VARAINKERUU LUOKALLE

JES! Varainhankinta
koululuokille on viimein

helppoa ja hauskaa!


Luokan varainhankinta kätevästi mobiilissa

Niin koulunkäynnissä kuin varainkeruussakin kannattaa keskittyä olennaiseen.

VARAINHANKINTA TASKUSSASI

 • HELPPOA JA HAUSKAA
  Perheet ja elämäntilanteet ovat erilaisia. Jotta mahdollisimman moni perhe voi innostua ja osallistua, on varainhankinnan oltava helppoa. Ei rahankäsittelyä, ei tilauslomakkeita eikä tavararumbaa! Verkkokaupan kautta tehtävä varainhankinta on niin helppoa ja mukavaa, että se sopii niin kiireiselle kuin laiskallekin varainhankkijalle. 
 • HUIPPUTUOTTO LUOKALLE
  Tarjoamme teidän luokalle huippuhyvän palkkion. Tiesitkö, että jokaisesta myydystä tuotteesta luokkanne tai koulunne saa jopa 15-60% palkkion.
 • SUOMEN SUURIN VALIKOIMA
  Varainhankinta on kivaa kaikille, kun tuotteet ovat kiinnostavia. Jokaiselle tukijalle löytyy yli 500 tuotteen valikoimasta varmasti jotain, tukituotteita jopa alk. 2,90€. Vastuullisten suomalaisyritysten tuotteita on ilo suositella!
 • KERÄÄ RAHAA MILLOIN TAHANSA
  Tiimisivu pysyy teillä voimassa toistaiseksi. Voitte uusia varainhankinnan aina, kun teille parhaiten sopii. Tukijan on helppo ostaa aina uudelleen tutusta verkkokaupasta. Myös kampanjoiden välissä tehdyt tilaukset kartuttavat palkkiotanne!

OPITAAN YHDESSÄ

Lapset ja nuoret käyttävät laajasti erilaisia laitteita, medioita ja kanavia, niin viihdekäyttöön kuin viestintäänkin. Rajaamisen sijaan olennaisempaa on tärkeiden digitaitojen opettaminen.

Luonnollisesti vanhemmat vastaavat aina varainhankinnasta. Lapset ja nuoret kannattaa ottaa mukaan ikätasoon sopivalla tavalla.

Mitä nykyaikainen varainhankinta voi opettaa lapsille ja nuorille?

✓  VASTUUNKANTO
Mikä on meidän perheen vastuu varainhankinnassa? Mikä on lapsen vastuu? Yhdessä asian pohtiminen ja vaikka tukijoiden listaaminen?

✓  TYÖN MERKITYS
Tipahtavatko asiat syliin? Tehdäänkö toimia ja valintoja, joilla saadaan mitä halutaan tai tarvitaan? Voiko sitä mobiilia käyttää tosiaan muuhunkin kuin viihtymiseen?

✓  HYVÄN TEKEMINEN
Tehdään yhdessä hyvää ja osallistutaan, koska kaikilla ei ole välttämättä sitä mahdollisuutta.

✓  TURVATAIDOT
Turvallisen viestinnän merkitys ja verkko-ostamisen taidot voi opetella varainhankinnan yhteydessä. Mitä tarkoittaa turvalliset maksutavat? 

✓  VIESTINTÄ
Kuinka erilaisille tukijoille voidaan viestiä? Kuinka varainhankinnasta viestitään perheessä? Kuinka tiimissä?

Varainhankinta koululuokille tarjoaa lapsille ja nuorille tasavertaisemman mahdollisuuden osallistua. Yhdessä toteutettu luokan hanke luo yhteenkuuluvuutta ja opettaa ponnistelemaan yhteisen tavoitteen eteen. Lapset ja nuoret oppivat samalla tärkeitä digitaitoja.

ETÄMYYNNILLÄ TULOKSIA

Olemme poistaneet varainhankinnan kaikki työläimmät ja raskaat vaiheet, voitte luokkanne kanssa keskittyä tuotteiden suositteluun. Ei tilausten käsittelyä, ei tavararumbaa, eikä rahan kanssa säätämistä.

Kerää rahaa luokalle helposti vaikka kokonaan etänä.  Rahaa tai tuotteita ei käsitellä luokassa tai vanhempien kesken lainkaan.

Kiinnostavien tuotteiden ja helppokäyttöisen verkkokaupan suosittelu on mukavaa!

– “Tämä oli kyllä helpoin varainhankinta ikinä!”

