Uudelleenkäytettävät TERÄSPILLIT, parempi valinta. Kestävät kulutusta.

Pilleillä juot kätevästi paksutkin pirtelöt ja smoothiet, kaakaot ja kesäisen raikkaat mehut. Pillit on helppo kuljettaa mukana vaikka eväsretkille, mukana tulevassa pellavapussissa.

Pakkauksessa on 3kpl eri paksuisia teräspillejä, pellavapussissa. Pituutta pilleillä on 215mm. Pillien pesua näppäröittää mukana tuleva pesuharja.

Pillien halkaisijat on:

    • 12mm paksut pirtelöt ja smoothiet
    • 9mm pirtelöt, smoothiet ja kaakaot
    • 6mm mehut ja vedet

Kestävä kuluttaminen on ekovelvollisuus, joka kuuluu meistä jokaiselle. Kertakäyttötuotteiden sijaan valitaan uudelleenkäytettäviä vaihtoehtoja, esim. teräspillit, muovisten sijaan.

Teräspillit on loistava varainhankinnan tuote, koska kukapa ei pillejä tarvitsisi joskus ja nämä ovat oiva vaihtoehto juuri kertakäyttöisyydelle.

Paino 0,060 kg

Lovin / Teräspillit 3kpl

16,90

Tuki tiimille: 3,50 €

Teräspillit kestävät kulutusta ja nämä on helppo pitää puhtaana. Pillien koot sopivat erilaisiin juomiin: 6mm, 9mm ja 12mm. Mukana tulee pesuharja. Tyylikkäät teräspillit sopivat monenlaiseen kattaukseen. Pituus 215mm.

Pakkauksessa 6kpl teräspilliä.

Varastossa

Lovin.fi

Sisustus- ja lifestylemyymälä Lovin.fi on mukana TUETIIMIÄ.FI varainhankinnassa tuotteilla, joista on iloa aktiivisille lapsiperheille. Lovin tarjoaa kauniita ja käytännöllisiä tuotteita, joista on iloa pitkään!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää