Kilpailun voittajatyöt painetaan postikorteiksi, joiden myyntituotto ohjataan lasten ja nuorten hyväksi.

Hyvän Mielen Tarinat -kilpailun voittajatöiden kuvista painetaan laadukkaita postikortteja, joihin lisätään QR-koodi, jonka kautta voi lukea kuvaan liittyvän tarinan. Postikortit valmistaa kotimainen PlusPrint Oy, joka on yksi kampanjan yhteistyökumppaneista.

Postikortit tulevat myyntiin TueTiimiä.fi -sivustolle. Korttien myntituotoista n. 10% ohjataan Suomen Vanhempainliitolle kodin ja koulun yhteistyötä kehittävään toimintaan ja loput n. 90% ohjataan postikortin ostajan osoittamalle varainhankintaa tekevälle päiväkodille, koululle, luokalle, seuralle, joukkueelle tai yhdistykselle.

Kilpailun voittajat saavat erän postikortteja myös itselleen.

JO YLI 250.000 € TUKEA LAPSILLE, NUORILLE JA YHDISTYKSILLE

TueTiimiä.fi on ohjannut jo yli 250.000€ varainhankintaa tekeville luokille, joukkueille sekä yleishyödyllisille yhdistyksille. Hyvän Mielen Tarinat on osa yrityksen laajempaa strategiaa taistelussa lasten ja nuorten syrjäytymistä vastaan.


LUE TIEDOTE 250.000€ TUKISUMMASTA STT:N SIVUILTA ALLA OLEVASTA LINKISTÄ👇

Rohkeasti mukaan - osallistuminen on helppoa!

LUE MUITA ARTIKKELEITA

Hyvän Mielen Tarinat osallistuu kansalliseen Lukuviikkoon 22.-28.4. Suomen vanhempainliiton kanssa.

Suomen suurin kustantamo WSOY: "Lukeminen on avain lapsen menestykseen ja hyvinvointiin."

HYVÄN MIELEN TARINAT -KILPAILU PÄHKINÄNKUORESSA

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä lyhyt tarina sekä tarinalle kuvituskuva. Nyt ei viilata pilkkua eikä tavoitella täydellisyyttä - Hyvä fiilis on tärkeintä!

🏆 Jaossa yli 1000€ arvosta kivoja palkintoja! Katso palkinnot TÄÄLTÄ. 

AIKATAULUT:

Kilpailutöitä voi lähettää: 11.3.-28.4.2024

Kilpailutöitä voi äänestää: 18.3.-28.4.2024

Voittajien valinta: 3.5.2024

IKÄKATEGORIAT JA TEEMAT

Ikäkategoriat:

 • Alle kouluikäiset (2018-2021 synt)
 • 1.-3.-luokka
 • 4.-6.-luokka
 • 7.-9.-luokka

Teemat:

 • Ystävyys
 • Eläintarina
 • Unelmieni päivä
 • Syntymäpäivä

OSALLISTUMINEN

 • Kilpailutyöt voidaan toteuttaa perusopetuksessa osana laaja-alaisten tavoitteiden kokonaisuutta. Kilpailuun voi osallistua myös vapaa-ajalla toteutetulla työllä.

 • Osallistua voi yksilö- tai ryhmätyöllä. Kaikkien työt ovat tervetulleita mukaan!

 • Osallistuminen tapahtuu lähettämällä kuva kuvituskuvasta sekä tarina verkkolomakkeen kautta. HUOM: Säilytä alkuperäinen työ itselläsi, sitä tarvitaan mikäli työ voittaa.

 • Raati valitsee voittajat, yleisö äänestää suosikkinsa.

KILPAILUTYÖ

 • Voit päättää itse tarinan tyylilajin. Tarina voi olla tositarina, fiktiota, runo tai vaikka laulun sanat. Tarinan tulee olla 50-200 sanan mittainen ja liittyä johonkin neljästä annetusta teemasta.

 • Voit päättää itse kuvituskuvan toteutustavan: piirtäen, maalaten, leikaten ja liimaten tai vaikka digitaalisesti. Lue tarkemmat ohjeet TÄÄLTÄ.

 • Voit toteuttaa kilpailutyön esim A6, A5 tai A4-kokoisena, tärkeintä on mittasuhteet. Voit toteuttaa kuvituskuvan vaaka- tai pystykuvana.

KILPAILUN SÄÄNNÖT

Nyt ei viilata pilkkua, haeta hienostuneinta kerronnan rytmiä tai arvostella käsialaa - tarinan ja kuvituskuvan jättämä hyvä mieli on tärkeintä.

Lue kilpailun säännöt huolellisesti, niin varmistat mahdollisuutesi voittoon!


"Suomen Vanhempainliitto on mukana Hyvän Mielen Tarinat -kampanjassa kannustamassa ja innostamassa vanhempia ja koulun ammattilaisia yhdessä tukemaan lasten ja nuorten lukuintoa. Lisäksi haluamme osaltamme voimauttaa lapset tuottamaan itse lukemista niin muille lapsille kuin meille aikuisillekin, joiden on hyödyllistä päästä kurkistamaan lasten maailmaan ja ajatuksiin tarinoiden muodossa.”

Saija Ohtonen-Jones

Toiminnanjohtaja - Suomen Vanhempainliitto

Kysyttävää?
Soita tai lähetä viestiä, autamme mielellämme.

044 450 0549
asiakaspalvelu[at]tuetiimia.fi

Soittoaika: ma-pe
klo 9-16