Varainhankinta osaksi arkea

Suosittelemme kaikille suomalaisille kouluille, että luokat avaavat oman varainhankinnan tilin heti jo heti alaluokilla. Tukijat voivat tehdä tilauksia lukukaudesta toiseen, vuodesta toiseen. Verkkokaupasta kerran tilannut vanhempi, ystävä, tuttu tai sukulainen tekee mielellään uusia tilauksia ajan mittaan. Kiinnostavia ja tarpeellisia tuotteita on mukava tilata!

Tiesitkö, että tukijat rakastavat palveluamme? Huikeat  97,8% tukijoista antaa tukensa jatkossakin mielummin juuri verkosta tilaamalla.


KERRO LUOKALLE HELPOMMASTA VARAINHANKINNASTA!

Esittele TUETIIMIÄ.FI varainhankinta vanhempainillassa tai verkkotapaamisessa. Voit avata esityksen uuteen välilehteen koko näytön suuruisena tai jakaa linkkiä eteenpäin (oikea alakulma) muille vanhemmille.

AVAA UUTEEN VÄLILEHTEEN TUETIIMIÄ.FI varainhankinta


★★★★★
MANKALAN KUTOSET

“Keräyskampanja oli mahtava kokemus!”

Järvenpääläisen Mankalan koulun kuudesluokkalaiset järjestivät TueTiimiä.fi keräyskampanjan keväällä toteutettavan leirikoulun rahoittamiseksi. Oppilaat olivat aikaisemmin järjestäneet myyntikampanjoita mm. keksejä ja sukkia myymällä, mutta nyt päätettiin rohkeasti kokeilla jotakin uutta.

Hyvä tuotto pienemmällä vaivalla

Luokan vastaavana toiminut Heli Väistö oli erittäin tyytyväinen kampanjan n. 800 € tuottoihin. Keräyssumma oli samaa luokkaa kuin aikaisempien keksi- ja sukkamyyntikampanjoiden tuotot, mutta tällä kertaa koko ryhmä pääsi vähemmällä ja myös tukijat olivat tyytyväisiä.

”TueTiimiä.fi:n tuotevalikoima on aivan mahtava, sieltä löytyy jokaiselle jotakin. Kaikki eivät halua ostaa herkkuja ja täältä jokainen pystyi tilaamaan hyviä tuotteita tarpeeseen. Kyllähän tässä pääsi tiiminvetäjänä myös hyvin helpolla, kun ei tarvinnut huolehtia tuotteiden tilailusta ja toimittamisesta.”

Alusta loppuun mahtava kokemus

TueTiimiä.fi:n asiakaspalvelu sai Heliltä arvioksi ”täysi kymppi”. Kysymyksiin ja viesteihin sai vastauksen aina nopeasti ja tiimille tarjottiin kampanjan aikana paljon tukea, tsemppiä ja apua. – “Esimerkiksi tiimille räätälöidyt yksilölliset markkinointimateriaalit olivat kiva ylläri!”

Kiitosta tuli myös nopeista toimituksista:
– “Tilatut tuotteet saapuivat tilaajille parhaimmillaan alle 24 tunnissa.”

LUE KOKO ARTIKKELIMiksi varainkeruu luokalle on niin tärkeää?

Leirikoulu varainkeruu nojaa Suomessa tuhansien vanhempien ja perheiden vapaaehtoisuuteen.

LUOKKARETKI VARAINKERUU

“Kaikilla lapsilla ei ole sosiaalisia verkostoja. Koulun tarjoamat sosiaaliset virikkeet ovat tärkeitä tasa-arvoisemman hyvinvoinnin mahdollistamiseksi. Vasta nyt on tullut näyväksi, kuinka suuri merkitys koulun (ja harrastustoiminnan) järjestämillä sosiaalisilla mahdollisuuksilla on. Nämä pienet yhteiset tapahtumat mahdollistavat lapsille ja nuorille todella paljon!”

Varainhankinnalla on sosiaalinen ulottuvuutensa. Lasten ja nuorten hyvinvointi on tutkimusten mukaan pahaenteisessä laskussa. Koulujen resurssit ovat rajalliset ja kuluneet poikkeusajan järjestelyt näkyvät jo tilastoissa. Varainhankinnalla varmistetaan, että kassa on kunnossa kun on luokkaretken tai leirikoulun aika. Liikuntapäivät, koulun kerhot ja muut oheisaktiviteetit ovat todella tarpeellisia lasten ja nuorten hyvinvoinnin kannalta.

Tehdään yhdessä hyvää!

Takaisin ylös