Kätevä tapa tilata lahjatuote! Tilaa tämä kiinnostava ja yhteensopiva setti pienellä bonustuotteella joululahjaksi tai vaikka synttärilahjaksi.

1. NEULEPIPON KOKO JA VÄRI

  • PIENI KOKO: Lapset n. 3-6v. (19x19cm, sopii 48-52cm päähän)
  • SUURI KOKO: Nuoret ja aikuiset (+8v.) (23x21cm, sopii 52-62cm päähän)

2. SORMIKKAIDEN KOKO JA VÄRI

Heijastavat sormikkaat aikuisille ja lapsille. Ohut heijastava lanka kulkee lämpi neuloksen siten, että sormikkaat heijastavat joka suuntaan

  • AIKUISET (nuorille ja aikuisille)
  • LAPSET (n. 6-10-vuotiaille)

3. TUUBIHUIVI

Ohessa saatavilla olevat tuubihuivit. Heijastava tuubihuivi sopii lapselle, nuorelle ja aikuiselle. Monikäyttöinen huivi sopii kaulaan, päähän tai ranteeseen. Tuote on saumaton ja siinä on molemminpuoleinen 3cm heijastava raita.

Koko: 25x40cm (one size, sopii lapsille ja aikuisille)
Heijastava nauha: 3cm (edessä ja takana)
Paketissa huiveja: 2kpl

 

 

Paino 0,060 kg

Superstaran Talvipaketti

59,90

Tuki tiimille: 14,00 €

Kokoa kiva lahjapaketti helposti! Voit valita haluatko pipon tupsulla vai ilman? Minkä värisen ja minkä kokoisen pipon haluat? Valitse tuubihuivi useasta vaihtoehdosta!

TÄSSÄ PAKETISSA:

  • Heijastava neulepipo (valitse malli, väri ja koko)
  • Heijastavat neulesormikkaat (valitse väri ja koko)
  • Tuubihuivisetti (valitse)

 

Product total
Options total
Grand total

cMe Reflective

Suomalainen cMe Reflective® on erikoistunut heijastaviin tuotteisiin. Valikoiman tuotteet ovat laadukkaita ja vahvasti heijastavia, ne sopivat erityisen hyvin Suomen moninaiseen syksyyn ja talveen. Heijastavat tuotteet sopivat erinomaisesti varainhankintaan, sillä turvallisuutta on aina ilo suositella.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää

Saatat myös pitää...