Ulkoilutus, vuorokausivahti, kotikäynti… Tassuvahti huolehtii lemmikkisi tarpeista, omassa kodissasi!

100 € arvoinen lahjakortti toimitetaan tilaajan sähköpostiin ilman toimituskuluja. Voit tulostaa lahjakortin tai välittää sen eteenpäin esimerkiksi sähköpostilla.

  • Tassuvahti palvelee Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä Tampereella.
  • Lahjakortti on voimassa 31.5.2022 saakka.
  • Lahjakortin lunastusohjeet: Tee palvelutilaus haluamastasi Tassuvahti-palvelusta sähköpostilla info@tassuvahti.fitai puhelimitse +358 500 100 303. Ilmoita lahjakortin koodi tilausta tehdessäsi. Lahjakorttia ei tarvitse käyttää kerralla.
  • Täydellinen lahjaidea lemmikinomistajalle!

 Tassuvahti koostuu kokeneista ja eläinrakkaista hoitajista, jotka suorittavat palveluita freelancereina. Olemme henkilökohtaisesti valinneet kaikki hoitajamme ja heillä on omat esittelysivunsa, josta voit tutustua hoitajiin esittelytekstin tai –videon kautta.

Tassuvahti-hoitajat asuvat Helsingissä, Tampereella, Espoossa ja Vantaalla. Tarjoamme palveluitamme pääkaupunkiseudulla ja Tampereella sekä hoitajan että omistajan kotona. Voit varata hoitajan nettivarauksella, puhelimitse 0500 100 303 tai sähköpostitse: www.tassuvahti.fi. Muista ilmoittaa lahjakortin koodi varausta tehdessäsi.

TASSUVAHTI-PALVELUT

Päivälenkki parhaalle kaverille

Tarjoamme sekä lyhyempiä että pidempiä ulkoilutuksia koirille. Lyhyempi lenkki sopii hyvin esimerkiksi vanhemmille koirille, kun taas pidempi lenkki aktiivisille koirille. Kun varaat ulkoilutuksen, hoitaja tulee sovittuna ajankohtana kotiisi ulkoiluttamaan koirasi. Yksittäiset ulkoilutukset voi varata helposti suoraan nettivarauksella. Jatkuvalle ja säännölliselle ulkoilutukselle teemme elektronisesti hoitosopimuksen ja laskutamme teitä aina kuukauden viimeisenä päivänä. Jatkuvia ulkoilutuksia varten teemme yhdessä teidän ja hoitajan kanssa henkilökohtaisen hoitosuunnitelman. Mahdollisia matkakuluja lisätään hintaan hoitajan sijainnista riippuen.

PÄIVÄLENKKI-HINNASTO:

Vuorokausivahti – Kodikkaampi vaihtoehto koirahotellille!

Vuorokausivahti on vähintään yhden yön pituinen hoito, jonka voi joko suorittaa lemmikin tai hoitajan kodissa. Hoitopaikka on siis erittäin kodikas ja rauhallinen hoitoympäristö juuri sinun koirallesi, jossa ylläpidetään koiralle tutut rutiinit. Tämä on oiva palvelu, mikäli olet menossa esimerkiksi matkalle. Hintaan kuuluu kaikki tarvittavat ulkoilutukset, yksilöllinen hoito ja lämmin seura. Pakkaathan koiralle mukaan omat pedit, ruoat ja lelut. Suosittelemme tutustumiskäyntiä hoitajan luona, mikäli lemmikki yöpyy hoitajan kodissa, jotta lemmikki saa rauhassa tutustua hoitajaan ja hoitopaikkaa. Muita koiria ei ole samaan aikaan hoidossa hoitopaikassa. Tarjoamme myös vuorokausivahtia kissoille samalla hinnalla. Porrastettu hinnasto.

VUOROKAUSIVAHTI-HINNASTO (kysy erillinen tarjous yli 3 koiran hoitoon):

Kotikäynti, kun kotiväki on poissa

Kissoille me tarjoamme kotikäyntejä, joita voi tarpeen mukaan olla useampi päivässä. Kun varaat kotikäynnin, hoitaja tulee kotiisi ja antaa kissallesi ruuan, vaihtaa veden, siivoaa kissanhiekkalaatikon ja tietysti pitää seuraa kissallesi – joko rapsutuksilla tai leikillä. Käynti kestää max. 45 minuuttia ja sopii hyvin, kun olet esimerkiksi pitkiä päiviä poissa kotoa tai reissussa.

KOTIKÄYNNIN HINTA: 19 € / kotikäynti

Tassuvahti / 100 € lahjakortti

100,00

Tuki tiimille: 10,00 €

Koiran ulkoilutus, vuorokausivahti omassa tai hoitajan kodissa, kotikäynti… Eläinrakkaat ja ammattitaitoiset Tassuvahdit ovat palveluksessasi!

  • Palvelu toimii Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä Tampereella
  • Lahjakortti toimitetaan tilaajan sähköpostiin ja se on voimassa 31.5.2022 asti.
  • Täydellinen lahjaidea lemmikinomistajalle!

Tassuvahti

Tassuvahti on pääkaupunkiseudulla sekä Tampereella toimiva palvelu sinulle, jolla on lemmikki. Tassuvahti koostuu kokeneista lemmikinhoitajista, joita kutsumme tassuvahdeiksi. Palveluihin kuuluu koirien säännöllinen ulkoilutus, vuorokausihoitoa joko hoitajan tai sinun omassa kodissa, kun lähdet esimerkiksi ulkomaille, sekä kissoille kotikäynnit.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää

Saatat myös pitää...