ALOITA SUOMEN HELPOIN VARAINHANKINTA!

Ei enää tilausten, rahojen eikä tuotteiden käsittelyä, me hoidamme kaiken sen puolestanne.


Trustmary Reviews

OLEMME SUOMEN VANHEMPAINLIITON VIRALLINEN YHTEISTYÖKUMPPANI

Vanhempainliitto ja TueTiimiä.fi ovat yhdistäneet voimansa vastuullisen ja vaivattoman varainhankinnan mahdollistamiseksi!

”Arvomaailmamme kohtaavat. Lasten ja nuorten hyvinvointi sekä meidän aikuisten yhteinen työ sen edistämiseksi ovat meille molemmille tärkeitä.” kertoo Vanhempainliiton toiminnanjohtaja Saija Ohtonen-Jones. 

“Vanhempien osallisuus kannattelee ja tuo tälläkin hetkellä iloa satoihin kouluihin. Haluamme tukea vanhempia tässä työssä ja tehdä siitä myös heille mahdollisimman hauskaa ja vaivatonta.”

LUE LISÄÄ YHTEISTYÖSTÄMME

LUE TIIMIEN KOKEMUKSIA

Maukula ry – “Tuottoisa varainkeruu onnistuu jopa yksin!”

“Olemme kokeilleet monia erilaisia varainhankintakeinoja, mutta useimmat niistä ovat osoittautuneet valitettavan työläiksi. Perinteisessä varainhankinnassa tilausten kerääminen, tuotteiden varastointi ja toimitus vie paljon aikaa, ja se on aina pois muusta Maukulan pyörittämiseen vaadittavasta työstä”

LUE LISÄÄ

Pyrintö Cheer Team – “Suurenkin seuran varainkeruu onnistuu vaivattomasti!”

“Kannustimme joukkueita varainhankintaan järjestämällä pienen kilpailun joukkueiden kesken. TueTiimiä.fi palvelun avulla oli helppoa seurata, kuinka paljon kukakin joukkue oli kerännyt varoja.”

LUE LISÄÄ

Raholan 6.-luokkalaiset – “Rahaa luokalle ilman ylimääräistä säätöä”

“Varsinkin tiiminvetäjän näkökulmasta tämä oli aivan mahtavaa! Olin henkisesti varautunut työlääseen tuotteiden pussitukseen ja jakeluun, mutta kaikki tämä hoitui TueTiimiä.fi:n puolesta”

LUE LISÄÄKAIPAATKO LISÄTIETOA TUETIIMIÄ.FI -VARAINHANKINNASTA?

INFOPAKETTI SISÄLTÄÄ:

✓ Tietoa TueTiimiä.fi varainhankinnasta
✓ Liityt samalla uutiskirjeen tilaajaksi. (Voi perua millon tahansa)

 MENOSSA MUKANA

      

Takaisin ylös
Valitse tuote