Kätevä tapa tilata lahjatuote! Tilaa tämä hauska setti veljeksille, siskoksille, sisaruksille, isälle ja pojalle, äidille ja tyttärelle… Voit muokata pakettia mieleiseksi valitsemalla heijastavan pipon sekä heijastavat sormikkaat.

1. HEIJASTAVAT PIPOT (valitse 2)

 • SUURI:  sopii 54-66cm päähän.
  Suosittelemme tätä kokoa nuorille (+ 8-vuotiaat) ja aikuisille.
 • PIENI:  sopii päähän 50-56cm päähän.
  Suosittelemme tätä kokoa lapsille (3-7v.).

2. VEDENPITÄVÄT & HEIJASTAVAT KÄSINEET (valitse 2)

Valitse kahdesta vaihtoehdosta: rukkaset on tarkoitettu pienemmälle lapselle (3-7v) kun taas käsineistä löytyy kokoja 7-vuotiaasta aikuiseen mieheen. Heijastavat sormikkaat aikuisille ja lapsille. Ohut heijastava lanka kulkee lämpi neuloksen siten, että sormikkaat heijastavat joka suuntaan

A. LASTEN HEIJASTAVAT HANSKAT

Laadukkaat, lämpimät, vedenpitävät ja heijastavat sormikkaat pienemmille lapsille (3-7v).

Koko Kenelle sopii
A 3-4v.
B 5-6v.
C 6-8v.

Nämä heijastavat topparukkaset pitävät lapsesi lämpimänä, kuivana ja näkyvillä Suomen arvaamattomassa talvessa. Heijastavat hanskat sopivat lapsille välikauteen ja talven räntään tai pakkasiin. Satoi sitten vettä tai lunta, lapsellasi on aina hyvä olla!

Lämpimät ja pehmeät käsineet kestävät suomen moninaista talvea. Aina ei ole ennustettavissa tuleeko kylmä ja kostea, vai kirpakan raikas pakkastalvi. Nämä on tehty kestämään monenlaisia leikkejä!

B. HEIJASTAVAT SORMIKKAAT

Vedenpitävät ja heijastavat hanskat lapsille ja aikuisille, sopii Suomen välikauteen ja koviin pakkasiin. Kokoja löytyy koululaisille, nuorille, miehille ja naisille (XXS-XL eli käsinekoot 4-12).

 • heijastava & vedenpitävä
 • lämmin (Thinsulate)
 • hyvä pito
Koko Käsinekoko Kenelle sopii Kämmenen leveys
XXS 4-5 7-8v lapset 15-16 cm
XS 5-6 9-10v lapset 16-17 cm
S 7-8 nuoret ja aikuiset 17-18 cm
M 8-9 naiset ja miehet 18-19 cm
L 10-11 naiset ja miehet 20-21 cm
 XL 11-12 naiset ja miehet 22-23 cm

 

3. TERÄSTERMOS 350ml + 600ml

Tämä ‘Isoveli & Pikkuveli’ -termospakkaus sisältää kaksi eri kokoista termosta. Pullojen koot 350ml ja 600ml, sopivasti isommalle ja pienemmälle. Tai voit laittaa pienempään pulloon lämmintä juomaa ja toiseen raikasta vettä. Teräksiset termokset kestävät kovaakin menoa, esim. treenikassista toiseen vaihtoa. Joskus juomapullot saavat kovaa kyytiä matkan varrella. Design on modernin tyylikäs ja yksinkertainen.

Paino 0,060 kg

Sielunsiskot Samistelu

139,90

Tuki tiimille: 30,00 €

Veljeksille, siskoksille, sisaruksille, isälle ja pojalle, äidille ja tyttärelle… Voit muokata pakettia mieleiseksi valitsemalla heijastavan pipon sekä heijastavat sormikkaat.

PAKKAUS SISÄLTÄÄ:

 • 2 heijastavaa pipoa (valitse)
 • 2 heijastavat ja vedenpitävät käsineet (valitse)
 • teräspullot 350ml + 600ml

 

Product total
Options total
Grand total

cMe Reflective

Suomalainen cMe Reflective® on erikoistunut heijastaviin tuotteisiin. Valikoiman tuotteet ovat laadukkaita ja vahvasti heijastavia, ne sopivat erityisen hyvin Suomen moninaiseen syksyyn ja talveen. Heijastavat tuotteet sopivat erinomaisesti varainhankintaan, sillä turvallisuutta on aina ilo suositella.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää

Saatat myös pitää...