Miksi Ruokaboksi on niin suosittu?

Ruokaboksi on suunniteltu helpottamaan arjen kiireitä.

Boksiin pakataan vain resepteihin tarvittavat valmiiksi mitoitetut raaka-aineet, jolloin hävikki mininmoidaan. 78% Ruokaboksin asiakkaista kokevat pienentäneensä hävikkiään palvelun myötä. Kotiinkuljetus kuuluu aina palvelun hintaan.

Ruokaboksi ostaa mahdollisimman paljon raaka-aineita suoraan kotimaisilta tuottajilta, ilman välikäsiä. Kun välikäsiä karsitaan, ruoan matka pellolta pöytään lyhenee ja ruoka saapuu asiakkaalle tuoreempana. Tuottaja saa myös reilun korvauksen raaka-aineestaan. 70% Ruokaboksin asiakkaista kokee syövänsä enemmän kotimaista ruoaa palvelun myötä.

Bokseihin suunnitellut reseptit ovat herkullisia, helppoja ja monipuolisia. Ruokaboksin asiakkaat kehittyvät kotikokkeina (tätä mieltä ovat 83%) ja inspiroituvat arkikokkailusta. Vaikka Ruokaboksi ei ole terveysboksi suuri osa (78%) kokee syövänsä terveellisemmin Ruokaboksin avulla.

Toimitukset tehdään maanantaina klo 15 – 21 välisenä aikana. Asiakas saa tarkemman toimitusajan tekstiviestillä toimitusta edeltävänä perjantaina.

Ruokaboksin asiakkuus on ilmainen, asiakas maksaa vain tilaamansa boksit. 

Kokeileminen on helppoa! Ensimmäisen tilauksen yhteydessä asiakas saa asiakastunnukset, joiden avulla voi itse esim. vaihtaa boksityyppiä tai hallita toimituskalenteriansa osoitteessa ruokaboksi.fi/oma-tili . Asiakas voi tauottaa tiettyjä viikkoja tai kaikki tulevat toimitukset milloin vain tai peruuttaa asiakkuuden ilman irtisanomisaikaa.

Takaisin ylös