Varainhankinta koululuokille Varainhankinta koululuokille

VARAINHANKINTA KOULULUOKILLE

Luokkaretki? Liikuntavälineet? Leirikoulu?

Toteuta onnistunut varainhankinta verkossa!

Koulujen ja koululuokkien varainhankintaan on useita tapoja, joista tuotemyynti on yksi yleisimmistä. Muita tapoja varainhankintaan ovat mm. erilaiset myyjäiset, buffetit ja discot. Kekseliäät lapset ja vanhemmat kehittävät jatkuvasti uusia ja kekseliäitä tapoja kerätä varoja, kuten välipalakioski koululla tai vaikka jäätelömyynti aurinkoisena kevätpäivänä.

Luokkien varainhankinnasta vastaavat yleensä vapaaehtoiset vanhemmat. Koska meillä kaikilla on myös oma arki pyöritettävänä, on varainhankinta hyvä pitää mahdollisimman yksinkertaisena ja mahdollisimman vähän kuormittavana. TUETIIMIÄ.FI varainhankinta on vaivatonta ja siksi se sopii erityisen hyvin koululuokille.

Miksi varainhankintaa tarvitaan?

Koulunkäyntihän on Suomessa ilmaista, mihin varainhankintaa tarvitaan?

Usein koululuokka ja luokan vanhemmat yhteispäätöksellä haluavat tarjota lapsille iloa ja yhteisiä elämyksiä myös varsinaisen koulutyön ulkopuolella. Luokkaretket ja leirikoulut ovat näistä tyypillisimpiä. Tarpeet ja tavoitteet vaihtelevat suuresti. Yksi koululuokka haluaa päiväretken huvipuistoon, toinen luokka taas pyöräretkelle saaristoon ja kolmas luokka osallistuu konserttiin ulkomailla. Mitä mukavaa teidän ryhmänne suunnittelee?

Kouluilla toimii aktiivisia vanhempainyhdistyksiä, jotka erilaisin varainhankinnan keinoin järjestävän mm. kerhotoimintaa koulun jälkeen tai hankkivat esimerkiksi koulun pihalle uusia liikuntavälineitä välituntien ajaksi. Kun koko koulu lähtee mukaan varainhankintaan, luodaan esimerkillistä yhteisöllisyyttä perheiden välille.

TUETIIMIÄ.FI voi auttaa kaikkien näiden tavoitteiden saavuttamisessa.

ALOITA VARAINHANKINTA KOULULUOKALLE
Varainhankinta koululuokalle

Lapsiperheille sopivat tuotteet

Lapsiperheille sopivia tuotteita on ilo suositella. TUETIIMIÄ.FI valikoimassa on vastuullisten suomalaisten yritysten tuotteita, jotka sopivat hienosti koululaisten varainhankintaan.

Lahjaksi itselle tai läheisille on mukava ostaa käytännöllisiä pellavatuotteita tai laadukkaita herkkuja. Heijastavat ja vedenpitävät hanskat näkyvät pian kylällä ja autoilijat kiittävät kun liikkuvat lapset ja aikuiset näkyvät paremmin. Tai mietitkö ratkaisua lapsen vaatteiden nimikointiin tai vaikka helposti kiinnitettävää vaatelaastaria kuluneiden polvien peitoksi?

Vanhemmat huolehtivat luonnollisesti lasten ja nuorten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. TUETIIMIÄ.FI varainhankinnalla koululuokan varainkeruu on helppoa ja mukavaa!

Varainhankinnan palkkio

Meille on tärkeää, että varainhankinta koululuokille on mielekästä ja tuottoisaa. Teemme parhaamme, jotta luokkanne onnistuu varainhankinnassa. Vanhempien vapaaehtoisesti käyttämä aika varojen keräämiseen on arvokasta ja siitä on saatava joukkueelle erinomainen tuotto.

On helppoa pyytää lähipiiriä ja omaa verkostoa tukemaan, kun tuotteet sopivat useimmille ja valikoimassa on helppoja käyttötuotteita. TUETIIMIÄ.FI keskimääräinen 20 hengen joukkueen keräämä tuotto yhdestä myyntijaksosta on 800-2200 euroa. Toisaalta esimerkiksi 800 jäsenen seura voi ansaita jopa useita tuhansia euroja yhdellä myyntijaksolla. Tiimiläisten aktiivisuudella on merkitystä.

Helppo varainhankinta ei kuitenkaan tarkoita, ettei mitään tarvitse tehdä. Me tuemme varainhankinnan tiiminvetäjää, jotta vaivannäöstänne saadaan paras mahdollinen tuotto. Luonnollisesti jokaisen koululuokan ja kampanjan tuotto vaihtelee. Riippuu paljon luokan koosta sekä vanhempien aktiivisuudesta, kuinka tuottoisa koululuokan varainhankinta on.

TILAA ILMAINEN INFOPAKETTI

Kuinka onnistutte?

Meille TUETIIMIÄ.FI varainhankinnassa on tärkeää, että joukkueenne ja seuranne pääsee tavoitteeseen. Oikein toteutettuna varainkeruu verkkokaupassamme voi mahdollistaa tavoitteenne jopa kokonaan. Olennaista on, että lyhyen varainhankintakampanjan aikana vanhemmat panostavat tähän yhdessä. Luokan varainhankinta on tärkeää työtä ja me tuemme varainkeruusta vastaavaa henkilöä koko kampanjan ajan ja kannustamme luokan vanhempia aktivoitumaan.

Tarjoamme aktiivisille vanhemmille etuja kassalla. Porukan aktiivisimmat voivat ansaita itselleen arvokkaita lahjakortteja varainhankinnan tavarataloon. Mitä enemmän saat tukijoita luokallesi, sitä arvokkaampia tuotteita voit itsekin hankkia kaupan päälle saatavalla lahjakortilla.

Ensimmäisen varainhankinnan kampanjan aikana luokkanne on mahdollisuus lisäbonukseen! Kannattaa tutustua ajankohtaiseen kampanjaamme.

ALOITA VARAINHANKINTA KOULULUOKALLE

Takaisin ylös

Verkkosivustomme käyttää evästeitä.

Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeemme.

Lisätietoa voit lukea tietosuojaselosteestamme.