HEI, TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVÄÄ!

TUETIIMIÄ.FI palvelua käyttämällä erilaiset hyväntekeväisyysjärjestöt, koululuokat, päiväkodit, joukkueet, urheiluseurat ja yhdistykset hankkivat varoja toimintaansa. Tuhannet lapset ja nuoret saavat mahdollisuuden osallistua ja harrastaa!

Suomen suurin varainhankinnan tuotevalikoima koostuu vastuullisten kotimaisten HYVÄN TEKIJÄ -YRITYSTEN® tuotteista. Jokainen ostos tukee samalla myös suomalaista työtä!

Mottomme on: Tehdään yhdessä hyvää!

Terveisin, Eija, Erno ja Anna


HYVÄN TEKIJÄ -YRITYS ®

Teemme vaikuttavaa ja arvopohjaista varainhankintatyötä suurella sydämellä. Yhdessä vastuullisten suomalaisyritysten kanssa luomme lapsille ja nuorille tasavertaisemman mahdollisuuden osallistua ja harrastaa.

HYVÄN TEKIJÄ -YRITYKSEN tunnistat tästä merkistä. Yrityksen tuotemyynnistä verkkokaupassamme ohjataan aina reilu tuki varoja hankkivalle tiimille. 

Onko yrityksesi Hyvän Tekijä?  Ota yhteyttä Eijaan ja jutellaan lisää.

Kumppanuus Euroopan unionin kanssa

Euroopan unioni on osarahoittanut TueTiimiä.fi:tä osana Euroopan parlamentin viestintäalan avustusohjelmaa.

Hankkeen tarkoituksena on kehittää digitalisoitua varainhankinnan ekosysteemiä yhteisöille.

TueTiimiä.fi:n koordinoima hanke toteutetaan 01.04.2022 – 31.12.2023 välisenä aikana.


VILLI VISIO VARAINHANKINNASTA

Jos olet koskaan ollut mukana perinteisessä, tavaran myyntiin pohjautuvassa varainhankinnassa, saatat tuntea tuskamme muutaman vuoden takaa. 

-“Maailma on muuttunut hurjasti omasta lapsuudestamme 30 vuotta sitten. Silti varainhankinnassa oli edelleen käytössä paperilistat, valtavat tavarakuormat, ylihinnoittelu ja pienoinen pakkomyynti!” 

-“Se oli vuosi 2018 kun havahduimme, ettei koulujen, joukkueiden ja seurojen varainhankinta kerta kaikkiaan voi nykyaikana olla enää näin vaikeaa ja vaivalloista. Eikä se enää ole!

VAIKUTTAVAA VARAINHANKINTAA

Pitkän linjan yrittäjäystävykset Eija Hynynen ja Erno Meriläinen visioivat yhdessä vaivattoman tulevaisuuden varainhankinnalle. -“Halusimme luoda palvelun, joka tekee hyvää monella tasolla. Vaikka lähinnä sydäntämme oli tietenkin lasten ja nuorten auttaminen, meille oli alusta asti tärkeää tehdä asioita oikein ja vastuullisesti.”

Ensimmäinen versio innovatiivisesta TUETIIMIÄ.FI varainhankinnan palvelusta julkaistiin syksyllä 2020. Palvelun saama palaute oli heti alusta asti innostunutta ja positiivista.  -“Tiesimme olevamme tärkeän asian äärellä!”

Syyskauteen 2022 palvelumme oli kasvanut jo huimasti: verkkokaupassamme oli jo yli 500 tuotetta lähes sadalta suomalaisyrityksiltä. -“Tuhannet lapset ja nuoret saivat tukea toimintaansa palvelumme avulla.”

 

Suomen Vanhempainliitto ja TueTiimiä.fi ovat yhdistäneet voimansa vastuullisen ja vaivattoman varainhankinnan mahdollistamiseksi.

