ALOITA SUOMEN HELPOIN VARAINHANKINTA!

Ei enää tilausten, rahojen eikä tuotteiden käsittelyä, me hoidamme kaiken sen puolestanne.

ALOITA ILMAINEN KAMPANJA

Voitte aloittaa kassan kartuttamisen vaikka heti!

JAA LINKKIÄ JA OHJAA TUKIJAT OSTOKSILLE

Tukijat maksavat tuotteet itse verkkokaupassa ja ne toimitetaan 1-3 päivässä suoraan tukijoille.

VALMISTA TULI!

Saatte reilun 15-60% tuoton jokaisesta tukijoiden ostamasta tuotteesta.

TUETIIMIÄ.FI WEBINAARIT

Järjestämme kaikille avoimia ja maksuttomia webinaareja varainhankinnan tueksi. Webinaareja järjestetään läpi vuoden ja voit ilmoittautua niin moneen kuin haluat.

Saat webinaarista aina tallenteen sähköpostiisi, vaikket itse ehtisikään osallistua.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN

OLEMME SUOMEN VANHEMPAINLIITON VIRALLINEN YHTEISTYÖKUMPPANI

Vanhempainliitto ja TueTiimiä.fi ovat yhdistäneet voimansa vastuullisen ja vaivattoman varainhankinnan mahdollistamiseksi!

”Arvomaailmamme kohtaavat. Lasten ja nuorten hyvinvointi sekä meidän aikuisten yhteinen työ sen edistämiseksi ovat meille molemmille tärkeitä.” kertoo Vanhempainliiton toiminnanjohtaja Saija Ohtonen-Jones. 

“Vanhempien osallisuus kannattelee ja tuo tälläkin hetkellä iloa satoihin kouluihin. Haluamme tukea vanhempia tässä työssä ja tehdä siitä myös heille mahdollisimman hauskaa ja vaivatonta.”

LUE LISÄÄ YHTEISTYÖSTÄMME

MITEN TUETIIMIÄ.FI EROAA PERINTEISESTÄ VARAINHANKINNASTA?

LUE TIIMIEN KOKEMUKSIA

Maukula ry – “Tuottoisa varainkeruu onnistuu jopa yksin!”

“Olemme kokeilleet monia erilaisia varainhankintakeinoja, mutta useimmat niistä ovat osoittautuneet valitettavan työläiksi. Perinteisessä varainhankinnassa tilausten kerääminen, tuotteiden varastointi ja toimitus vie paljon aikaa, ja se on aina pois muusta Maukulan pyörittämiseen vaadittavasta työstä”

LUE LISÄÄ

Pyrintö Cheer Team – “Suurenkin seuran varainkeruu onnistuu vaivattomasti!”

“Kannustimme joukkueita varainhankintaan järjestämällä pienen kilpailun joukkueiden kesken. TueTiimiä.fi palvelun avulla oli helppoa seurata, kuinka paljon kukakin joukkue oli kerännyt varoja.”

LUE LISÄÄ

Raholan 6.-luokkalaiset – “Rahaa luokalle ilman ylimääräistä säätöä”

“Varsinkin tiiminvetäjän näkökulmasta tämä oli aivan mahtavaa! Olin henkisesti varautunut työlääseen tuotteiden pussitukseen ja jakeluun, mutta kaikki tämä hoitui TueTiimiä.fi:n puolesta”

LUE LISÄÄ



KAIPAATKO LISÄTIETOA TUETIIMIÄ.FI -VARAINHANKINNASTA?

INFOPAKETTI SISÄLTÄÄ:

✓ Tietoa TueTiimiä.fi varainhankinnasta
✓ Liityt samalla uutiskirjeen tilaajaksi. (Voi perua millon tahansa)

 



MENOSSA MUKANA

WSOY logo - TueTiimiä.fi varainhankintaFiksuruoka logo.Foodin logoHeirol logoOppi ja Ilo logoCandytown logoSukkamestarit logoMakulaku logoToyRock logoIBERO logoTamSilk logoRuokaboksi logoMeri bottles logoJokipiin pellava logoBellarosa logocMe Reflective logoPikku Poron täysksylitolipastillit logoSuomen luonnonsuojeluliiton luontokauppa logoSahlman Makeiset Oy logoCMS Club logoYrttipaja logoOrganic health logoHirmu games logoSafety reflector of Finland logoDiscmania logoHidasta elämää logoLifeturn logoUsva home care logoVäylä Ry logoVaatelaastari logoMakeistehdas Makeidon logoMinna L. Immonen logoOnnenpussi logo  Shave Club Finland logoTarramonsteri logoHC Outwear logoOlen loistava logoMatin mainio logoSuomiVita logoKotoisa ekotuotteet logoLovi logoPopkorni events logoWolmark logoRouta design logoRiika Nick Art logoPuuhapuu logoBenni logoRaakapuoti logoNaskali leather logoKevee logoKorttiriihi logoLovin.fi logoValolat logoAitoleipä logoIstuta puita logoKarin havu logoPesismestari logoRaisu design logoPlanet Amino logoAFT logoBodymaja logoPasi Rautio logoYH-faija logo  Lasivakuutus.fi varainhankinta logo Ella K. Art logo Päivi Vesala logo Susanna Sinivirta logo Kasaamo logo
Takaisin ylös