saattaapi käydä vaikka käärme perskannikkaan kiinni.

Olet sitten nainen, mies, nuori tahi vanha, tykkäät sitten äiteistä, tyttäristä, isistä tahi pojista, oot maistanu kuivalihaa tahi et oo maistanunna niin notta kyllähän tuo kotimainen beef jerky kannattee kokeilla!

T: Timo / Kuivalihakundi.com

Ainesosat:

Original: naudanpaisti, gluteeniton soijakastike ( vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola), sokerisiirappi, valkosipuli, mustapippuri.
HaBa: naudanpaisti, gluteeniton soijakastike ( vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola), sokerisiirappi, valkosipuli, mustapippuri, habanerochili.
Savu: naudanpaisti, gluteeniton soijakastike ( vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola), sokerisiirappi, valkosipuli, mustapippuri, aito savu.
Garlic: Naudan paahtopaisti, gluteeniton soijakastike, sokerisiirappi, mustapippuri, valkosipuli x10.
Porky BBQ: porsaan kassler, gluteeniton soijakastike (vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola) tomaatti, sokerisiiraippi, sipuli, savu
Roosteri Sriracha: kanafilee, gluteeniton soijakastike (vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola), punainen chili, sokerisiirappi, hunaja-omenaviinietikka, valkosipuli

 

Paino 0,150 kg

Kuivalihakundi / Beef Jerky 6 pss makukimara

33,90

Tuki tiimille: 5,00 €

Ronskia kotimaista Beef Jerkyä! Tässä paketissa saat 6 huikeaa makua á 50g.

 • 300g kohden on käytetty 750g suomalaista lihaa!
 • Sopii naposteluun, välipalaksi, evääksi ja ruuanlaittoon.
 • Säilyy huoneenlämmössä myös avattuna.
 • Valmistettu Tuusulassa pitkälti käsityönä!

Kuivalihakundi

Kuivalihakundin tuotteet duunataan suurella sydämellä Tuusulassa Fallbackan teollisuusalueella omassa pikku käsityöläistuotantotiloissa. Suurin osa tuotteen työvaiheista hoidetaan käsin ja laatua pystytään tarkkailemaan samalla huolella. Kuivalihakundin tuotteet on valmistettu kotimaisesta lihasta. 100 g kuivalihan valmistukseen on käytetty 250 g lihaa.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää

Saatat myös pitää...