Upean makuinen, terveellinen ja monikäyttöinen paahdettu kotimainen pellavarouhe sai kaverikseen granaattiomenaa ja vadelmaa!

Kotimaisesta rapeasti rouskuvasta pellavasta, granaattiomenasta ja vadelmasta Suomessa valmistettu herkullinen pellavarouhe täydentää upeasti niin aamupalan kuin muutkin päivän ateriat. Terveellinen pellava on paahdettu kevyesti, mikä parantaa tuotteen säilyvyyttä ja tuo siihen ihanan pähkinäisen maun.

Tämä ihanan makuinen Valo24h paahdettu rouhittu pellavarouhesekoitus sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka ehkäisevät soluille haitallisten vapaiden radikaalien toimintaa elimistössä.

Ruokalusikallinen (n.10g) Valo24h paahdettua rouhittua pellavaa + granaattiomenaa ja vadelmaa tyydyttää päivän omega-3-tarpeen.

Paino 0.30 kg

Valo24h Pellava-granaattiomena-vadelmarouhe

8,99

Tuki tiimille: 1,50 €

Upean makuinen, granaattiomenalla ja vadelmalla aateloitu ihana rapea pellavarouhe sopii sellaisenaan esimerkiksi jogurtin päälle ripoteltavaksi, leivontaan ja parantamaan minkä tahansa ruuan ravintoarvoja.

  • Valmistettu Suomessa!

Varastossa

Linseed Oy

Kotimaisesta pellavasta Suomessa valmistetut herkulliset pellavarouheet ja siemennäkkäri täydentävät upeasti niin aamupalan kuin muutkin päivän ateriat. Terveellinen pellava on paahdettu kevyesti, mikä parantaa tuotteen säilyvyyttä ja tuo siihen ihanan pähkinäisen maun.
Lue lisää