Shave Club Unicorn Kit – Sheivauspaketti näteille tytöille ja karskeille miehille 🦄 🌈

“The only shaving kit ever made that’s this pretty.”

“Zero-waste sheivaaminen ei ole meidän keksintö, eikä se ole mikään uutuus. Miehet ovat kautta aikojen ajaneet partansa yhdellä terällä ja modernissa maailmassa naisetkin ovat löytäneet nämä klassiset höylät! Vasta noin 100 vuotta sitten aikansa terävimmät bisnesmiehet tajusivat, että teriä on lisättävä ja niistä on tehtävä hieman monimutkaisemman näköisiä, jotta niistä voi veloittaa kunnon ylihintaa. Laatu sen sijaan ei parantunut. Päinvastoin, klassinen yksiteräinen höylä voittaa taskulampulliset ja värisevät 7-teräiset muovikapistukset mennen tullen.

Yksiteräisiin höyliin siirtyessäsi huomaat nopeasti, että jälki on parempaa, se on hellävaraisempaa iholle, et saa sisäänpäin kasvaneita karvoja, säästät paljon rahaa ja luontoa, ja jopa sänkesi näyttää paremmalta. Ainiin, ja se fiilis kun olet pehmeä kun vauvan peppu on aika siisti!”

HINTA SISÄLTÄÄ TOIMITUKSEN SUORAAN VALMISTAJALTA!

Paketti sisältää:

 • 1 kpl Shave Club “C57” Safety Razor
 • 1 kpl Shave Club Unicorn Soap saippua (100g)
 • 1 kpl Shave Club Unicorn Oil ihoöljy (30ml)
 • 10 kpl DE-partateriä
 • 1 kpl Shave Club Alunatikkuvihko (Unicorn brändäys)

Shave Club Unicorn Soap – Saippua josta on moneksi 🦄 🌈

Jokaisen miehen (ja naisen) unelma on luonnollisesti yksisarvisen muotoinen palasaippua! Mikäs tämä sitten on? Unicorn Soap on maailman söpöin palasaippua joka soveltuu niin parranajoon ja muuhun sheivaamiseen kuin esim. parran, hiusten, käsien, kasvojen sekä muiden ruumiinosien pesuun. Tuoksuna saippuassa on sukupuolineutraali ja raikas sitrus. Saippuat valmistetaan tehtaallamme Sotkamossa ja on näin ollen täysin kotimaista käsityötä.

 • Parranajoon / muuhun sheivaamiseen
 • Parran ja hiusten pesuun
 • Eri ruumiinosien puhdistukseen
 • ja niin edelleen… Vain taivas on rajana!

Unicorn Soap on kääritty ihanan pinkkiin silkkipaperiin joka pakataan kierrätyspahvista valmistettuun laatikkoon joka puolestaan kääräistään juhlavaan vyötteeseen (kts. kuvat 🦄).

VinkkiSäilytä palashampoota alustalla, mistä vesi pääsee pois. Näin vältetään saippuan pehmentyminen ja varmistetaan hygieenisyys.

Ainesosat:Aqua, Glycerine, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Citric Acid, Glyceryl Mono Laurate, Cocamidopropyl Betaine, Cocos Nucifera, (Coconut Oil), Ricinus Communis (Castor Oil), Lanolin, Stearic Acid, Lauric Acid, Sodium Thiosulphate, Sodium Citrate, Titanium Dioxide, Polyquaternium 7, Sodium Benzoate, Trisodium Sulfosuccinate, Pentasodium Pentatate, Tetrasodium Etidronate, Polyquaternium, Aloe Barbadensis Leaf juice Powder, CI17200, Phenoxyethanol EHG, Parfum.

Shave Club Unicorn Oil – Ihoöljy, josta on lähes kaikkeen 🦄 🌈

“The only bottle of oil ever made that can be used for almost anything.”

Loimme Unicorn Soap:lle kaverin nimeltään Unicorn Oil. Unicorn Oil on ihoöljy ja on Unicorn Soap:n tapaan monikäyttöinen must have -tuote sekä miehille että naisille. Öljy toimii pre-shavena, partaöljynä, kasvoöljynä sekä ihoöljynä myös muille kuiville ihoalueille. Valmistamme Unicorn Oil:n tehtaallamme Sotkamossa, joten tuote on täysin avainlipun arvoinen. Öljypullon sisältö tulee 100% luonnosta, eikä eläinperäisiäkään raaka-aineita ole tuotteessa käytetty, joten tuote on myös 100% vegaaniystävällinen. Unicorn Oil:ssa käytetyt öljyt eivät tuki ihohuokosia, jonka ansiosta tuote sopii myös akneen taipuvaiselle iholle.

TuoksuSukupuolineutraali ja raikas sitruksinen tuoksu. Tuoksu on sekoitus eteerisiä öljyjä.

Kenelle?

 • Kaikille!
 • Myös akneen taipuvaiselle iholle

KäyttöTiputa pipetillä muutama tippa öljyä puhtaille käsille, pyöräytä öljyä sormissa ja levitä haluamallesi (puhtaalle) ihoalueelle. Toista tarvittaessa. Pre-shavena käytettäessä levitä öljyä sheivattavalle alueelle, anna vaikuttaa hetki, ja sheivaa normaaliin tapaan.

VinkkiMikäli käytät Unicorn Oilia pre-shavena, kannattaa sheivausaine ainoastaan huuhdella pois sheivauksen jälkeen. Näin öljy jää kosteuttamaan ihoa sheivauksen jälkeenkin. Ihoärsytystä on kuitenkin hyvä poistaa Aftershavella.

Ainesosat: Vitis Vinifera, Heliantus Annuus, Prunus Dulcis, Simmondsia Chinesis, Tocopherol (vitamin E), Parfum.

Shave Club Alunatikkuvihko (Unicorn brändäys)

Sujuiko parranajo tavallista huonommin? Ei hätää, aluna korjaa kaiken (hetkellisen näpäytyksen jälkeen). Aluna tyrehdyttää verenvuodon, sulkee ihohuokosia ja rauhoittaa ärtyneitä kohtia. Toimii myös hyvänä palautteenantajana, koska alunalla on tapana kertoa missä kohtaa olet painanut terää liikaa, tai ajanut liian agressiivisella kulmalla.

Eipähän tarvitse enää olla naama täynnä Soft Embon palasia.

Shave Club Unicorn Kit (ilmainen toimitus)

39,90

Tuki tiimille: 5,50 €

ILMAINEN TOIMITUS SUORAAN SUOMALAISELTA VALMISTAJALTA! Edun arvo: 5,90 €.

 • Maailman nätein sheivauspaketti 🦄
 • Zero-waste höylä
 • Sisältää kaiken, mitä aloittamiseen tarvitset
 • Mahdollisesti maailman paras lahjaidea näteille tytöille ja tosimiehille!
 • Tuoksuna toimii unisex sitrus

Shave Club Finland

Shave Club Finland on keväällä 2015 perustettu suomalainen komeudenhoidon edelläkävijä. Kaikki parranhoitoaineet valmistetaan itse Sotkamon tehtaalla korkealaatuisista raaka-aineista. Elämä on kivempaa komeana!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää