Vastuullista ja läpinäkyvää

varainhankintaa

verkkokaupalla!

Rekisteröidy ilmaiseksi

Varainhankintatilin luominen käy nopeasti, ei maksa mitään eikä sido mihinkään! Rekisteröidyttyänne pääsette rauhassa tutustumaan varainhankintaan.

Videolla kerromme, miksi TueTiimiä.fi on fiksuin tapa tehdä varainhankintaa!

 

YHTEISTYÖSSÄ:

Yhdistysavain on suomalaisten suunnittelema helppokäyttöinen palvelu, jolla teet yhdistykselle kotisivut, ylläpidät jäsenrekisteriä ja hoidat niin tiedotuksen, jäsenmaksujen laskutuksen kuin kulukorvaukset. Mukana jo yli 4000 yhdistystä, yli 1600 seuraa ja yli 50 yhteistyöliittoa!

Lue lisää

 

MENOSSA MUKANA MYÖS:

                Oppi&ilo yhteistyö             Pimme yhteistyö    Puuhapuu yhteistyö Tutustu tuotteisiin

Nykyaikaista ja läpinäkyvää varainhankintaa verkkokaupalla

TueTiimiä.fi on tukijoillenne aivan tavallinen verkkokauppa, jossa myydään vastuullisten, suomalaisten yritysten tuotteita. Jokainen tukijoidenne verkkokaupasta tekemä ostos kilauttaa reilun tukisumman tiiminne kassaan sekä tukee samalla suomalaista työtä.

Tukijanne näkevät omin silmin heti ostokset tehtyään tiiminne omalta tiimisivulta, että heidän tukensa on nyt ohjautunut tiimillenne. Läpinäkyvyys lisää luottamusta ja kannustaa tukijoitanne tekemään kannattavia ostoksia tiiminne hyväksi. Katso esimerkki tiimisivusta tästä.

Vihdoinkin varainhankintaa, joka on helppoa, hauskaa ja 100 % läpinäkyvää sekä teille että tukijoillenne!

Katso esimerkki tiimisivusta

Näin helppoa ei varainhankinta ole ikinä ennen ollut:

  1. Rekisteröityminen on ilmaista vie vain muutaman minuutin. Samalla luotte oman tiimisivun TueTiimiä.fi -sivustolle ja valitsette koodin, joka toimii tunnisteenanne verkkokaupassa.
  2. Tukijanne tekevät ostokset itse verkkokaupasta tiiminne koodia käyttäen. Jokainen tiiminne koodilla tehty ostos kerryttää tiiminne kassaa ja tukijanne näkevät omin silmin heti tilauksen tehtyään tiimisivunne laskurista, että heidän tukensa on ohjautunut tiimillenne. Näppärää ja läpinäkyvää!
  3. Kuten normaalissa verkkokaupassa ja toisin kuin perinteisessä varainhankinnassa, me vastaamme tuotteiden toimituksesta tukijoillenne.
  4. Kampanjan päätyttyä tilitämme varat ja saatte samalla kuitin kirjanpitoonne. TueTiimiä.fi varainhankinta on tiimillenne verotonta tuloa.
Aloita tiimisi varainhankinta

Tiimisivulta on hauska seurata kampanjanne etenemistä

Aloittaessanne varainhankinnan saatte oman tiimisivun, jossa voitte esitellä itsenne ja kertoa tukijoillenne, mihin kerätyt varat tullaan käyttämään. Tiimisivun reaaliajassa päivittyvä laskuri kertoo läpinäkyvästi sekä teille että tukijoillenne, miten varainkeruu edistyy. Tiimisivun linkkiä on helppo jakaa tukijoille omilla somekanavilla, viestillä ja sähköpostilla.

Tukijoitanne ilahduttaa, kun he näkevät omin silmin heti ostokset tehtyään, kuinka ostoksista kertynyt tukisumma kilahtaa tiimisivunne laskuriin. Tukijanne voivat myös jättää tsemppiviestin tiimisivunne vieraskirjaan!

Tiimisivu on piilotettu Googlen hakutuloksista ja sivullenne pääsee ainoastaan suoraa linkkiä seuraamalla, joten tiimisivu pysyy puhtaasti teidän ja tukijoidenne välisenä viestintäkanavana.

Katso esimerkki tiimisivusta

”Mitä jos…” Ei hätää, olemme ottaneet kaiken huomioon!

”Mitä jos tukija unohtaa syöttää tiimikoodin? Mitä jos tukija haluaakin palauttaa tilaamansa tuotteen? Mitä jos tukijan vastaanottamassa tuotteessa on virhe? Mitä jos haluamme muokata tiimisivumme sisältöä? Mitä jos…”

Ei hätää! Olemme ottaneet kaiken huomioon. Meillä on vastaukset ja ennalta mietityt ratkaisut kaikkiin mahdollisiin ”Mitä jos” -kysymyksiin. Olemme laatineet myös selkeät verotusohjeet, joiden avulla varmistutte varainhankinnan verovapaudesta tiimillenne. Lue lisää täältä:

UKK - Usein Kysytyt Kysymykset

Tuotteita, jotka tukevat suomalaista työtä

Saksalaiset pikkuleivät tai kiinalaiset sukat voivat olla ihan hyviä myyntiartikkeleita, mutta jos asiaa miettii hieman pidemmälle, kotimaisten yritysten tuotteiden myymisellä aikaansaadaan aivan erityinen vaikutus: Jokainen tukemistarkoituksessa tehty ostos tukee tiiminne lisäksi myös suomalaista työtä ja luo sitä kautta lisää hyvinvointia Suomeen.

Olemme valinneet valikoimaamme ainoastaan vastuullisten suomalaisten yritysten tuotteita, joiden myyminen ja ostaminen aidosti kannattaa.

Tutustu tuotevalikoimaan

5 askelta onnistuneeseen varainhankintaan

Olemme koonneet varainhankkijoille tiiviin vinkki- ja tietopaketin siitä, miten menestyksekäs varainkeruukampanja rakennetaan.

Noudattamalla oheisen linkin takaa löytyviä ohjeita varmistatte varainhankintakampanjanne onnistumisen ja tavoitteenne saavuttamisen!

Näin onnistutte varainhankinnassa

Oletteko valmiit aloittamaan?

TueTiimiä.fi:n avulla tiiminne varainhankinta on hauskaa, vaivatonta ja läpinäkyvää. Oma tiimisivunne kertoo sekä teille että tukijoillenne, miten kampanjanne edistyy ja paljonko matkaa on vielä tavoitteeseenne.

Rekisteröityminen on ilmaista, ei sido mihinkään ja vie vain muutaman minuutin!

Aloittakaa tiiminne varainhankinta

Uusimmat artikkelit

Näytä kaikki julkaisut

Kysyttävää varainhankinnasta? Anna meidän auttaa!

Erno Meriläinen

* Tiimit ja varainhankinta

erno@tuetiimia.fi
0405774101

Erno on kaikkien tiimiläisten sankari ja mies paikallaan, kun mieltäsi kaihertaa mikä tahansa varainhankintaan liittyvä kysymys.

Eija Hynynen

* Verkkokauppa ja sopimukset

eija@tuetiimia.fi
0451114647

Eija tuntee onnistuneen, pitkäaikaisen yhteistyön salat ja juttelee mielellään kanssasi, mikäli olet kiinnostunut tuomaan tuotteitasi myyntiin TueTiimiä.fi verkkokauppaan.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko kuulla lisää? Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Lataa esite varainhankinnasta

Kaipaatko vielä lisää tietoa tai materiaalia esiteltäväksi muille tiimimme jäsenille? Lataa oheiset esitteet ja laita sana kiertämään!

Onko teillä jo oma tili?

Takaisin ylös
Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme. Lisätietoa voit lukea tietosuojaselosteestamme.