Piirrä apinoille hullunkurisia ilmeitä, taiteile tiikerille komeat raidat ja kokeile joutsenen piirtämistä vaihe vaiheelta. Veikeät, eläinaiheiset piirrospuuhat innostavat kokeilemaan ja hassuttelemaan. Samalla omat piirtäjän taidot kehittyvät kuin huomaamatta. Tämä pakka on kiva ottaa matkalle mukaan tai antaa kaverilahjaksi. Mukana musta ja vihreä tussi!

“Tää oli tosi hyvä puuhapaketti. Opin tän avulla piirtämään tarkemmin ja paremmin. Superkivat kuvat oli, ne toi hyvän mielen.” (Minja, 6 vuotta)

“Kato äiti, mä piirsin tosi hienosti. Tästä tuli ihan samannäkönen ku toi malli. Ja sit mä voin pyyhkii tän ja tehä uudestaan!” (Kimi, 5 vuotta)

Oppi&ilo / Veikeät piirrospuuhat -puuhakortit 5-7 v

16,90

Tuki tiimille: 6,00 €

Piirrä apinoille hullunkurisia ilmeitä, taiteile tiikerille komeat raidat ja kokeile joutsenen piirtämistä vaihe vaiheelta. Tämä pakka on kiva ottaa matkalle mukaan tai antaa kaverilahjaksi.

Varastossa

Oppi&ilo

Tarjoa lapselle matka oivaltamisen maailmaan Oppi&ilo -tuotteiden myötä!

Oppi&ilo -tuotteet tuovat yhteen suomalaisten kasvatusalan ammattilaisten osaamisen, kotimaisen designin ja riemukkaat sisällöt, jotka ovat valloittaneet käyttäjät jo vuodesta 2008.

Leikilliseen oppimiseen suunnitellut puuhat, pelit ja kirjat innostavat lasta tekemään itse, kokeilemaan ja oivaltamaan. Tekemisen ilosta ja oivaltamisesta syntyy positiivinen tunnekokemus, joka ruokkii lapsen uteliaisuutta, vahvistaa hänen itseluottamustaan ja luo vahvan pohjan kasvulle ja kehitykselle.

Oppi&ilo – Matka oivaltamisen maailmaan!
Lue lisää

Saatat myös pitää...