HYVÄN TEKIJÄ -YRITYS®

HYVÄN TEKIJÄ -YRITYS® -merkkiä kantavat positiivisesti vaikuttavat ja vastuulliset suomalaisyritykset.

Kuuluuko sinun yrityksesi tai työpakkasi hyviksiin?


TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVÄÄ!

Ansaitakseen HYVÄN TEKIJÄ -YRITYS® -merkin, yritys osallistuu taloudellisella panostuksella suomalaisen koulu-, harrastus- ja yhdistystoiminnan tukemiseen.

Kaksi tapaa ansaita HYVÄN TEKIJÄ -YRITYS® -merkki:

 1. Yritys tarjoaa alennuksella tai vastineetta tukituotteita myyntiin TueTiimiä.fi -palveluun, jolloin tuotemyynnistä saadaan ohjattua reilu tukisumma varainhankkijoille.
 2. Yritys tekee muun, varainhankkijoita hyödyttävän yhteistyön.

Lisäksi HYVÄN TEKIJÄ -YRITYS® täyttää vähintään kaksi (2) kriteeriä seuraavista:

 • Yritys työllistää vähintään yhden tai useampia työntekijöitä Suomessa.
 • Yrityksen tuote/palvelu valmistetaan Suomessa.
 • Yrityksen tuote/palvelu suunnitellaan Suomessa.
 • Yritys käyttää tuotteissaan kotimaisia raaka-aineita.
 • Yrityksen tuotteet/palvelut ovat ekologisia ja/tai niiden valmistukseen on käytetty ekologisia tai kierrätysmateriaaleja.
 • Yrityksen tuotteen/palvelun valmistusprosessissa on kiinnitetty erityistä huomiota ympäristökysymyksiin.
 • Yritys pyrkii aktiivisesti tuottamaan positiivista lisäarvoa yhteiskunnalle toimintansa kautta.
 • Yritys on yhteiskunnallinen yritys tai yleishyödyllinen yhteisö, kuten hyväntekeväisyysjärjestö/yhdistys.

Mitä yrityskumppanimme sanovat meistä?

“Yhteistyö TueTiimiä.fi:n kanssa on sujunut alusta asti mutkattomasti. On hienoa, että kuka tahansa voi TueTiimiä.fi-palvelun kautta Oppi ja ilo -tuotteita ostamalla tukea itselle tärkeää koulu-, harrastus- tai yhdistystoimintaa helposti ja läpinäkyvästi.”

Krista Honkimäki, Oppi&Ilo / Sanoma Pro Oy liiketoimintajohtaja

 

”Vaatelaastari on mielellään paikan päällä siellä missä sattuu ja tapahtuu, niin turnauksissa kuin luokkaretkilläkin. TueTiimiä.fi palvelun kautta tuotteemme ovat ketterästi mukana tukemassa lasten, nuorten ja yhdistysten aktiivista toimintaa – sekä varainkeruun että vaatteiden huollon kautta. Yhteistyötä on ollut helppo rakentaa yrityksille yhteisten arvojen, kuten kotimaisuuden ja vastuullisuuden varaan.”

Taija Sailio, FabPatch Oy:n toimitusjohtaja

 

“Yhteistyö on toiminut hienosti alusta lähtien. Tämä on meille loistava tapa olla tuotteidemme avulla tukemassa lasten ja nuorten harrastustoimintaa, joka tuottaa heille iloa ja onnistumisen kokemuksia.”

Teemu Finne, toimitusjohtaja Emendo Oy

 

“CandyTown haluaa olla TueTiimiä.fi:n kanssa lasten ja nuorten menossa mukana ja vaalia samalla kotimaista makeaa työtä.”

Tero Nurminen, toimitusjohtaja CandyTown Oy

4 HYVÄÄ SYYTÄ LIITTYÄ HYVÄÄ TEKEVIEN YRITYSTEN JOUKKOOON

 1. Lisäätte tuotemerkin/yrityksen tunnettuutta vastuullisena toimijana.
 2. Pääsette eturivin kauppapaikalle, jossa vuosittain sadat tuhannet aktiiviset lapsiperheet ja heidän sidosryhmänsä tekevät ostoksia.
 3. Monipuolinen ja ilmainen näkyvyys TueTiimiä.fi:n viestinnässä, esimerkiksi varainhankkijoiden sisäinen viestintä, sosiaalinen media, linkitykset ja muu menekinedistäminen.
 4. Yhteistyön toteutus ei vaadi aikaa eikä vaivaa ja on täysin riskitöntä. TueTiimiä.fi toimii varainhankinnassa välittävänä osapuolena, vastaten mm. varastoinnista, logistiikasta, asiakaspalvelusta, maksutavoista, kauppapaikasta, tilityksistä sekä kaikista muista varainhankintaan liittyvästä operatiivisista toimista. Yhteistyö itsessään ei maksa mitään.*

*) Yhteistyöhön ei liity mitään aloitus- tai juoksevia kuluja. Tilatuista tuotteista ohjataan tukisumma varainhankintaan ja peritään tuoteryhmästä riippuen 20-40% suuruinen komissio, jolla katetaan tuotteiden varastointi, keräily, logistiikka, pakkaus- ja lähetyskulut, markkinointi jne. 


HYVÄN TEKIJÄ -YRITYS® - KUMPPANIT 2023

Varainhankinta mahdollistaa lapsille ja nuorille tasavertaisemman mahdollisuuden osallistua ja harrastaa. Yhdistämme vastuulliset suomalaiset yritykset sekä tukea tarvitsevat koulut, seurat ja yhdistykset.

Takaisin ylös