VAIVATON VARAINHANKINTA
VERKKOKAUPALLA

Olemme yksinkertaistaneet varainhankinnan.
Ei enää hankalaa rahan, tuotteiden tai tilausten käsittelyä!

KYLLÄ! Varainhankinta voi olla mukavaa!

Sinä, tiimisi ja tukijanne pääsette nyt kaikki paljon helpommalla:

  • Tukijat tilaavat ja maksavat tuotteet itse verkkokaupassa.
  • Tilaukset toimitetaan suoraan tilaajalle.
  • Yli 300 kiinnostavaa tuotetta verkkokaupassa.
  • Tiimi saa jopa 15-60 % palkkion.

Luo nyt ilmainen käyttäjätili tiimillesi!
Pääset heti sitoumuksetta tutustumaan tiiminvetäjän työkaluihin sekä myyntimateriaaliin.

 

HYÖDYNNÄ +15% LISÄBONUS PALKKIOONNE

Kannustamme teitä onnistumaan varainhankinnassa! Tarjoamme tiimillesi mahdollisuuden huikeaan 15% lisäbonukseen. Esimerkiksi, jos palkkionne on 2000€, maksamme teille 300€ lisäbonuksen.

Saatte 15 % lisäbonuksen 1.8.-30.11.2021 aloitettuun kampanjaan, joka päättyy vuoden 2021 loppuun mennessä ja jonka keräyssaldo on vähintään 150 €. Bonus maksetaan kerran, se lisätään saldoonne kampanjan päätyttyä.

LUO TIIMILLE KÄYTTÄJÄTILI


VOIKO TÄMÄ TODELLA OLLA NÄIN HELPPOA?


Tiesitkö, että 98% tiiminvetäjistä ja lähes 100% tukijoistamme suosittelee TUETIIMIÄ.FI-varainhankintaa? Lukemattomat koululuokat urheiluseurat, joukkueet, päiväkodit ja yhdistykset ovat onnistuneet keräämään runsaasti varoja toimintansa tukemiseen.

MIKÄ ON PAREMMIN?

Perinteiseen varainhankintaan nähden muutokset ovat merkittäviä. Erityisesti tiiminvetäjän työ on helpottunut huomattavasti. Nyt voitte keskittyä olennaiseen eli varainhankintaan. Kiinnostavien tuotteiden suosittelu on helppoa. Teidän tiiminne tukeminen on helppoa verkkokaupan monipuolisilla maksutavoilla. Nopeat toimitukset suoraan tukijoille ovat olleet monille iloinen yllätys.

Videolla kerromme, miksi TueTiimiä.fi on fiksuin tapa tehdä varainhankintaa!

AVAA ILMAINEN KÄYTTÄJÄTILIHELPPOKÄYTTÖINEN VERKKOKAUPPA

Tukijanne tilaavat ja maksavat itse verkkokaupassa, tuotteet toimitetaan tukijoille suoraan. Tiimin eikä tiiminvetäjän tarvitse käsitellä lainkaan tilauksia, rahaa tai tuotteita. Verkkokaupan valikoimassa on yli 300 tuotetta vastuullisilta suomalaisilta yrityksiltä.
TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVÄÄ

Työnne yhdistyksissä, urheiluseuroissa ja koululuokilla on tärkeää! Haluamme helpottaa työtänne mahdollistamalla kevyemmän ja monipuolisen varainhankinnan. Kun varainhankintaan ei mene enää niin paljon aikaa, voitte hyödyntää resurssejanne tehokkaammin.


YLI 350 TUOTETTA 

Tarjoamme varainhankintaanne suuren valikoiman vastuullisten suomalaisten yritysten tuotteita. Mukana olevat yritykset haluavat olla mukana tukemassa yhdistysten toimintaa, sekä lasten ja nuorten hyvinvointia.

Tehdään yhdessä hyvää!

 

Yhdistysavain on suomalaisten suunnittelema helppokäyttöinen palvelu, jolla teet yhdistykselle kotisivut, ylläpidät jäsenrekisteriä ja hoidat niin tiedotuksen, jäsenmaksujen laskutuksen kuin kulukorvaukset.

Yhdistysavaimen palvelua käyttää jo yli 4000 yhdistystä, yli 1600 seuraa ja yli 50 yhteistyöliittoa!

TUTUSTU YHDISTYSAVAIMEENLUO NYT ILMAINEN KÄYTTÄJÄTUNNUS


Tunnuksen luominen tiimille on helppoa ja vie vain pari minuuttia!

Luotuasi käyttäjätunnuksen, voit tutustua rauhassa palveluun, sitoumuksetta. Kampanjan voitte aloittaa vaikka tänään tai vähän myöhemmin, kun teille parhaiten sopii.

HALUATKO LISÄTIETOA?

Luotuasi käyttäjätilin, pääset heti tutustumaan tiiminvetäjän työkaluihin. Saat käyttöösi kattavan varainhankinnan infopaketin. Voit tutustua rauhassa myyntimateriaaleihin sekä myyjän- ja tiiminvetäjän ohjeisiin.

Kun aloitatte varainhankinnan, voit tilata painetun myyntimateriaalin tiiminvetäjän sivulta.

LUO ILMAINEN KÄYTTÄJÄTUNNUSMEISTÄ SANOTTUA

“Varainhankinta onnistui yli odotusten! Tämä oli paljon vaivattomampaa kuin aiemmin kokeilemamme varainhankinta tuotemyynnillä. Myös tukijoilta saatu palaute oli todella positiivista!” – Helsinkiläinen 1. luokka


“Verrattuna kampanjaan käyttämäämme työmäärään, olimme hyvin tyytyväisiä kampanjan tuottoihin. “ – Harrastusseura, Turku 


“Kiva että tuotteet oli kotimaisia ja hyödyllisiä. Ei mitään turhaa roinaa. Ekologinen ja eettinen. Kiva kun tuotteita oli hintatasolta laidasta laitaan.” – Yksityinen päiväkoti, Helsinki


“Varainhankinta oli todella helppoa ja aiomme järjestää varainhankinnan jatkossakin tätä kautta!”– Pääkaupunkiseudulla toimiva yhdistys

Kysyttävää varainhankinnasta? Anna meidän auttaa!

Erno Meriläinen

* Tiimit ja varainhankinta

erno@tuetiimia.fi
0405774101

Erno on kaikkien tiimiläisten sankari ja mies paikallaan, kun mieltäsi kaihertaa mikä tahansa varainhankintaan liittyvä kysymys.

Eija Hynynen

* Verkkokauppa ja sopimukset

eija@tuetiimia.fi
0451114647

Eija tuntee onnistuneen, pitkäaikaisen yhteistyön salat ja juttelee mielellään kanssasi, mikäli olet kiinnostunut tuomaan tuotteitasi myyntiin TueTiimiä.fi verkkokauppaan.

Takaisin ylös

Verkkosivustomme käyttää evästeitä.

Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeemme.

Lisätietoa voit lukea tietosuojaselosteestamme.