Suomalainen SATOKAUSIKALENTERI opastaa sinut ja perheesi terveellisen, ekologisen, edullisen ja maukkaan ruuan pariin!

PERHEKALENTERI on tietokirjaosuutensa puolesta täysiverinen Satokausikalenteri – siitä löytyy sama tietous kuin seinäkalentereista, mutta isommassa koossa. Perhekalenterista löydät viidelle perheenjäsenelle muistipanosarakkeen.

Haluaisitko, että sinä ja perheesi söisi enemmän kasviksia? Eivätkö muksut suostu maistamaan uusia makuelämyksiä, vaan ostat aina kaupasta samat kasvikset?  Tuntuuko kasvisten lisääminen ruokavalioon vaikealta ja kalliilta? Huippusuositun Satokausikalenterin avulla osaat valita ruokakaupasta herkullisimmat, terveellisimmät, ekologisimmat ja edullisimmat kasvikset. Syöt monipuolisemmin ja säästät rahaa.

Satokausi-ajattelu auttaa sinua kokeilemaan kuukausittain uutta makua tai väriä. Vain 16 prosenttia miehistä ja 22 prosenttia naisista syö suositusten mukaisesti “puoli kiloa päivässä” kasviksia. Terveellisen ja monipuolisen ruokavalion rakentuminen alkaa jo varhaislapsuudessa. Uusiin kasviksiin tutustuminen kannattaa aloittaa jo lapsena.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!

Takaisin ylös