Abstrakti taidejuliste ja tärkeät kierrätysohjeet samassa!

Moderni kierrätysjuliste. Enää ei tarvitse piilottaa kierrätysohjeita kaapin ovien taakse piloon! Tämä kierrätysohjeet sisältävä juliste on niin kaunis, että kehystät sen mielelläsi keittiön seinälle muistuttamaan kierrätyksestä ja ympäristön turvaamisesta.

Kauempaa tämä juliste näyttää abstraktilta taideteokselta, mutta lähempää huomaat, että se sisältääkin tärkeää informaatiota. Tässä julisteessa yhdistyy siis abstrakti taidejuliste ja tärkeät kierrätysohjeet!

Tämän julisteen avulla opit lajittelun perusteet, julisteesta löytyy hyvin kaikki arjen perusjätteet luetteloina kategorioiden alla. Kategorioita ovat biojäte, kartonkipakkaukset, muovit, keräyspaperi, pienmetalli, sähkölaitteet, vaarallinen jäte, lasipakkaukset, sekajäte, polttokelpoinen jäte.

Väri

Vihreä, Punainen

Xeraliving / ABSTRAKTI juliste kierrätysohjeilla, 30 x 40 cm

22,90

Tuki tiimille: 4,00 €

Taustalla on abstrakti akryylimaalaus, joka kauempaa näyttää vain abstraktilta taideteokselta. Lähemmässä tarkastelussa huomaatkin, että juliste on täynnä tärkeää informaatiota.

Kierrätysohjeisiin on kerätty kaikki tavallisimmat suomalaisten kotitalouksien jätteet ja löydät niiden kierrätysmuodon selkeästi kategorioidusta julisteesta.

  • Koko: A3, 30 x 40 cm
  • Suomessa painettu laadukkaalle 300g mattakartongille.
Tyhjennä

Xeraliving

Vastuullisesti valmistetut kodin sisustustuotteet, pellavatekstiilit ja paperituotteet. Me annamme sinulle mahdollisuuden tehdä parempia valintoja kauniimman tulevaisuuden puolesta · tule ja tutustu, ihastu ja rakastu!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää

Lisää tuotteita samalta tuotemerkiltä