Herkullinen Polar Nutrition Täysksylitoli tuoteperhe – Pakuri & Tyrni

“Kehittämässämme täysksylitolitabletissa voit maistaa aidot metsien maut, luonnollisesti. Kotimaista pakuria ja tyrniä sisältävät ksylitolitabletit ovat herkullinen ja terveellinen tapa nauttia pakurin ja tyrnin monista hyödyistä samalla, kun estetään happohyökkäys ruokailun jälkeen. Pakurin maku muistuttaa salmiakkia ja raikas ja rakastettu tyrni ei esittelyjä kaipaa!

Emme käytä keinotekoisia maku- tai väriaineita vaan aitoja 100 % luonnonuutteita. Tablettien valmistukseen ei käytetä liivatetta, joten ne ovat täysin vegaanisia.”

  • Pakkauskoko: 2 x 45g
  • Makeutettu 100 % täysksylitolilla
  • Sis. 10 % pakuriuutetta / 15% tyrniuutetta
  • Ei sisällä mitään ylimääräistä ainesosia: Vain ksylitolia ja pakuriuutetta/tyrniuutetta + sidosainetta, jotta pastillit pysyvät kasassa.
  • Tuotteet ovat laktoosittomia, gluteenittomia sekä täysin vegaanisia.

Suomen Hammaslääkäriliitto suosittelee ksylitolia päivittäiseen käyttöön kaikille aina taaperoikäisestä seniori-ikään! (lue lisää)

Ainesosat Tyrnipastilli:
Ksylitoli 82,5 %, Tyrniuute 15 %, E470b, E467
Energia 1109 KJ / 265 kcal, Rasva 0,87 g, Tyydyt. 0,78 g, Hiilih. 90,6 g, joista sokeria 2,8 g, Proteiini 0,75 g, Ravintokuitu 4,1 g, Suola 0 g

Ainesosat Pakuripastilli:
Ksylitoli 87 %, Pakuriuute 10 %, E470b, E466
Energia 1080 KJ / 258 kcal, Rasva 0,83 g, Tyydyt. 0,70 g, Hiilih. 92,8 g, joista sokeria 1,8 g, Proteiini 0,50 g, Ravintokuitu 4,1 g, Suola 0 g

Huom: Suositeltua vuorokausiannosta (10 pakuripastillia) ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Pakuria ei tule käyttää antibioottien, penisiliinin tai suonensisäisen glukoosin kanssa. Jos olet penisiliinille tai sienille allerginen, neuvottele lääkärin kanssa ennen tuotteen käyttöä.

Paino 0.1 kg

Polar Nutrition / Ksylitolipastillit aikuiseen makuun 2pss (G,L), valitse Pakuri/Tyrni

11,90

Tuki tiimille: 2,00 €

Kotimaista tyrniä ja pakuria sisältävät Kuusamossa valmistetut huipputerveelliset ja herkulliset täysksylitolipastillit aikuiseen makuun. Valitse maku!

  • Sis. 2 x 45g pastilleja. Yhteen pussilliseen on käytetty 65 g pakuria/tyrniä.
  • Makeutettu 100 % täysksylitolilla
  • Valmistaja: Polar Nutrition, Kuusamo
Product total
Options total
Grand total

Polar Nutrition

Terveys, puhtaus ja luonnonmukaisuus ovat yrityksemme tärkeimmät arvot. Polar Nutrition täysksylitolitablettien maku tulee aidoista marja- sekä luonnonuutteista. Emme siis käytä keinotekoisia maku- tai väriaineita vaan aitoja 100 % luonnonuutteita.
Lue lisää

Saatat myös pitää...