”Vanhempien osallisuus kannattelee ja tuo tälläkin hetkellä iloa satoihin kouluihin. Haluamme tukea vanhempia tässä työssä ja tehdä siitä myös heille mahdollisimman hauskaa ja vaivatonta”, kuvaa Vanhempainliiton toiminnanjohtaja Saija Ohtonen-Jones.

Voit lukea tiedotteen yhteistyöstä täältä.

 

Yhteiskunnallisia ongelmia ratkoviin yrityksiin sijoittava Suomen Vaikuttavuussijoitus Oy lähti tukemaan palvelumme kasvua joulukuussa 2021. Kokenut yrittäjä, yritysten skaalaaja ja enkelisijoittaja Ossi Numminen aloitti hallituksen puheenjohtajana.

-“Koimme vahvasti jakavamme yhteisen arvopohjan sekä tavoitteen luoda oikeudenmukaisempaa tulevaisuutta lapsille ja nuorille.”

 

“Tamperelainen koululuokkien, urheiluseurojen ja yhdistysten varainhankinnan verkkopalvelu TueTiimiä.fi on kerännyt yli 200.000 euron rahoituksen kasvuun ja kansainvälistymiseen. Yrityksen lead-sijoittaja on suomalainen sijoitusyhtiö Fiil Good, joka sijoittaa yhtiöihin, jotka pyrkivät ratkomaan yhteiskunnallisia ongelmia.”

LUE LISÄÄ: “TUETIIMIÄ.FI keksi korvaajan…”

“Tampereelta valtakunnalliseksi toimijaksi ponnistanut TueTiimiä.fi -palvelu on koonnut yhteen lähes 100 suomalaista yritystä tekemään yhdessä hyvää lasten, nuorten ja yhteiskunnan eri aloilla toimivien yhdistysten hyväksi.”

LUE LISÄÄ: “Yli 250,000 € tuki lapsille, nuorille ja yhdistyksille…”

Syksystä 2020 alkaen olemme yhteistyössä Yhdistysavaimen kanssa tarjonneet mahdollisuuden tehokkaaseen ja paikkariippumattomaan varainhankintaan yli 4000 yhdistykselle yli 1600 urheiluseuralle ja yli 50 yhteistyöliitolle.

Yhdistysavain on helppokäyttöinen palvelu, jolla teet yhdistykselle kotisivut, ylläpidät jäsenrekisteriä ja hoidat niin tiedotuksen, jäsenmaksujen laskutuksen kuin kulukorvaukset.

Niille asiakkaille, joilla ei ole omaa tiimiä, tarjoamme mahdollisuuden tukea tärkeää lastensuojelutyötä.  Lisäämällä koodin ICEHEARTS ostoskorissa, annat tukesi tärkeälle lastensuojelutyölle.

“Olemme olemassa, jotta yksikään lapsi ei jää yksin. Autamme lasta näkemään hyvän itsessään ja muissa. Tarjoamme pitkäkestoista ja kokonaisvaltaista tukea lapsen hyväksi nopeasti muuttuvassa yhteiskunnassa.” -Icehearts

 

Palvelullamme on avainlippu. Avainlippu kertoo, että palvelu on tuotetaan Suomessa ja työllistämme Suomessa.

Kokoamme yhteen suomalaisyritykset, jotka haluavat omalta osaltaan olla tukemassa lapsia, nuoria ja yhdistyksiä. Kiinnostaako yritysyhteistyö?

Ota yhteyttä Eijaan:
eija(at)tuetiimia.fi / 045 111 4647

YRITYS, HALUATKO MUKAAN?

Tuo yrityksesi HYVÄN TEKIJÄ -yritysten joukkoon!

ALOITA VARAINHANKINTA

Luo tiimille ilmainen käyttäjätili, niin pääset heti tutustumaan varainhankintaan. Se on riskitöntä, ilmaista eikä sido mihinkään!

Takaisin ylös