15.-21.8.2022

MITÄ UUTTA TÄLLÄ VIIKOLLA?

Tutustu tuoteuutuuksiin ja poimi viikon vinkit. Kerro ahkerasti varainhankinnasta omalle verkostollesi. Sinun avullasi tiimisi onnistuu varmasti!

KATSO MYÖS:    FACEBOOK    INSTAGRAM      @tuetiimiä  #tuetiimiä  #varainhankinta

VIIKON 33 TEEMAT

Helteet jatkuvat, mutta syksyn hulinat odottavat jo nurkan takana. Tarjoa tukijoille tällä viikolla käytännöllisiä tuotteita, jotka pelastavat arjen lapsiperheessä. Fiksu päivittää syys- ja talvikauden vaatekaapin kätevästi ja ekologisesti kierrätysvaatteilla. Pienten reikäiset polvet tai isompien tylvaatteet paikkaat helposti ja nopeasti vaatelaastarilla.

VÄHÄNKÄYTETTY.FI
Suomen suurin nettikirpputori on nyt mukana varainhankinnassa! Valikoimassa satoja tuhansia tuotteita koko perheelle!  Tilaa itse ja tarjoa tukijoille monikäyttöisiä VÄHÄNKÄYTETTY.FI nettikirppiksen lahjakortteja. Lahjakortin voit antaa myös lahjaksi.

★ VAATELAASTARI
Pidennä vaatteiden käyttöikää helpolla ja söpöllä paikalla. VAATELAASTARI kiinnitetään helposti hankaamalla ja sopii lähes kaikkiin tekstiilipintoihin. Kestää konepesun! 

VAATTEIDEN NIMEÄMINEN
Tarjoa tällä viikolla lapsiperheille TARRAMONSTERIN lahjakorttia. Nyt kun kaikki vaatteet on taas nimettävä, kannattaa koko perheen nimilaput tilata kerralla – ja antaa samalla tukensa teidän tiimille!

“Oli hienoa, kun pystyttiin tarjoamaan kauempana asuville sukulaisille
ja tutuille voitiin tarjota näitä TUETIIMIÄ.FI tuotteita.
Nopea toimitus yllätti positiivisesti!”
– Herttoniemenrannan ala-asteen viitoset


Vaatelaastari® paikkaa koko perheen
vaatteet, nopeasti ja helposti!

VIIKON VIESTIVINKIT

Avaa kuva, tallenna laitteellesi ja välitä eteenpäin missä tahansa kanavassa: Instagram, Facebook, whatsapp, tekstiviesti, jne. Voit kopioida oheisen viestin ja muokata siitä sinun tyyliisi sopivan. Muista myyntilinkki ja tiimikoodi!

Tee tukiostos meidän tiimin hyväksi! Valikoimassa satoja tuotteita, ja jokainen tukieuro on meille tärkeä! 😍 Siirry ostoksille: *TÄHÄNMYYNTILINKKI*. Jos et mene kauppaan suoralla linkillä, lisää kassalla meidän koodi: *TÄHÄNKOODI*.

.

SÄÄSTÖVINKEILLÄ TUKIJAT LIIKKEELLE

Verkkokauppaan on lisätty suosituille tuotteille paljousalennuksia: mitä enemmän ostat, sitä enemmän säästät. Esimerkiksi hamam-pyyhkeitä on kiva ostaa koko perheelle, mökille ja vaikka vielä pukinkontiin. Laadukasta D-vitamiinia kannattaa tankata kotiin reilusti, näin syyskauden alkaessa.


Säätövinkin tunnistat tuotekuvan vihreästä ympyrästä.

KATSO KAIKKI SÄÄSTÖVINKIT

NÄIN SUOSITTELET:

  • Kutsu tutut ostoksille jakamalla myyntilinkkiä.
  • Pyydä lisäämään tiimikoodi ostoskorissa.

Tuotteet toimitetaan suoraan tilaajalle, nopeasti 1-3 päivässä.

ONNISTUJAN VINKIT:

  • Tee ensin oma tukitilaus tiimin hyväksi.
  • Kerro kaikille kokemuksiasi tilaamisesta ja tuotteista.
  • Käytä sinulle tuttuja kanavia: whatsapp, tekstiviesti, soitto, ym.
  • Lähetä aina henkilökohtaisia viestejä tutuillesi.
  • Varmista, että kaikki tietävät kuinka helppoa tukitilauksen tekeminen on.
  • Muistuttele tukijoita kampanjan aikana.
  • Tarkista lopuksi, että kaikki ovat muistaneet tehdä tukitilauksen.

HYVÄN TEKIJÄ -yritykset

Tiesitkö, että varainhankinnan verkkokaupan sadat tuotteet ovat suomalaisten yrittäjien valikoimasta? Tukemalla tiimiä, annat samalla tukesi suomalaiselle yrittäjyydelle. Lue lisää…

SYKSY 2022 - AJANKOHTAISTA

Heijastava kausi on jo ihan nurkan takana! Valikoimassa on reilusti tuotteita lapsiperheille ja runsaasti kokoja niin lapsille kuin aikuisillekin.

Takaisin ylös