Kotimaista hoivaa vaatteillesi!

Usvan pyykkietikat ovat valmistettu käsin, pienissä erissä kotimaisesta väkiviinaetikasta sekä laadukkaista tuoksuöljyistä.

Pyykkietikka raikastaa pyykkisi, pidentää vaatteiden käyttöikää, poistaa sähköisyyttä ja pitää värit kirkkaina. Pyykkietikka myös puhdistaa pyykkikonetta ja putkistoja. Käytettäessä nestemäistä pesuainetta, koneeseen kerääntyy jäämiä pesuaineesta, silloin pyykkietikka on tehokas puhdistaja.

Usvan Home Care valikoimaan kuuluu neljä eri tuoksuista pyykkietikkaa: Puhdas Pyykki, Puuvilla, Raikas sekä VaniljaPyykkietikka korvaa huuhteluaineen ja sitä ei tarvitse lisätä koneen huuhteluaineen lokeroon kuin 2-3 korkillista.

Käyttöohje: Ravista ennen käyttöä. Lisää 2-4 ruokalusikallista (2-3 korkillista) pesukoneen huuhteluainelokeroon.

Vinkki: jääkiekkohanskat raikastuu (ainakin hetkellisesti!) sumuttamalla pyykkietikkaa hanskojen sisälle ja antaen kuivua hyvin.
Myös urheiluvaatteet saa raikastettua kun pesee ne ensin, upottaa sitten veteen, johon on lisätty desin verran pyykkietikkaa 10 litraan vettä. Muutaman tunnin liotus ja nosta narulle kuivumaan, ja treenivaatteet ovat taas raikkaita!

Ainesosat: <10% väkiviinaetikka, vesi, tuoksuöljy.

Varoitus: Varo tuotteen joutumista silmiin. Säilytä lasten ulottumattomissa. Ei nautittavaksi.

Usva pyykkietikka 500ml, Raikas

12,90

Tuki tiimille: 2,50 €

Suomessa valmistettu Usva -sarjan Raikas pyykkietikka tuoksuu todella raikkaalle, tuulessa kuivatetulle pyykille! Vain pieni määrä pyykkietikkaa riittää raikastamaan koko koneellisen.

Usvan Home Care valikoimaan kuuluu neljä eri tuoksuista pyykkietikkaa: Puhdas Pyykki, Puuvilla, Raikas sekä Vanilja

Varastossa

Usva Home Care

Suomalaiset Usvan pyykkietikat ovat valmistettu käsin, pienissä erissä kotimaisesta väkiviinaetikasta sekä laadukkaista tuoksuöljyistä. Ekologinen Usva-sarja sopii varainhankintaan, koska tuotteet ovat joka kodissa tarpeellisia.
Lue lisää