Pihkavoide hoitaa vaivan kuin vaivan luonnonmukaisesti. Kuusenpihka on luonnon omaa ihmeainetta!

HUOM: ILMAINEN POSTITUS SUORAAN VALMISTAJALTA!

Pihkavoide on luonnon superaineta: sitä voi käyttää hyönteisten pistoihin, hiertymiin, naarmuille, aknen ja finnien hoitoon, ihottumaan ja esimerkiksi huuliherpeksen ja kuivien huulten vaivatessa!

Tuotteen sisältämä luomulaatuinen oliiviöljy kosteuttaa tehokkaasti ihoa.

  • Kuusenpihka on käsin Kangasalan metsistä kerättyä (keräämiseen on myönnetty metsänomistajan lupa) eikä sen keräämisprosessi vahingoita kuusia.
  • Soveltuu kaikille ihotyypeille. Huomioi kuitenkin, että kuusenpihka sisältää hartsia, jolle jotkut saattavat olla allergisia.
  • Pihkavoide tuoksuu miellyttävästi kuusenpihkalle. Pusutinvahassa on raikas piparmintun tuoksu.
  • Pihkavaha 20ml purkki, Pusutinvaha 5 ml puikko.
  • Hinta sisältää postituksen suoraan valmistajalta.

Käyttöohje:

Pihkavahaa sivellään ohuesti iholle tai iholle asetettavaan laastariin tai sidokseen. Kuusenpihkavoide on riittoisaa ja pieni määrä kerralla riittää hyvin koska kuusenpihkavoide on vedetön tuote, eikä se haihdu vaan imeytyy täysin hoidettavaan kohtaan.

Pusutinvahaa voidaan käyttää huulirasvana tavallisen huulirasvan tapaan.

Pihkavahan ainesosat: Luomu oliiviöljy (organic olive oil), 20 % metsäkuusen pihka (spruce resin), luomu mehiläisvaha (organic Finnish beeswax).

Pusutinvahan ainesosat: Luomu oliiviöljy (organic olive oil), 15 % metsäkuusen pihka (spruce resin), luomu mehiläisvaha (organic Finnish beeswax), 100 % eteerinen piparminttuöljy (mentha piperita oil).

Rauhalan tilan pihkavoide & huulivoide (ilmainen toimitus!)

24,90

Tuki tiimille: 5,00 €

Pihkavoide sekä pusutinvaha ovat monikäyttöisiä tuotteita, joita voi käyttää esimerkiksi hyönteisten pistoihin, naarmuille, psoriasiksen sekä huuliherpeksen yhteydessä sekä myös lemmikkien iho-ongelmiin. Tuotteen sisältämä luomu oliiviöljy kosteuttaa tehokkaasti ihoa.

  • Setti sisältää Pihkavahan (20ml purkki) sekä Pusutinvahan (5 ml puikko)
  • Valmistettu käsityönä Kangasalla luomulaatuisista raaka-aineista.
  • Hinta sisältää toimituksen suoraan valmistajalta!

Rauhalan tilan pihkatuotteet

Rauhalan tilan pihkatuotteet valmistetaan käsityönä Kangasalla. Käsin kerättyä kuusen pihkaa, luomu oliiviöljyä ja kotimaista luomu mehiläisvahaa käyttäen valmistuu turvallinen ja puhdas tuote, josta monet ovat saaneet avun erilaisiin iho-ongelmiin.

Rauhalan tilan Pihkatuotteet sisältää 20% pihkaa, joka on kestävästi kerätty, aina kuusta vahingoittamatta. Tuotteet valmistuvat ilman kemikaaleja tai mitään teollista käsittelyä.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää

Saatat myös pitää...