Suosittelemme tätä lasten neulepipoa sinulle, joka arvostat laatua ja käytännöllisyyttä pukeutumisessa. Pipo on joustavaa neulosta ja siinä on tupsu. Tämä lasten pipo on materiaaliltaan erittäin hyvin kulutusta kestävää neulosta.

  • Koko: pipo sopii noin 3-6 vuotiaille lapsille.
  • Materiaali on nopeasti kuivuvaa ja kevyttä, 100% akryyliä.

Jotta pipo varmasti säilyisi pitkään hyvänä, seuraa tuotetta pestessäsi ja kuivatessasi tuotteen hoito-ohjeita. Suosittelemme hellävaraista konepesua 30:ssä C-asteessa valkaisuaineettomalla pesuaineella. Huuhteluainetta ei tarvita. Koneellinen kaappi- ja rumpukuivauksen sijasta suositamme kuivatusta huoneen lämmössä.

HC Outwear®
HC Outwear®-tuotemerkki on suomalainen. Tuotteet suunnitellaan alusta loppuun Suomessa, testaus ja laatukontrolli on korkeaa tasoa. Vettähylkivissä tuotteissa ei käytetä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä. Emme myöskään käytä sadeasuissa terveydelle vahingollista PVC-muovia.

HC OUTWEAR / SOCCER lastenpipo

6,90

Tuki tiimille: 2,50 €

Sporttisessa SOCCER-pipossa on joustava neulos ja hauska tupsu. Pipo pysyy hyvin paikallaan kovassakin menossa ja on hengittävä. Materiaalina nopeasti kuivuva akryyli. Neulepipo sopii noin 3-6 vuotiaille lapsille.

Varastossa

HC OUTWEAR

HC OUTWEAR tuotesuunnittelu tapahtuu suomalaisten suunnittelijoiden toimesta yhteistyössä vaativan testiryhmän kanssa. Tuotekehityksen painopiste on materiaalien tuulen- ja vedenpitävyyden lisäksi tuotteen helppohoitoisuudessa ja käyttömukavuudessa.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää