Nosta ruuanlaittosi uusiin sfääreihin maukkailla kotimaisilla yrteillä!

Tämä mahtavan makuinen valkosipulinen sipulisekoitus sopii lähes kaikkeen ruuanlaittoon. Tämäkin on puhtaista, kotimaisista raaka-aineista valmistettua, totta kai!

Ainesosat: 

  • purjosipuli
  • sipuli
  • valkosipuli
  • ruohosipuli

“Yrityksemme toiminnan pääpaino on villeinä kerättyjen ja luonnollisesti tuotettujen kasvien tuottamisessa, jatkojalostustuksessa ja myynnissä. Meiltä löydät kotimaiset, ympäristöystävälliset ja taatusti ensiluokkaiset vaihtoehdot niin keittiöön kuin kosmetiikkaan. Tarjoamme erilaisia maustesekoituksia, yrttiteejuomia, kylpytuotteita sekä Suomen laajimman valikoiman yksittäisiä yrttejä.”

Paino 40 g

Yrttipaja / Kotimainen valkosipulisekoitus

6,99

Tuki tiimille: 1,00 €

Maukas ja monikäyttöinen mausteseos sipulin ystävälle. Sopii kaikkien ruokien valmistukseen, erityisesti suolaisten piirakoiden ja pataruokien maustamiseen.

  • Valmistettu Suomessa luonnonmukaisesti kasvatetuista yrteistä. Ei sisällä suolaa.

Varastossa

Yrttipaja

Yrttipaja on Suomen suurin yrttitukku. Yrttipajalla on laaja valkoima eri yrttejä ruoaksi, mausteeksi ja ulkoiseenkin käyttöön. Viljellyt kasvit tuotetaan aina luonnollisesti, ilman kemiallisia lannoitteita tai lisäaineita ja keruukasvit kerätään suomen puhtaasta (villistä) luonnosta. Rakkaudella viljellyt ja kerätyt yrtit kruunaavat ruoanlaiton!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää

Saatat myös pitää...