Polku Hotelli

Polku hotelli on luontohotelli luontoa arvostaville ihmisille, yrityksille ja yhteisöille. Hotelli sijaitsee Nuuksion kansallispuistossa, keskellä koskematonta luontoa, mutta vain reilun puolen tunnin päässä Helsingistä.

Lue lisää

Näytetään tulokset (10 kpl)

TULE KOKEMAAN NUUKSION LUONTO

Polku Hotelli on 2022 avattu kokoushotelli, joka tarjoaa majoitus-, ravitsemus- ja ohjelmapalveluita sekä välinevuokrausta.

Tule kokemaan luonto perheen ja ystävien kanssa, tai anna meidän järjestää yrityksellesi tehokas yritystapahtuma, mistä lähdet rentoutuneena kotiin.

Hotellin läheisyydessä on merkittyjä ulkoilureittejä, joiden avulla Nuuksion kansallispuistoon on helppo tutustua. Hotellilta voi vuokrata lumikenkiä ja liukulumikenkiä.

MODERNI HOTELLIKOKEMUS NUUKSIOSSA

Hotellissa on yhteensä 17 uutta huonetta ja sviittiä. Huoneiden lisäksi hotellirakennuksessa on erinomainen moderni ravintola, oleskelutiloja, erikokoisia kokoustiloja, ja sauna.

Hotelliasiakkailla on veloituksetta käytössään kuntosali, rannassa sijaitseva soutuvene, sup-lautoja sekä erilaisia pihapelejä.

Varsinaista perinteistä vastaanottoa hotellissamme ei ole. Oviin on käytössä koodit, joilla sisäänpääsy tiloihin onnistuu. Saat koodit majoitusvarauksen vahvistuksen yhteydessä.

RUOKAILU

Hotelliaamiainen kuuluu aina majoituksen hintaan ja illallisvaihtoehdot vaihtuvat sesongin mukaan. Ravintolassamme on anniskeluoikeudet. Hotellilla on lisäksi ostettavissa pieniä suolaisia ruoka-annoksia, naposteltavaa, makeisia ja virvokkeita.

 

Takaisin ylös