YHTEISTYÖSSÄ

OLEMME SUOMEN VANHEMPAINLIITON VIRALLINEN VARAINHANKINTAKUMPPANI

Suomen Vanhempainliitto ja TueTiimiä.fi tekevät yhteistyötä vastuullisen ja vaivattoman varainhankinnan mahdollistamiseksi.

”Vanhempien osallisuus kannattelee ja tuo tälläkin hetkellä iloa satoihin kouluihin. Haluamme tukea vanhempia tässä työssä ja tehdä siitä myös heille mahdollisimman hauskaa ja vaivatonta”, kuvaa Vanhempainliiton toiminnanjohtaja Saija Ohtonen-Jones.

”Aktiiviset vanhemmat ovat usein monessa mukana ja arki voi olla yhtä kilpajuoksua ajan kanssa. Varainhankinnan helpottaminen ja vanhempien ajan säästäminen ovat tärkeimpiä tavoitteitamme. Onnistunut varainkeruu edistää lasten ja nuorten taloudellisen tasa-arvon toteutumista koulussa ja harrastuksissa”, kertoo TueTiimiä.fi Oy:n toimitusjohtaja Eija Hynynen.

LUE LISÄÄ YHTEISTYÖSTÄMME

TUETIIMIÄ.FI YHTEISTYÖSSÄ PELIMATKOJEN KANSSA

Pelimatkat on kotimainen perheyritys, joka tarjoaa räätälöityjä matkoja joka lajille, ikäluokalle ja matkabudjetille. Suomen johtavana urheilumatkatoimistona Pelimatkat tarjoaa laadukkaat ja yksilölliset matkanjärjestelyt kaikille joukkueille ja ryhmille.

“Ulkomaanmatka on aina iso ja tärkeä projekti ja me rekisteröitynä matkatoimistona vastaamme matkanne suunnittelusta ja toteutuksesta luotettavasti ja turvallisesti”, Jaakko Kemilä.

“Yhdistämällä voimamme Pelimatkojen kanssa, pystymme mahdollistamaan yhä tasavertaisemmin arvokkaita kokemuksia lapsille ja nuorille”, TueTiimiä.fi:n operatiivinen johtaja Erno Meriläinen.

Pelimatkat tarjoavat matkanjärjestelyjä yli 20 vuoden kokemuksella.

LUE LISÄÄ YHTEISTYÖSTÄMME

SEUROJEN, JÄRJESTÖJEN JA YHDISTYSTEN HYVÄKSI

Yhdistysavain on Suomen suosituin yhdistystyökalu, jonka avulla teet yhdistykselle kotisivut, ylläpidät jäsenrekisteriä ja hoidat niin tiedotuksen, jäsenmaksujen laskutuksen kuin kulukorvaukset.

TueTiimiä.fi-verkkokauppa ja kotisivu- ja jäsenrekisteripalvelu Yhdistysavain tarjoavat yhteistyössä suomalaisille yhdistyksille ja urheiluseuroille ainutlaatuisen uuden, entistä helpomman tavan tehdä varainhankintaa.

“Haluamme mahdollistaa järjestöille tapoja kehittää toimintaansa erilaisten sähköisten palveluiden avulla ja tämä on yksi mainio esimerkki sellaisesta palvelusta, joka oikeasti hyödyttää yhdistyksiä ja seuroja”, kertoo Yhdistysavain-palvelun takana toimivan Vitec Avoine Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Heikkilä.

 

LUE LISÄÄ YHTEISTYÖSTÄMME

YHTEISTYÖSSÄ

Takaisin ylös