JÄRJESTÄ IKIMUISTOISET JUHLAT!

Paikallisen pizzerian syntymäpäiväjuhlat meinaavat mennä täysin penkin alle, kun paikan pizzamestari kärsii akuutista hajamielisyydestä. Pizzeria kutsuu paikalliset apukokit auttamaan järjestelyissä, että onnistuneet juhlat saadaan järjestettyä!

Juhlissa on luvassa tietokilpailua, kokkihatun askartelua, kadonneiden tarvikkeiden etsintää sekä tietenkin oman fantasiapizzan valmistusta!  Nämä pizzajuhlat sopivat parhaiten sisllä järjestettäviksi. Sopiva juhlijoiden määrä on 4-8 henkilöä. Järjestä maistuvat pizzapartyt helposti digitaalisen juhlapaketin avulla!

PIZZA PARTY JUHLAPAKETIN KUVAUS

Digitaalinen paketti sisältää n. 30-sivuisen juhlaoppaan valmiine ohjelma-, koristelu- ja tarjoiluehdotuksineen sekä tulostettavan koristelupaketin. Voit hyödyntää paketin sellaisenaan tai muokata sitä juhliisi sopivaksi. Saat paketin heti tilaamisen jälkeen käyttöösi ja voit aloittaa juhliin valmistautumisen! Juhlapaketissa löytyy kuusi erilaista tehtäväehdotusta juhliin sekä niihin tarvittavat tulostettavat tarvikkeet. Paketin avulla järjestät mukaansatempaavat pizzajuhlat lapsille vaivattomasti kotona.

Digitaalinen juhlapaketti koostuua kahdesta osiosta, ohjelmaoppaasta ja tulostettavista koristeluista.

OHJELMAOPPAAN SISÄLTÖ

– Ohjelma: ehdotukset lasten pizzajuhlien ohjelmasta, kuvaus jokaisesta aktiviteetista ja mahdollisista esivalmisteluista. Aktiviteetit: apukokkien pizzanimet, kokkihatun askartelu, kadonneet tarvikkeet, fantasiapizzan valmistus, pizza-aiheinen tietovisa ja Italian karanneet kaupungit.
– Tarjoilu: Juhlien helpot tarjoiluideat ja teemaan sopivat nimiehdotukset tarjoiluille.
– Juhlatunnelma: Ideat juhlien koristeluun sekä ohjeet tulostettavien juhlakoristeiden käyttöön.

TULOSTETTAVAT KORISTELUT

– teeman mukainen digitaalinen kutsukortti (voit myös täydentää kutsun kokonaan digitaalisessa muodossa ja lähettää sen vastaanottajille whatsapilla tai sähköpostilla)
– tervetuloa-kyltti
– tarjoilupöydän kyltti
– ohjelmakyltti
– pizzatäytteiden kyltti
– jäätelöbaari-kyltti
– opastekyltit (Kyltit: sali, wc, keittiö, time for pizza, tervetuloa – askarrellaan tienviitaksi)
– ruokakyltit
– kakkukoristeet
– sapluuna taiteltavalle popkornilaatikolle
– viiri (omalla tekstillä)
– juomapulloetiketit (sopii 0,33l ja 0,5l virvoitusjuomapulloon)
– muffinssikääre
– photoprops-tarvikkeet kuvaushetkiä varten
– diplomipohja

TULOSTETTAVAT AKTIVITEETTIEN TARVIKKEET

– Kadonneet tarvikkeet (kortit)
– tabletti ruokapöydälle, jossa johon editoitavissa jokaisen osallistujan nimi. Tabletissa myös pizzanimitehtävä.
– tietovisakysymykset ja vastauslaput
– Italian kartta ja Italian kaupungit nimikyltit

MIKSI DIGITAALINEN JUHLAPAKETTI?

– valloitat vieraat teemaan sopivalla kutsukortilla ja juhlan teemaan sopivilla tehtävillä ja koristeluilla
– säästät selvää rahaa; tulostat mitä tarvitset ja niin paljon kuin tarvitset. Myös tapahtuman aktiviteetit saat pystyyn pienellä budjetilla ja vaivattomasti kotoa löytyvistä tavaroista.
– nimi- ja ruokakylttien ja kutsukortin tekstit ovat editoitavissa. Voit myös halutessasi vaihtaa tekstien fonttia ja väriä.
– valkoinen paperi riittää tulostettavien pohjaksi
– saat digitaalisen juhlapaketin käyttöösi heti, ei postikuluja tai turhaa odottelua!

Juhlien kesto ohjelman ja ruokailun kanssa on noin 2-2,5h. Suositeltava osallistujamäärä 4-8 henkilöä, mutta juhlat voi pitää myös pienemmälle tai suuremmallekin porukalle ohjeita soveltaen. Juhlien valmisteluihin on hyvä käyttää aikaa vähintään neljä tuntia.

Pizza Party – digitaalinen juhlapaketti

15,90

Tuki tiimille: 3,50 €

Digitaalinen juhlapaketti lasten Pizza Party -juhliin! Paketti sisältää valmiit ohjelma-, tarjoilu- ja koristeluehdotukset sekä tulostettavan koristelupaketin.

  • Ilmainen toimitus suoraan sähköpostiin

Popkorni Events

Kotimainen Popkorni Events tarjoaa mieleenpainuvia elämyksiä lasten teemajuhliin. Mistään krääsäjuhlista ei ole kyse, panostamme ohjelman suunnitteluun ja haluamme tapahtumien olevan mukaansatempaavia, innovatiivisia ja kehittäviä. -"Tiedämme kokemuksesta, että näistä juhlista puhutaan vielä vuosienkin päästä!"

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää

Saatat myös pitää...