Yhdistysavain-asiakkaana saatte 10€ lisäbonuksen varainhankintakampanjalle!*

*Kun tiimin keräämä tuotto on vähintään 150€. Etu maksetaan kerran.

Vaivatonta varainhankintaa verkkokaupalla

Tiimi
TIIMIKOODI:
Tiimisivu & Tavoitteet

Rekisteröidy varainhankkijaksi

Varainhankinta TueTiimiä.fi verkkokaupalla on vaivatonta, läpinäkyvää ja vastuullista. Tukijat ostavat tuotteet suoraan verkkokaupasta ja kampanjan etenemistä voi seurata omalta tiimisivulta. Rekisteröityminen ja varainhankinta on tiimillenne täysin ilmaista, riskitöntä eikä sido mihinkään. Voitte luoda tiimille oman tiimisivun, tutustua rauhassa palveluun ja päättää kampanjan järjestämisestä myöhemmin.

Rekisteröitymällä hyväksyt palvelun käyttöehdot.

Rekisteröidy

TIIMIKOODI:

Hyvin etenee! Valitse seuraavaksi koodi, joka toimii tiiminne tunnisteena verkkokaupan ostoskorissa.

Tiimikoodin pitää olla 5-15 merkkiä pitkä ja se saa sisältää vain kirjaimia (ei ääkkösiä), numeroita ja väliviivoja. Huom: Kun koodi on valittu, sitä ei voi enää vaihtaa. Voit halutessasi skipata tämän vaiheen ja määritellä koodin myöhemmin oman tilin kautta.

Ohita & kirjaudu ulos Seuraava

Tiimisivu & Tavoitteet

Tiimisivun avulla viestitte tukijoillenne, mihin kerätyt varat tullaan käyttämään ja miten kampanjanne edistyy. Voitte muokata kaikkia tiimisivun tietoja missä vaiheessa kampanjaa tahansa. Halutessasi voit jättää kohdat nyt tyhjäksi ja täyttää ne vasta myöhemmin. Tiimisivun tietoja voi muokata omassa tilissä.

Katso esimerkki tiimisivusta

preview Kuva on tiedostokooltaan liian suuri, sen pitää olla alle 1Mt. Kokeile pienempää kuvaa.

Suositeltava kampanjan kesto on 4-8 viikkoa, mutta voitte päättää kampanjan keston itse. Voitte muokata kampanjan kestoa missä vaiheessa kampanjaa tahansa. Huomioithan, että ainoastaan kampanjan alkamis- ja päättymispäivän välillä tulleet tukiostokset kirjautuvat näkyviin tiimisivun laskuriin.

Ohita & kirjaudu ulos Tallenna
Takaisin ylös

Verkkosivustomme käyttää evästeitä.

Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeemme.

Lisätietoa voit lukea tietosuojaselosteestamme.