Lämminhenkinen, hauska ja jännittävä satu, joka herää eloon kotonasi!

Odotettu uusi Satuseikkailu – Hohtopossu ja himmee hohto on nyt saatavilla! Tämä hullunhauska uutuus on parhaimmillaan, kun se toteutetaan illan hämärryttyä, taskulamppujen valoa apuna käyttäen.

Hohtopossu, Lättijoen kaupungin urhea supersankari, on valmiina yön pelastustehtäviin ja taistelemaan pahiksia vastaan. Mutta mitä ihmettä?! Kuu ei tänä yönä loistakaan niin kirkkaasti kuin tavallista ja Hohtopossun supervoima on muuttumassa vain himmeäksi hohdoksi. Ilkeä Pimeyden velho aikoo varastaa kuun hohteen! Lapsia tarvitaan avuksi pelastamaan kuu ja palauttamaan Hohtopossun supervoimat. Matkan varrella pelastetaan neito hädästä ja ratkotaan visaisia tehtäviä. Tarina opettaa lapsille hauskalla tavalla miten tärkeää on näkyä pimeässä ja käyttää heijastinta.

Lämminhenkinen tarina sisältää jännitystä ja vallatonta huumoria. Tarinassa tehdään tehtäviä taskulampun valossa ja opitaan miten heijastimet loistavat pimeässä. Mukana myös visaisia pähkinöitä, taitotehtäviä ja liikuntaa. Hohtopossu sai testiryhmän jäsenet nauramaan kippurassa ja keräsi huippuarvosanat!

Puuhapuu yhdistää tarinan ja leikin, muodostaen koko perheen mieleen painuvan Satuseikkailun. Aikuinen valmistelee leikin, toimii tarinankertojana ja lapsi saa olla seikkailun sankari.

Tilaa nyt ja saat:

 • Koko perheen yhteisen Satuseikkailun
 • Jännittävän tarinan ja hauskat leikit
 • Tehtävinä palapeli, riimittely, heijastinvihjeen etsintä pimeässä ja monta muuta
 • Satukirjan, joka ohjaa seikkailua ja opastaa tehtävien suorittamisessa
 • Hauskan UV-valokynän, jolla voi tehdä omia salaisia viestejä jälkeenpäinkin
 • Helpot ohjeet leikkien valmisteluun
 • 100% tyytyväisyystakuu: mikäli lapset eivät pidä seikkailusta, saatte rahat takaisin

Mikä on Satuseikkailu?

Satuseikkailu on pakkaus, joka toimitetaan teille kotiin. Pakkauksesta löydätte hauskan ja jännittävän tarinan sekä tarinan ympärille luotavan tehtäväradan ohjeineen. Tehtävärata sisältää erilaisia, leikki-ikäisille lapsille sopivia haasteita, jotka kehittävät mm. tasapainoa, ketteryyttä, hahmottamista ja havainnointikykyä.

Jokainen Satuseikkailu on oma tarinakokonaisuutensa ja sisältää uuden sadun ja uudet tehtävät. Voit siis hankkia yhden pakkauksen tai tilata useita erilaisia – tavasta riippumatta, jokainen Satuseikkailu-kerta on todistetusti hauskaa yhteistä puuhaa koko perheelle.

Voitte toteuttaa Satuseikkailun yhden tai useamman kerran, joko sisällä tai ulkona, yhden tai useamman lapsen kanssa. Satuseikkailu takaa hauskan hetken lapselle ja varmasti iloisia hetkiä myös aikuiselle. Mikä onkaan parempaa, kuin nähdä lapsen innosta loistavat kasvot?

Kaikki tarvikkeet Satuseikkailun toteutukseen löytyvät joka kodista ja pakkauksesta.

Sinun ei siis tarvitse elämyksen toteuttamiseksi tehdä muita hankintoja.

Jos jotain puuttuu, annamme ohjeissa vinkkejä ja ripauksella mielikuvitusta pääset pitkälle.

Satuseikkailupakkaus sisältää pääasiassa kierrätettäviä painotuotteita, joten se on myös ekologinen vaihtoehto kulutustavaroille. 

Satuseikkailu: Hohtopossu ja himmee hohto (ilmainen toimitus)

13,90

Tuki tiimille: 2,50 €

ERÄN VIIMEISET, ILMAINEN TOIMITUS!
Kotona toteutettava Satuseikkailu, jonka voitte herättää eloon aina uudestaan! Kokonaisuus pitää sisällään:

 • Jännittävän satukirjan ja hauskat leikit 3-6 vuotiaille
 • Tehtävinä palapeli, riimittely, heijastinvihjeen etsintä pimeässä ja monta muuta
 • Hauskan UV-valokynän, jolla voi tehdä omia salaisia viestejä jälkeenpäinkin
 • Helpot ohjeet leikkien valmisteluun
 • Tuotepaketti toimitetaan suoraan kotiin kirjepostin mukana!

Varasto loppu

Puuhapuu

Satuseikkailu on syntynyt ilahduttamaan perheitä, joissa on 3-6-vuotiaita lapsia. Satuseikkailun avulla luot kotiin jännittävän taikamaailman! Lapset ovat tarinan sankareita ja aikuisen tehtävänä on toimia kertojana sekä ohjata leikkiä.

Puuhapuu istutettiin rakkaudesta tarinoihin ja mielikuvituksellisiin seikkailuihin, tuottamaan kivaa puuhaa lapsiperheille. Sen oksilta versoo ideoita ja inspiraatiota perheen yhteiseen ajanviettoon ja unohtumattomiin hetkiin. Enää sinun ei tarvitse keksiä kaikkea itse! ​

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää

Saatat myös pitää...