Vuoden Elintarvike -palkinnon voittanut huippusuosittu kotimainen pellava-mustikkarouhe kruunaa ateriasi!

Kotimaisesta pellavasta ja mustikasta Suomessa valmistettu herkullinen pellavarouhe täydentää upeasti niin aamupalan kuin muutkin päivän ateriat. Terveellinen pellava on paahdettu kevyesti, mikä parantaa tuotteen säilyvyyttä ja tuo siihen ihanan pähkinäisen maun.

Valo24h paahdettu rouhittu pellava + mustikkatuotteessa on runsaasti antioksidantteja, jotka ehkäisevät soluille haitallisten vapaiden radikaalien toimintaa elimistössä. Lisäksi suomalainen mustikka sisältää runsaasti elimistölle tärkeitä fenoliyhdisteitä.

Ruokalusikallinen (n.10g) Valo24h paahdettua rouhittua pellavaa + mustikkaa tyydyttää päivän omega-3-tarpeen. Valo24h paahdettu rouhittu pellava + mustikka on suomalaisten suosikki!

Valo24h paahdettu rouhittu pellava + mustikka on toiminut Suomen juhlavuonna 2017 virallisena Suomi100 -tuotteena!
Valo24h paahdettu rouhittu pellava + mustikka on valittu Vuoden suomalaiseksi elintarvikkeeksi vuonna 2012.

Valo24h Pellava-mustikkarouhe

8,99

Tuki tiimille: 1,50 €

Upean makuinen pellava-mustikkarouhe sopii sellaisenaan esimerkiksi jogurtin päälle ripoteltavaksi, leivontaan ja parantamaan minkä tahansa ruuan ravintoarvoja.

  • Valmistettu Suomessa kotimaisista raaka-aineista.

Varastossa

Linseed Oy

Kotimaisesta pellavasta Suomessa valmistetut herkulliset pellavarouheet ja siemennäkkäri täydentävät upeasti niin aamupalan kuin muutkin päivän ateriat. Terveellinen pellava on paahdettu kevyesti, mikä parantaa tuotteen säilyvyyttä ja tuo siihen ihanan pähkinäisen maun.
Lue lisää