ALOITA SUOMEN HELPOIN VARAINHANKINTA LUOKALLE!

Toteuta vaivaton, vastuullinen ja hauska koulun tai luokan varainhankinta. Viimein varainkeruu, jota tukijanne rakastavat! Ei enää tilausten, rahojen eikä tuotteiden käsittelyä, me hoidamme kaiken sen puolestanne.

ALOITA ILMAINEN KAMPANJA

Voitte aloittaa kassan kartuttamisen vaikka heti!

JAA LINKKIÄ JA OHJAA TUKIJAT OSTOKSILLE

Tukijat maksavat tuotteet itse verkkokaupassa ja ne toimitetaan 1-3 päivässä suoraan tukijoille.

VALMISTA TULI!

Saatte reilun 15-60% tuoton jokaisesta tukijoiden ostamasta tuotteesta.

LUOTTOKUMPPANI LUOKALLESI

1. SE NOPEIN, HELPOIN & HAUSKIN
Koska rahankeruu luokalle ei sido aikaa ja energiaa perinteisen varainhankinnan tavoin, voitte järjestää kampanjan nopeasti milloin vain. Kokeile varainhankintaa vaikka aluksi muun varainhankinnan, kuten herkku- tai sukkamyynnin, rinnalla!

2. TEHOKKAIN KOULULUOKAN VARAINKERUU
Kaikista ostoista ohjataan reilu tuki, jopa 15-60 % luokalle!

3. SUOMEN SUURIN JA MONIPUOLISIN
Tilaaminen on helppoa ja hauskaa! Tukijat ostavat jotain heille aidosti mieluista yli 500 tuotteen valikoimasta. Ei siis enää turhuuksien tuputtamista!

4. TUET SAMALLA SUOMALAISTA TYÖTÄ
Tukija tilaa suomalaisyritysten tuotteita mielellään! Vastuullinen ostaminen tukee samalla myös suomalaista työtä.

5. LÄPINÄKYVÄÄ JA RISKITÖNTÄ
Tiedätte aina sentilleen, paljonko omasta tukiostoksesta ohjautuu tukea tiimille. Seuraatte varainkeruun etenemistä reaaliajassa luokan omalta tiimisivulta. (Katso esimerkki tiimisivusta TÄSTÄ)

LUO ILMAINEN VARAINHANKINTATILI

YHTEISTYÖSSÄINFOPAKETTI SISÄLTÄÄ:

✓ Ohjeet TUETIIMIÄ.fi-varainhankintaan
✓ Samalla liityt hyödyllisen uutiskirjeen tilaajaksi. (Voit perua milloin vain)


MITEN MUUT LUOKAT ONNISTUIVAT?

Sadat koulut ja luokat keräävät vuosittain varoja toimintansa rahoittamiseen avullamme. Lue, miten muut ovat onnistuneet varainhankinnassaan ja miksi vanhempainyhdistykset suosittelevat TueTiimiä.fi -varainhankintaa!

Herttoniemenrannan ala-asteen viitoset testasivat TueTiimiä.fi varainhankintaa ja perinteistä varainhankintaa rinnakkain:

”TueTiimiä.fi:n kanssa sama tavoitesumma saatiin kasaan lähes ”nolla työmäärällä”, kun taas toisessa samanaikaisessa varainhankinnassa piti kerätä tilauksia, kerätä ja tilittää rahoja ja toimittaa tuotteet itse tukijoille, mikä on se kaikkein työläin osuus.”

LUE LISÄÄ

Mankalan ala-asteen kutoset säästivät aikaa ja vaivaa TueTiimiä.fi varainhankinnalla:

“Keräyssumma oli samaa luokkaa kuin aikaisempien keksi- ja sukkamyyntikampanjoiden tuotot, mutta tällä kertaa koko ryhmä pääsi huomattavasti vähemmällä ja myös tukijat olivat tyytyväisiä.”

LUE LISÄÄ


KERRO LUOKALLESI
HELPOMMASTA VARAINHANKINNASTA!

Esittele TueTiimiä varainhankinta vanhempainillassa tai verkkotapaamisessa. Voit avata esityksen uuteen välilehteen koko näytön suuruisena tai jakaa linkkiä eteenpäin (oikea alakulma) muille vanhemmille.

AVAA UUTEEN VÄLILEHTEEN “Varainhankinta koululuokille”

Varainhankintaopas luokille ja päiväkodeille

TueTiimiä.fi ja Suomen Vanhempainliitto tuottivat yhdessä Koulun ja päiväkodin varainhankinta -digioppaan, jonka voit ladata ilmaiseksi.
Samalla liityt uutiskirjeemme tilaajaksi, jonka voit peruuttaa milloin vain.

Oppaan aiheita ovat mm: Ideat ja vinkit varainhankintaan, budjetointi ja aikataulutus, varainhankinnan vastuut ja verotus, valmiit pöytäkirja- yms pohjat.

Takaisin ylös