Uudelleenkäytettävät TERÄSPILLIT, parempi valinta. Kestävät kulutusta ja on helppo puhdistaa mukana tulevalla teräsharjalla.

Pakkauksessa on 6kpl kurvikkaita teräspillejä, pellavapussissa. Pituutta pilleillä on 215mm. Pillien pesua näppäröittää mukana tuleva pesuharja. Pilli on halkaisijaltaan 8mm, sillä juo kätevästi mehut, kaakaot, sekä notkeat pirtelöt ja smoothiet. Pillit on helppo kuljettaa mukana vaikka eväsretkille, mukana tulleessa pellavapussissa

Kestävä kuluttaminen on ekovelvollisuus, joka kuuluu meistä jokaiselle. Kertakäyttötuotteiden sijaan valitaan uudelleenkäytettäviä vaihtoehtoja, esim. teräspillit, muovisten sijaan.

Teräspillit on loistava varainhankinnan tuote, koska kukapa ei pillejä tarvitsisi joskus ja nämä ovat oiva vaihtoehto juuri kertakäyttöisyydelle.

Paino 0,060 kg

Lovin / Teräspillit 6kpl

16,90

Tuki tiimille: 3,50 €

Teräspillit kestävät kulutusta ja nämä on helppo pitää puhtaana. Mukana tulee pesuharja. Tyylikkäät teräspillit sopivat monenlaiseen kattaukseen. Koko 8mm, 215cm.

Pakkauksessa 6kpl teräspilliä.

Varastossa

Lovin.fi

Sisustus- ja lifestylemyymälä Lovin.fi on mukana TUETIIMIÄ.FI varainhankinnassa tuotteilla, joista on iloa aktiivisille lapsiperheille. Lovin tarjoaa kauniita ja käytännöllisiä tuotteita, joista on iloa pitkään!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää