ALOITA SUOMEN HELPOIN VARAINHANKINTA LUOKALLE!

Toteuta vaivaton, vastuullinen ja hauska koulun tai luokan varainhankinta. Viimein varainkeruu, jota tukijanne rakastavat! Ei enää tilausten, rahojen eikä tuotteiden käsittelyä, me hoidamme kaiken sen puolestanne.

LUOKKIEN KOKEMUKSIA VARAINHANKINNASTA

LUOTTOKUMPPANI LUOKALLESI

1. SE NOPEIN, HELPOIN & HAUSKIN
Koska rahankeruu luokalle ei sido aikaa ja energiaa perinteisen varainhankinnan tavoin, voitte järjestää kampanjan nopeasti milloin vain. Kokeile varainhankintaa vaikka aluksi muun varainhankinnan, kuten herkku- tai sukkamyynnin, rinnalla!

2. TEHOKKAIN KOULULUOKAN VARAINKERUU
Kaikista ostoista ohjataan reilu tuki, jopa 15-60 % luokalle!

3. SUOMEN SUURIN JA MONIPUOLISIN
Tilaaminen on helppoa ja hauskaa! Tukijat ostavat jotain heille aidosti mieluista yli 500 tuotteen valikoimasta. Ei siis enää turhuuksien tuputtamista!

4. TUET SAMALLA SUOMALAISTA TYÖTÄ
Tukija tilaa suomalaisyritysten tuotteita mielellään! Vastuullinen ostaminen tukee samalla myös suomalaista työtä.

5. LÄPINÄKYVÄÄ JA RISKITÖNTÄ
Tiedätte aina sentilleen, paljonko omasta tukiostoksesta ohjautuu tukea tiimille. Seuraatte varainkeruun etenemistä reaaliajassa luokan omalta tiimisivulta. (Katso esimerkki tiimisivusta TÄSTÄ)

LUO ILMAINEN VARAINHANKINTATILIINFOPAKETTI SISÄLTÄÄ:

✓ Ohjeet TUETIIMIÄ.fi-varainhankintaan
✓ Samalla liityt hyödyllisen uutiskirjeen tilaajaksi. (Voit perua milloin vain)


MITEN MUUT LUOKAT ONNISTUIVAT?

Sadat koulut ja luokat keräävät vuosittain varoja toimintansa rahoittamiseen avullamme. Lue, miten muut ovat onnistuneet varainhankinnassaan ja miksi vanhempainyhdistykset suosittelevat TueTiimiä.fi -varainhankintaa!

Herttoniemenrannan ala-asteen viitoset testasivat TueTiimiä.fi varainhankintaa ja perinteistä varainhankintaa rinnakkain:

”TueTiimiä.fi:n kanssa sama tavoitesumma saatiin kasaan lähes ”nolla työmäärällä”, kun taas toisessa samanaikaisessa varainhankinnassa piti kerätä tilauksia, kerätä ja tilittää rahoja ja toimittaa tuotteet itse tukijoille, mikä on se kaikkein työläin osuus.”

LUE LISÄÄ

Mankalan ala-asteen kutoset säästivät aikaa ja vaivaa TueTiimiä.fi varainhankinnalla:

“Keräyssumma oli samaa luokkaa kuin aikaisempien keksi- ja sukkamyyntikampanjoiden tuotot, mutta tällä kertaa koko ryhmä pääsi huomattavasti vähemmällä ja myös tukijat olivat tyytyväisiä.”

LUE LISÄÄ


KERRO LUOKALLESI
HELPOMMASTA VARAINHANKINNASTA!

Esittele TueTiimiä varainhankinta vanhempainillassa tai verkkotapaamisessa. Voit avata esityksen uuteen välilehteen koko näytön suuruisena tai jakaa linkkiä eteenpäin (oikea alakulma) muille vanhemmille.

AVAA UUTEEN VÄLILEHTEEN “Varainhankinta koululuokille”

Takaisin ylös
Valitse tuote