Lämmin fleecetuubihuivi ja 8 kpl säästöpakkaus Vaatelaastareita® pelastavat monessa arjen tilanteessa!

  • Reikä vaatteessa? Vaatelaastari® paikkaa vaatteet helposti ja tyylikkäästi!
  • Kylmää, viimaa ja pimeää? Lämmin ja vahvasti heijastava fleecetuubihuivi pitää kylmän loitolla ja parantaa turvallisuutta ulkona liikuttaessa.

Fleecehuivi:

Ihanan pehmeä ja lämmin, heijastava tuubihuiv sopii myös talvipakkasiin. Fleece-vuori on suloisen pehmeä ja nopeasti kuivuva. Heijastava pystyraita.

ONESIZE – yksi koko sopii useimmille lapsille ja nuorille. Koko on pientä, sopii myös pienikokoiselle aikuiselle.

KOKO: 30x24cm – HUOM! On pientä kokoa, sopii max 62cm päähän.

VÄRIT: SINI-VALKOINEN TAI VAALEANPUNAINEN-VALKOINEN, heijastava pystyraita

Vaatelaastari®:

Vaatteessa reikä, eikä! Polvista puhki kuluneet housut, hihansuusta repsottava takki tai helmasta reikiintynyt paita saavat uuden elämän nerokkaan vahvan ja vettähylkivän itsekiinnittyvän tekstiilipaikan ansiosta. Vaatelaastari® on suomalaisten äitien innovaatio: hankaamalla ilman silitystä kiinnittyvä, muotoilijoiden suunnittelema tuote, joka pidentää vaatteiden käyttöikää ja kestää menossa mukana pesusta toiseen. Soveltuu niin sisä- kuin ulkovaatteidenkin paikkaamiseen.

Vaatelaastari® soveltuu tekstiilituotteiden, kuten ulko- ja sisävaatteiden, jalkineiden, laukkujen ja asusteiden korjaamiseen sekä esimerkiksi tahrojen peittämiseen tai ihan vain koristeluun. 

  • Vaatelaastari® Paikkamix sisältää 8 kpl itsekiinnittyviä tekstiilipaikkoja
  • Helppo kiinnittää hankaamalla, silitystä tai ompelua ei tarvita
  • Kestää konepesun

Lue lisää: www.vaatelaastari.fi

Tule mukaan tekemään maailmasta parempi paikka ja ota vastaan #paikkaushaaste

Paino 0,025 kg
VÄRI

SININEN, VAALEANPUNAINEN

SYYSDIILI: Vaatelaastari® 8kpl + Heijastava tuubihuivi fleece (valitse väri)

34,90

Tuki tiimille: 12,50 €

SYYSDIILI voimassa syys-lokakuun ajan tai niin kauan kuin tuotteita riittää!

  • 2 värivaihtoehtoa: sininen ja vaaleanpunainen
  • Vaatelaastari 8kpl säästöpakkaus: Helppo kiinnittää käsin hankaamalla. Sisä- ja ulkovaatteiden paikkaamiseen, peittämiseen ja koristeluun.
  • Fleece tuubihuivi: Lämmin ja vahvasti heijastava tuubihuivi sopii parhaiten lapsille ja pienikokoisille aikuisille, joiden päänympärys on alle 62cm.
  • Tuki tiimille 35%!
Tyhjennä

cMe Reflective

Suomalainen cMe Reflective® on erikoistunut heijastaviin tuotteisiin. Valikoiman tuotteet ovat laadukkaita ja vahvasti heijastavia, ne sopivat erityisen hyvin Suomen moninaiseen syksyyn ja talveen. Heijastavat tuotteet sopivat erinomaisesti varainhankintaan, sillä turvallisuutta on aina ilo suositella.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää