Herkullinen Polar Nutrition Täysksylitoli tuoteperhe – Pakuri

”Kehittämässämme täysksylitolitabletissa voit maistaa aidot metsien maut, luonnollisesti. Kotimaista, villinä kasvanutta pakuria sisältävä ksylitolitabletti on herkullinen ja terveellinen tapa nauttia pakurin monista hyödyistä samalla, kun estetään happohyökkäys ruokailun jälkeen. Pakurin maku muistuttaa salmiakkia ja ksylitoliin yhdistettynä makuelämys on taattu!

Emme käytä keinotekoisia maku- tai väriaineita vaan aitoja 100 % luonnonuutteita. Tablettien valmistukseen ei käytetä liivatetta, joten ne ovat täysin vegaanisia.”

  • Pakkauskoko: 45g
  • Markkinoiden ainoa pakuria sisältävä ksylitolipastilli
  • Makeutettu 100 % täysksylitolilla
  • Ei sisällä mitään ylimääräistä ainesosia: Vain ksylitolia ja pakuriuutetta + sidosainetta, jotta pastillit pysyvät kasassa.
  • Tuotteet ovat laktoosittomia, gluteenittomia sekä täysin vegaanisia.

Suomen Hammaslääkäriliitto suosittelee ksylitolia päivittäiseen käyttöön kaikille aina taaperoikäisestä seniori-ikään! (lue lisää)

Ainesosat:
Ksylitoli 87 %, Pakuriuute 10 %, E470b, E466
Energia 1080 KJ / 258 kcal, Rasva 0,83 g, Tyydyt. 0,70 g, Hiilih. 92,8 g, joista sokeria 1,8 g, Proteiini 0,50 g, Ravintokuitu 4,1 g, Suola 0 g

Suositeltua vuorokausiannosta (10 pastillia) ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Pakuria ei tule käyttää antibioottien, penisiliinin tai suonensisäisen glukoosin kanssa. Jos olet penisiliinille tai sienille allerginen, neuvottele lääkärin kanssa ennen tuotteen käyttöä.

Paino 0.050 kg

Polar Nutrition Täysksylitolipastilli Pakuri

5,95

Tuki tiimille: 1,00 €

Pakuria sisältävät Kuusamossa valmistetut huipputerveelliset täysksylitolipastillit. Herkullinen pakurin ja ksylitolin yhdistelmä muistuttaa maultaan salmiakkia.

  • Sis. 45g pastilleja. Yhteen pussilliseen on käytetty 65 g pakuria.
  • Makeutettu 100 % täysksylitolilla
  • Valmistaja: Polar Nutrition, Kuusamo

Polar Nutrition

Terveys, puhtaus ja luonnonmukaisuus ovat yrityksemme tärkeimmät arvot. Polar Nutrition täysksylitolitablettien maku tulee aidoista marja- sekä luonnonuutteista. Emme siis käytä keinotekoisia maku- tai väriaineita vaan aitoja 100 % luonnonuutteita.
Lue lisää

Saatat myös pitää...