Kätevä tapa tilata lahjatuote! Tilaa tämä kiinnostava ja yhteensopiva setti pienellä bonustuotteella joululahjaksi tai vaikka synttärilahjaksi.

1. HEIJASTAVA PIPO

 • SUURI:  sopii 54-66cm päähän.
  Suosittelemme tätä kokoa nuorille (+ 8-vuotiaat) ja aikuisille.
 • PIENI:  sopii päähän 50-56cm päähän.
  Suosittelemme tätä kokoa lapsille (3-7v.).

2. HEIJASTAVAT SORMIKKAAT

Heijastavat sormikkaat aikuisille ja lapsille. Ohut heijastava lanka kulkee lämpi neuloksen siten, että sormikkaat heijastavat joka suuntaan

 • AIKUISET (nuorille ja aikuisille)
 • LAPSET (n. 6-10-vuotiaille)

3. HEIJASTIN

Mustat Design-heijastimet sopivat reppuun, vaatteeseen tai käsilaukun somisteeksi. Halkaisija 85mm ja värinä tyylikäs musta. Heijastin täyttää EN13356 standardin ja ovat CE-hyväksytty. Valmistettu Suomessa.

Paino 0,060 kg

Loistavan Ulkoilijan tukipaketti

49,90

Tuki tiimille: 10,00 €

Kokoa tästä kiva lahjapaketti helposti! Muokkaa tuotteiden ominaisuuksia ja saat aivan omanlaisen lahjan itsellesi tai läheisellesi tai vaikka työntekijällesi. Saat mukaan kivan bonustuotteen, jonka voit itse valita!

TÄSSÄ PAKETISSA:

 • Heijastava pipo (valitse printti, väri ja koko)
 • Heijastavat sormikkaat (valitse väri ja koko)
 • Musta design heijastin (valitse)

 

Product total
Options total
Grand total

cMe Reflective

Suomalainen cMe Reflective® on erikoistunut heijastaviin tuotteisiin. Valikoiman tuotteet ovat laadukkaita ja vahvasti heijastavia, ne sopivat erityisen hyvin Suomen moninaiseen syksyyn ja talveen. Heijastavat tuotteet sopivat erinomaisesti varainhankintaan, sillä turvallisuutta on aina ilo suositella.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää

Saatat myös pitää...