Hyvinvointia ja makua Suomen puhtaasta luonnosta ilman lisäaineita.

Mikäpä onkaan ihanampi tapa aloittaa aamu, kuin höyryävä ja ihanan tuoksuinen kupillinen teetä! Tämä ainutlaatuinen, aidon herkullinen yrttitee saa sinut muuttamaan käsityksesi yrittiteestä iäksi.

Ainesosat:

  • vadelmanlehti
  • viherminttu
  • basilika
  • nokkonen
  • sitruunamelissa
  • kehäkukka

“Yrityksemme toiminnan pääpaino on villeinä kerättyjen ja luonnollisesti tuotettujen kasvien tuottamisessa, jatkojalostustuksessa ja myynnissä. Meiltä löydät kotimaiset, ympäristöystävälliset ja taatusti ensiluokkaiset vaihtoehdot niin keittiöön kuin kosmetiikkaan. Tarjoamme erilaisia maustesekoituksia, yrttiteejuomia, kylpytuotteita sekä Suomen laajimman valikoiman yksittäisiä yrttejä.”

Paino 25 g

Yrttipaja / Kotimainen Hyvää huomenta -yrttitee

6,99

Tuki tiimille: 1,00 €

Hyvää Huomenta – yrttitee on pirteä ja raikas sekoitus parhaimpia suomalaisia yrttejä, jotka tuovat auringon jokaiseen aamuusi.

Varastossa

Yrttipaja

Yrttipaja on Suomen suurin yrttitukku. Yrttipajalla on laaja valkoima eri yrttejä ruoaksi, mausteeksi ja ulkoiseenkin käyttöön. Viljellyt kasvit tuotetaan aina luonnollisesti, ilman kemiallisia lannoitteita tai lisäaineita ja keruukasvit kerätään suomen puhtaasta (villistä) luonnosta. Rakkaudella viljellyt ja kerätyt yrtit kruunaavat ruoanlaiton!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää