Shave Club Starter Kit – Parranajon aloituspakkaus

“Klassinen parranajo ei ole meidän keksintö, eikä se ole mikään uutuus. Miehet ovat kautta aikojen ajaneet partansa yhdellä terällä. Vasta noin 100 vuotta sitten aikansa terävimmät bisnesmiehet tajusivat, että teriä on lisättävä ja niistä on tehtävä hieman monimutkaisemman näköisiä, jotta niistä voi veloittaa kunnon ylihintaa. Laatu sen sijaan ei parantunut. Päinvastoin, klassinen yksiteräinen höylä voittaa taskulampulliset ja värisevät 7-teräiset muovikapistukset mennen tullen.

Klassiseen parranajoon siirtyessäsi huomaat nopeasti, että jälki on parempaa, se on hellävaraisempaa iholle, et saa sisäänpäin kasvaneita karvoja, säästät paljon rahaa ja luontoa, ja jopa sänkesi näyttää paremmalta. Ainiin, ja se fiilis kun olet ihan oikeasti ajanut oman partasi, on aika cool.

Shave Club Starter Kit sisältää kaiken välttämättömän, mitä tarvitset klassisen parranajon aloittamiseen.

HINTAAN SISÄLTYY TOIMITUS SUORAAN VALMISTAJAN VARASTOLTA!

Paketti sisältää:

  • 1 kpl Shave Club “C57” Partahöylä
  • 1 kpl Shave Club “TGS” Partasuti
  • 1 kpl Shave Club “Natural “Parranajosaippua (40g)
  • 10 kpl DE-partateriä
  • 1 kpl Shave Club Alunatikkuvihko
  • 1 kpl Shave Club “Natural” Aftershave (10ml)

Shave Club “Natural” parranajosaippua, 40g

Shave Clubin uuden parranajosaippua-sarjan “Natural” on täysin hajustamaton, kotimainen sekä hellävarainen iholle. Parranajosaippuan ominaisuuksista tekee ylivertaisen kosteuttava lanoliini, kermaisen vaahdon takaava luonnollinen savi sekä liukas pinta joka saavutetaan risiiniöljyllä. Parranajosaippua valetaan tehtaallamme Sotkamossa laadukkaaseen kierrätysmuoviseen purkkiin jotta käyttökokemus olisi mahdollisimman kivuton asiakkaalle!

Ainesosat: Aqua, Glycerine, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Citric Acid, Glycelyr Mono Laurate, Cocamidopropyl Betaine, Cocos Nucifera (Coconut oil), Ricinus Communis (Castor oil), Lanolin, Bentonite, Sodium Thiosulphate, Sodium Citrate, Titanium Dioxide, Polyquaternium 7, Sodium Benzoate, Trisodium Sulfosuccinate, Pentasodium Pentate, Tetrasodium Etidronate.

Shave Club “Natural” aftershave (100ml)

Aftershavevemme tekee juuri sitä mitä sen pitääkin, eli rauhoittaa ihoa ajon jälkeen. Witch Hazel, eli taikapähkinävesi, sulkee ihohuokoset ja auttaa kaikenlaiseen ihon ärsytykseen. Jos haluat, että ihosi voi hyvin parranajon jälkeenkin, tämä on kiistaton ykkösvalinta. Sopii myös kasvovedeksi.

Witch Hazel on muutenkin ihan ihmeaine. Sillä lähtee esim. mustelmat ja hyönteisenpuremat. Auringon polttaman ihon se myös tuntuu parantavan nopeammin kuin mitkään aftersunit.

Ainesosat: Hamamelis virginiana, alcohol.

Shave Club “Natural” alunatikut (20 kpl)

Sujuiko parranajo tavallista huonommin? Ei hätää, aluna korjaa kaiken (hetkellisen näpäytyksen jälkeen). Aluna tyrehdyttää verenvuodon, sulkee ihohuokosia ja rauhoittaa ärtyneitä kohtia. Toimii myös hyvänä palautteenantajana, koska alunalla on tapana kertoa missä kohtaa olet painanut terää liikaa, tai ajanut liian agressiivisella kulmalla.

Eipähän tarvitse enää olla naama täynnä Soft Embon palasia.

Shave Club Starter Kit (ilmainen toimitus)

39,90

Tuki tiimille: 5,50 €

ILMAINEN TOIMITUS SUORAAN SUOMALAISELTA VALMISTAJALTA! Edun arvo: 5,90 €.
Täydellinen aloituspakkaus parranajoon!

  • Klassisen parranajon aloituspakkaus.
  • Sisältää kaiken, mitä aloittamiseen tarvitset.
  • Mahdollisesti maailman paras lahjaidea miehelle.

Shave Club Finland

Shave Club Finland on keväällä 2015 perustettu suomalainen komeudenhoidon edelläkävijä. Kaikki parranhoitoaineet valmistetaan itse Sotkamon tehtaalla korkealaatuisista raaka-aineista. Elämä on kivempaa komeana!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää

Saatat myös pitää...