Anna lahjaksi tai osta itselle – Lahjakortti käy koko Vähänkäytetty.fi nettikirpparin yli 250.000 tuotteen valikoimaan!

  • Lahjakortti toimii 10 € arvoisena maksuvälineenä www.vähänkäytetty.fi verkkokaupassa.
  • Voimassa 31.12.2022 saakka.
  • Lahjakortti toimitetaan suoraan tilaajan sähköpostiin. Voit tallentaa sen koneellesi, välittää eteenpäin tai tulostaa lahjakortin.
  • Ehdot: Lahjakortilla ei voi maksaa toimituskuluja eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Lahjakortti on kertakäyttöinen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi.

Suomen suosituin nettikirpputori

Vähänkäytetty.fi:stä on nopeasti kasvanut Suomen suosituin second hand -tuotteiden verkkokauppa, joka pyrkii tarjoamaan juuri Sinulle sopivimman tavan ostaa ja myydä. Pidetään kiertotalouden rattaat pyörimässä yhdessä!

Vähänkäytetty.fi:ssä shoppailu on 100 % turvallista. Myyjänä sinun ei tarvitse huolehtia tuotteidesi esillelaitosta eikä vastailla ostajien kysymyksiin tai hintatarjouksiin. Ainutlaatuisen palvelukonseptimme ansiosta hoidamme puolestasi myymiesi tuotteiden esillelaiton, myymisen, lähettämisen ostajille sekä asiakaspalvelun.

 

Vähänkäytetty.fi / 10 € lahjakortti

10,00

Tuki tiimille: 5,00 €

Lahjakortti yli 250.000 tuotteen nettikirpputorille on loisto-ostos itselle tai lahjaksi!

  • Lahjakortti toimitetaan ilman toimituskuluja suoraan tilaajan sähköpostiin.
  • Voimassa 31.12.2022 asti.

Varastossa

Vähänkäytetty.fi

Vähänkäytetty.fi on Suomen suosituin nettikirppis, josta löydät yli 250.000 tuotteen valikoiman! Vähänkäytetty.fi:ssä myyjinä ja ostajina toimivat yksittäiset ihmiset. Täällä voit unohtaa yv:t ja av:t, sillä palvelumme on tavallinen verkkokauppa, josta voit ostaa tuotteita samalla kertaa usealta eri myyjältä. Toimitamme kaiken sinulle yhdessä paketissa, vain yhdellä toimituskululla!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää

Saatat myös pitää...