Mehevä BBQ-soosilla ryyditetty possun kuivaliha

Mehukas ja rasvalla kyllästetty kotimaisesta porsaan kasslerista tehty herkkupala! Porkya mutustellessa ei kalorimääriä kannata laskea, koska siinä niitä on ja paljon. Rasvaisuuden ansiosta sopii erinomaisesti myös ruoanlaittoon tuomaan makua ja ravintoa. Porkya kuivataan ensin 20 tuntia, jonka jälkeen uunituoreena lyödään nauttimaan vielä pyökkipurun tuottamaa savua vuorokauden ajaksi! Kylä kelpaa! 

Pystyjmme antamaan possu-jerky tuotteelle hyvin vahvan suosituksen, kunhan ei pelkää ihrapallukoita!

  • Lisäaineeton ja gluteeniton.
  • Mahtava naposteltava, eväs, välipala, sopii myös ruuanlaittoon.
  • Säilyy huoneenlämmössä myös avattuna.

Uudenlainen kuivaliha

Kuivalihakundi lähti miettimään uutta kuivalihatuotetta, joka olis niin hävytön, että sitä maistellessa makunystyrät huutais hoosiannaa ja silmissä välkkyis sateenkaaren kaikki värit. Pienen funtsimisen jälkeen Kundi päätti kysästä legendaarisen lihamestarin Votkinin Veijon pojalta, legendaariselta Asmo Votkinilta, että minkälainen homma.

Asmohan täräytti heti tiskiin, että teeppä porsaan kasslerista kuivalihaa. Mausteeksi kundi vielä pähkäili oman BBQ-kastikkeen ja pieni savustus siihen päälle. Hyvähän siitä tuli.

Näin teet Porky-hampparin 

  1. Hienonna Porky kuivalihaa pieneksi muruksi tai kaavi pussin pohjalta pienempiä paloja
  2. Paista hampurilaispihvi sopivaan kypsyysasteeseen
  3. Heitä rehdisti juustoa pihvin päälle ja Porky-murut perään
  4. Kasaa hamppari, lisää soossit ja muut lisukkeet
  5. Vedä naamariin ja nautiskele!

Ravintosisältö / 100g

  • Energia / energi                      458kcal
  • Rasva / fett                            32,7g
  •     – joista tyydyttyneitä          12,9g
  • Hiilihydraatti / kolhydrat         4,5g
  •     – joista sokereita                 4,5g
  • Proteiini / protein                   36,6g
  • Suola / salt                             4,1g

Ainekset: porsaan kassler, gluteeniton soijakastike (vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola) tomaatti, sokerisiiraippi, sipuli, savu

    Paino 0.050 kg

    Kuivalihakundi / Kotimainen Porky possujerky Smokey BBQ

    5,95

    Tuki tiimille: 1,00 €

    Kotimaista, mehevää ja älyttömän maukasta kuivalihaa possusta.

    • Naposteluun, välipalaksi, evääksi ja ruuanlaittoon.
    • Säilyy huoneenlämmössä myös avattuna.
    • Valmistettu Tuusulassa pitkälti käsityönä!

    Varastossa

    Kuivalihakundi

    Kuivalihakundin tuotteet duunataan suurella sydämellä Tuusulassa Fallbackan teollisuusalueella omassa pikku käsityöläistuotantotiloissa. Suurin osa tuotteen työvaiheista hoidetaan käsin ja laatua pystytään tarkkailemaan samalla huolella.

    Kuivalihakundin tuotteet on valmistettu kotimaisesta lihasta. 100 g kuivalihan valmistukseen on käytetty 250 g lihaa.
    Lue lisää

    Saatat myös pitää...