Miedosti habanerochilimurskalla aateloitu upean makuinen beef jerky

HaBa on jokaisen napostelijan ehdoton illan kruunajainen, kovaa treenavan simppeli välipala, kalastajan kätevä suolapala ja ehdottomasti yöttömässä yössä kulkevan vaeltajan lohduntuoja. HaBa on siis ehdottomasti parhaimmillaan snackyna. Kuivalihakundi suosittelee hyvin vahvasti!

Jos et ole koskaan maistanut kuivalihaa tai kokemusta on koostumukseltaan ja maultaan lähinnä kengänpohjaa muistuttavasta jerkystä, niin sitä suuremmalla syyllä kannattaa laittaa kokeiluun kotimainen Kuivalihakundin beef jerky. Nämä jerkyt ei nimittäin ole kuivaa nähnytkään ja maku ja koostumus on aivan omaa luokkaansa.

Beef jerky sopii sellaisenaan naposteluun mutta myös esim. ruuanlaittoon. Nämä on kyllä niin herkkua, että saattaapi iskeä himo ja ahneus ja pussi rapisee tyhjänä alta aikayksikön. Eli kannattaa ostaa kerralla kaks pussia. Tai kolme. Tai kymmenen.

 • HaBa on habanerochilimurskalla maustettua beef jerkyä. Nimestään huolimatta HaBassa kapsaisiinin tuoma polte on mukavan lievä, joten se sopii useamman maistelijan suuhun. 
 • Lisäaineeton ja gluteeniton.
 • 50 g valmistukseen on käytetty 125g kotimaista lihaa!
 • Mahtava naposteltava, eväs, välipala, sopii myös ruuanlaittoon.
 • Säilyy huoneenlämmössä myös avattuna.

Jerkussa on järjetön määrä proteiinia, sopivasti rasvaa ja erinomaisia makuja pitääkseen aktiivisen liikkujan energiamäärät tapissa tai luomaan sohvaperunalle päräyttäviä sinfonioita makuhermoihin.

Kotimainen beef jerky taipuu moneen

“Kotimainen beef jerky taipuu tilanteeseen kuin tilanteeseen. On varmaan tullu joskus oltuu kalalla ja on iskenyt ns. pikkunälkä kummittelemaan olkapäille ja fisusta ei oo tietoakaan ja jos oliskin nii senhän valmistamiseenkin menee aikaa ettei kerkiä loppuehtoona enää kalalle.

Kelaa jos sul on Jerkkua messissä niin sul on kokoajan pientä purtavaa mukana taskussa ja pikku suolanen pitää ajatukset kirkkaana ja antaa puhtia hakea niitä uistimia kivenkoloista tai perhoja puusta, lisäksi pirunmoisen suolamäärän takiakin sitoo nestettä sen verran hyvin ettei tarvii jatkuvasti olla liruttelemassa ja pudota veneestä sepalus auki. Saati jos joutuu rantautumaan ja käydä puskapissillä niin siellä saattaapi käydä vaikka käärme perskannikkaan kiinni.

Olet sitten nainen, mies, nuori tahi vanha, tykkäät sitten äiteistä, tyttäristä, isistä tahi pojista, oot maistanu kuivalihaa tahi et oo maistanunna niin notta kyllähän tuo kotimainen beef jerky kannattee kokeilla!

T: Timo / Kuivalihakundi.com

Ravintosisältö / näringsvärde 100 g

 • Energia / energi: 360 kcal
 • Proteiini / protein: 50,2 g
 • Hiilihydraatit / kolhydrater: 7,9 g
 • Joista sokereita / varav sockerarter: 5,1 g
 • Rasvaa / fett: 14,2 g
 • Joista tyydyttyneitä / varav mättad: 6,2 g

Ainesosat: naudanpaisti, gluteeniton soijakastike ( vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola), sokerisiirappi, valkosipuli, mustapippuri, habanerochili.

Paino 0.050 kg

Kuivalihakundi / Kotimainen beef jerky HaBa

5,95

Tuki tiimille: 1,00 €

Ronskia kotimaista Beef Jerkyä, makuna miedosti tulinen suosikkimaku HaBa elikkäs habanero.

 • Mehukasta kuivalihaa suomalaisesta naudanlihasta. 50g valmistukseen käytetty 125g lihaa!
 • Sopii naposteluun, välipalaksi, evääksi ja ruuanlaittoon.
 • Säilyy huoneenlämmössä myös avattuna.
 • Valmistettu Tuusulassa pitkälti käsityönä!

Varastossa

Kuivalihakundi

Kuivalihakundin tuotteet duunataan suurella sydämellä Tuusulassa Fallbackan teollisuusalueella omassa pikku käsityöläistuotantotiloissa. Suurin osa tuotteen työvaiheista hoidetaan käsin ja laatua pystytään tarkkailemaan samalla huolella.

Kuivalihakundin tuotteet on valmistettu kotimaisesta lihasta. 100 g kuivalihan valmistukseen on käytetty 250 g lihaa.
Lue lisää

Saatat myös pitää...